Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrzydUlaaaa

Ciuchy Brzyduli

Polecane posty

Gość BrzydUlaaaa

Od jakiegoś czasu serial ten stał się kultowy min dla nastolatek ... A bohaterka Brzydula wykreowała nowy styl ubierania. Zamieszczajcie Wasze propozycje w stylu BRZYDULI :)

Gość w sumie to
większośc była firmy SOLAR ;)

Jaki styl? Wiekszosc ubran w tym serialu byla beznadziejna, zwlaszcza stroje brzyduli (mam na mysli te przed jak i po transformacji)

Jaki styl? Wiekszosc ubran w tym serialu byla beznadziejna, zwlaszcza stroje brzyduli (mam na mysli te przed jak i po transformacji)

Gość ania_bania
Ciuchy ANi podobały mi się najbardziej a Pan Prezes Dobrzański uuuuuuuuuuuuuuuu śliczniutki :)

Gość derfghjkl
ciuchy jak i serial-BADZIEW

Gość fanka_janka
Chyba żartujesz derfghjkl !!! Serial był boski a ciuchy oczywiście kwestia gustu a Mareczek całuśny :) Fajnie ubierał się też brat Brzyduli ...

Gość sdcfvgbhnmn
BADZIEW i tyle,nijak sie ma do oryginalnej Brzyduli albo amerykańskiego.Kiczowate.Jedyne co dało sie oglądac to postac która grała Socha

Gość ahhh ciuchy to nie bardzo
mi się też ciuchy nie bardzo piodobały, ani przed przemianą, ani po, bo to nie mój styl, jednak uwielnbiałam brzydulę i zdecydowaqnie jednak styl po przemianie był lepszy niż poprzednio. No i juz lepsze były te jej ubrania niz niektóre stroje Pali - niby elegantkiv a ubiertała się czasem w jakieś "babciowe " ciuchy. A Mareczek przepiękny łącznie z Vioklą i Sebastianem:) no I Ulą piekną na twarzy.

Gość ahhh ciuchy to nie bardzo
Właśnie własnie - najlepiej wyglądała Ania:) niezwykle stylowo w klimacie gothic ale jednak elegancko. Przepięknie:)

Gość o boze..............
co wy za linki z ciuchami wkleiłyscie!!!!!!!!! bleeeeeeeeeeeeee