Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qqqrka.

ZDRADZA MNIE

Polecane posty

dlaczego jedni ludzie traktuja drugich jak wlasnosc? co z tego ze jest mezem?? instytucje meza i zony wymyslili ludzie, moze on woli tamta kobiete i sie biedak meczy bo ma zone, w dodatku strasznie zaborcza Małżeństwo to związek, w który dwie osoby wchodzą dobrowolnie, i w założeniu "do końca życia"- czyli powinien byc trwały. Jeżeli jednak nie wyjdzie- cóż, rozwiedź się i bądź szczęśliwy na swój sposób. Po co udawanie, zdrady, kłamstwa?

Gość daruch
Jest program ktory pokazuje jakie kto ma haslo na gg na komputerze. :P

Gość wujek_dobra_rada
jeśli jestes pewna tego ze facet Cię zdradza to mu to powiedz i wywal go z domu/wyprowadź się. zawsze też możesz mu podłożyć pod nos papiery rozwodowe. w takich sytuacjach nie istnieją półśrodki tym bardziej że jak piszesz kłamie w żywe oczy. jest też druga strona medalu: jest coś czego Ty mu nie dajesz skoro sobie znalazł inną. aha i jeszcze coś a może to jest tylko flirt??? a że Ty nie postępujesz mega kategorycznie tylko mówisz mu jak małemu chłopcu "niu niu nie wolno"... on to widzi i ma w dupie bo wie że Ty i tak nic z tym nie zrobisz... tak czy inaczej powodzenia

Gość qqqrka.
to wyglada tak ze on mnie ciagle zapewnia o swojej milosci, przytula, mowi mi komplementy i absolutnie nie porusza tamtego tematu, bo zaraz sie klucimy. Gadalm z tesciowa, wysluchala i powiedziala ze ona mysli podobnie, poradzila mi co robic, przytulila i opierdolila w myslach mojego meza. Powiedziala ze gdybym nie poprosila jej o dyskrecje to by mu nagadala ale ja nie chce jej w to mieszac, wole sama zalatwic.