Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia Karolinki

czy uda mi się tak karmić?

Polecane posty

Gość mamusia Karolinki

wracam wkrótce do pracy. Karmię małą piersią i popowrocie do pracy mam zamiar dalej karmić ale w czasie mojej nieobecności bedzie dostawać mleko modyfikowane i dania ze słoiczka. Natomiast po południu i w nocy pierś. Zastanawiam się czy to się uda i czy nie strace pokarmu? Doadam ze nie ma możliwości abym odciągała pokarm czy tez w przerwie jechała do dziecka ewentualnie moge połączyc przerwy i wrocic po 7 godz.

nie powinnaś stracić pokazmu. ja 2 miesiace karmiłam praktycznie tylko w nocy. w dzień mały nie chciał piersi, w końcu zrezygnował też z nocnego karmienia. przestałam karmić w listopadzie a pokarm nadal mam :(

Powinno być tak że pokarm utrzyma się na te kilka karmień- jego produkcja dostosuje się do Waszego trybu karmień. No chyba ze dziecko pójdzie na łatwiznę i wybierze butlę- na to nic nie poradzisz:)

Moje karmienie trwało prawie pół roku, mały odrzucił pierś niestety, ale jeszcze starałam się ściągać pokarm i podawałam mu z butelki. A co do Akademii Troskliwej Mamy to sporo jest tam fajnych i przydatnych artykułów dla nowoczesnych mam :D

ja od początku korzystam z tego typu serwisów i for internetowych... znacznie to wygodniejsze niz prasa dla mam