Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwa***

czy kusi was zdrada małżeńska???

Polecane posty

Gość iwa***

witam wszystkich.........a wiec w moim małżeństwie jest ok ale cały czas kusi mnie mnie zdrada męża i chęć zobaczenia jak to jest byc z innym facetem,ponieważ moj mąż jest jest jedynym mężczyzną z jakim sie kochałam......czy ktoś z was miał podobnie lub juz zdradził? prosze podzielcie sie swoimi doświadczeniami.Czy naprawde warto zdradzić???

Gość taki fajny
a wiec skad jestes ile masz wisoen a spelnie moze twoje pragnienia

Gość rece do gory
Iwa,za dobrze Ci i o pierdołach myslisz

Gość iwa***
mam 23 latka, dziecko 1,5 roku i mąż za granica

Gość taki fajny
to w sam raz , moge cie wybolcowac jak chcesz

o tym trzeba było się przekonać i poznać, jak byłaś wolna, a teraz połączyłaś się z mężem tą srebną nicią, którą zdrada może przerwać i już nigdy nie będzie tak samo...

Gość jakistam57
a skad jestes ?

Gość ooo powazna sprawa
1. mąż nie moze sie dowiedziec, wiec musisz dobrze poszukac w miare madrego faceta ( najlepiej zonaty nie narobi ci kwasu ) musisz miec na to lokum, hotele odradzam, bo swiat jest maly. musisz miec pewnosc,ze bedzie to bez zaangazowania musisz wiedziec, ze za pierwszym razem wcale nie bedzie super, musialabys zrobic to kilka razy by przyzwyczaic sie do nowego partnera. musisz wiedziec, ze aids to nie legenda. musisz wiedziec, ze masz male dziecko, jak sie maz dowie bedziesz wychowywala je sama, napietnowana bedziesz przez cala rodzine, rozwod bedzie z twojej winy, nie bedzie kaski od meza tylko do roboty i prawdziwe zycie. to otbie dziecko za pare lat wyzyga, ze rozwalilas rodzine. Warto za klka minut marnego seksu? A jak juz cie zl;apie na zdradzie pametaj : ZAPRZECZAJ!!! Zlapie cie za reke powiedz, ze to nie twoja ręka

Gość xxr
A mnie kusi...7 lat po ślubie kusi bardzo:), na razie tylko kusi i mam nadzieję że tak pozostanie

Gość jahhoda
nie warto zdradzac !

Gość iwa***
no właśnie tu jest ten problem bo rozsądek kaze o tych głupich myslach zapomniec i udaje sie- ale nie na długo......i potem znowu ta cholerna ciekawosc..........

Gość jahhoda
jeśli masz udane małżeństwo , nie psuj tego !

Gość im szybciej tym lepiej
nie marnuj wiecej jego czasu tego zebys go najpierw zostawila a potem dopiero szukala innego nawet nie proponuje, bo malpa najpierw lapie inna galaz, zanim pierwsza pusci 🖐️

Gość właśnie włłłaaaśnie
Nie wyszalałaś się przed ślubme , i z tego powodu chcesz ranić męża ? i jak ktoś słusznie napisał możesz zniszczyć rodzinę / Trzeba było o tym msleć przed ślubem, żeby sie wyszalec , posmakowac roznych rzeczy itp. a 23 lata to baardzo malo a Ty juz męzatka z dzieckiem ??? no i potem tak to sie konczy

Gość ja to bym się nawet bała
a wiadomo na kogo się trafi? może jakiś zboczeniec, albo wyjątkowo zaborczy facet?. A jak z kimś znajomym to wiadomo, że prędzej czy później to się wyda. Nie, mnie nie kręci zdrada. Jestem 12 lat po ślubie i mój mąż jest jedynym partnerem seksualnym. Czasami brakuje mi oczarowania, zachwytu, motylków ale wystarczy, że uśmiechnę się do nieznajmowego faceta a on odwzajemni uśmiech i już czuję się dowartościowana - nigdy nie posunęłam się dalej niż do uśmiechu, a potem wracam do mojego męża w oczach którego widzę miłość, porządanie, poczucie bezpieczeństwa, szacunek i wiele, wiele pozywytnych emocji.....

