Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamka...........

Prosze o odpowiedz!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zalamka...........

Stosuje motody naturalne, znam swoj organizm i wiem, ze dzien po owulacji bola mnie piersi i tak az do @. W tym miesiacu mialam normalnie dni plodne i stosunek byl przerywany, nie bylo wytrysku w srodku. Juz od kilku dni sluzu plodnego nie ma, byla owulka wiec i piersi powinny bolec, a nie bola...nic...zero...nigdy tak nie mialam. Dziewczyny juz panikuje ze moze wpadlismy...moze sie cos dostalo, czy to ze piersi mnie w ogole nie moga moze byc jakims sygnalem...? nie przejmowalabym sie tym, gdybym jeszcze byla ze swoim facetem...a niedawno zerwalam...zalamka

Gość ciąża na 99 zrób test

Gość zalamka...........
wez mnie nie przerazaj, dla mnie to na prawde powazna sprawa

Gość zalamka...........
moze jest tu ktos o szerokiej wiedzy na ten temat i napisze czy brak bolu piersi moze cos oznaczac

Gość student seksuologii
jesteś dziwna . . ciąży się bać? kobieta jest przecież od rodzenia dzieci . . .

Gość ja miałam podobnie
przez dwa lata stosowalismy stosunek przerywany i sie udawalo,tez zawsze mialam bole piersi,az pewnego cyklu mnie w ogole nie bolaly nic juz mi sie wydalo podejrzeane,zrobilam test przed miesiaczka i od razu dwie krechy

Gość zalamka...........
boze.........

Gość ale ty glupia jestes
Piersi i stosunek przerywant jak metoda antykoncpecyjna...:o I wlasnie w takim ciemnogrodzie zyjemy :o Tragedia :o

Gość bez nicka i podszywów
:O już się w którymś topiku powtórzyłam, że istnieje też coś takiego jak podwójna owulacja (!!) wiem pewnie nie wierzycie ale lekarz wam potwierdzi. Autorko no niestety ale żyjesz w ciemnogrodzie. Jak ci tak pasuje to ok, będziesz zapewne mamą szczęśliwej 10tki bobasków albo i więcej.

Gość zacytowane z innego topsa
"Otóż pierwsze jajeczko spływa sobie zwyczajnie, w okolicach 14 dnia cyklu a potem, po jakimś czasie, może spłynąć kolejne jajeczko. To się zdarza. Wtedy jest śluz owulacyjny, dokładnie taki jak przy zwyczajnym jajeczkowaniu i można też zajść w ciążę." dalej uważasz, że twoja metoda jest 100% pewna bo stosujesz ją od lat? no to się nie przejedź...

Gość zalamka...........
nie jestem niczego na 100% pewna nie prosilam was o ocenianie mnie tylko o podzielenie sie wlasnymi doswiadczeniami

Gość piersi na ciąże wlasnie bolą
a poza tym - po co w dni polodne sie kochacie???