Gość iwa***
mezatką to jestem już 3 lata. ślub był z miłości. a że szybko-tak wyszło...wtedy nie bylo potrzeby bycia z kimś innym i nie sadziłam że dopadnie mnie to dopiero teraz........

jak szukasz facia byle w tobie umoczył bo chcesz zobaczyć jak to jest z innym to jesteś zwykłą szmatą jak dla mnie.. a dzieciak pewnie z wpadki i dlatego szybko ślub a teraz szukasz wrażeń jak małolata bo nie dorosłaś do roli żony.. to może mężuś też sobie na boku poużywa i popróbuje z innymi nie myślałaś o tym?

Gość iwa***
ani razu nie zdradziłam wiec nie nazywaj mnie szmata! pisze ze tylko mam taka ciekawosc....no bo nigdy z nikim innym sie nie kochałam- czy to tak rudno zrozumieć? a dziecko bylo połtora roku po ślubie!!!

Gość ankieterkAA2010
śluby to obciach i ciemnogród w XXI wieku . . . tylko luźne związki, 'fucking friend'y" i dopuszczanie zdrad oraz wymiana partnerów seksualnych to przyszłość . . .

Gość jakistam57
jak jestes z wawy to pisz trader777@o2.pl porozmawiamy

Gość cozazycie
Była żona mojego faceta tak zrobiła. On był dla niej pierwszym mężczyzną i po slubie go zdradziła. On jej tego nigdy nie wybaczył. Jak chcesz by twoje małżeństwo się rozpadło to sobie próbuj jak to jest z innymi.

Gość właaaaśnie właaaśnie
Popieram sexyangel !!

Gość zygmuntzygmunte
mieć 20 lat i brac ślub to dla mnie wielka porazka !!! pewnie nawet nie pracujesz, wieśniaro ?

Gość iwa***
aż takie to dziwne że mozna brać ślub w wieku 20 lat? i dla twojej informacji pracuje-czy to tez takie dziwne???

Gość iwa***
TO CO JEST KTOŚ KTO MA PODOBNY DO MNIE PROBLEM????

Gość zygizygmunt
W biedronce , czy w tesco ?? to nie dziwne, to porażka !! wspolczuje Ci kobieto !! pytasz czy to dziwne ?? zastanow sie wiec, dlaczego zakladasz teraz taki topik. moze zaproponuj uklad mezowi, zeby tez posmakowal innych cipek ?

Gość tak sobie pomyślałam
że zanim wyszłam za mąż robiłam to dwa razy z dwoma różnymi facetami. Jeden z nich rozgłosił wszystkim wokół że to z nim robiłam czego się nie spodziewałam i została mi po tym straszna trauma ponieważ byłam w nim zakochana. Pamiętam jeszcze innego chłopaka z którym wylądowałam w łóżku ale do stosunku nie doszło, bo ja w ostatniej chwili się wycofałam, a jednak a mimo to też o mnie później plotkował co mnie zszkowało ponieważ po pierwsze tak jak napisałam do stosunku nie doszło po drugie on nigdy nie był żadnym młodym szczylem, ani nie byl zbyt rozmowny, raczej zamknięty w sobie. A jednak o mnie też rozgadał jakieś głupoty. Dodam jeszcze że nie miałam wtedy żadnego męża, ani chłopaka. Byłam singielką I tak sobie pomyślałam że jak wtedy narobili mi takiego gnoju mimo że byłam wolna, to nie wyobrażam co by było teraz gdybym zdradziła męża. Także podsumowując. Nie. Zdrada u mnie odpada. Prędzej odeszłabym od męża gdybym miała iść do łóżka z kim innym. Faceci są strasznie fałszywi i cwani. Jak już do czegoś dojdzie z kobietą to tak to przeżywają że aż jezyk ich świerzbi żeby komuś o tym powiedzieć. I jak potrafią zrobić dziwkę z wolnej dziewczyny która jest w nich zakochana to nie wyobrażam sobie co by zrobili z mężatki. Chyba ją ukamienowali, rozwiesili transparenty na całe miasto. Już się przekonałam jacy są faceci. Potrafią zniszczyć kobiecie życie, która poszłą z nimi do łóżka, a wszystko po to byleby tylko podbudować swoje ego, w sensie że oni są rozgrzeszeni z seksu całkowicie, ale kobieta która poszła z nimi do łożka ma już z jego ust opinię kurwy do końca życia i rozgłoszą to do wszystkich facetów których znają, a ci faceci rozgłoszą to innym kobietom.

Gość a czym sie rozni zdrada
malzenska od innej? :O