Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolaboga co sie dzieje

Rozwalilo mnie to ogloszenie.... masakra

Polecane posty

Gość brawo................
" LOL ogłoszenie zniknęło, bo jak klikam w linka z początku tematu to nie ma. widać facet musiał dostać dużo wiadomości o treści: "z czym do ludzi?" " i teraz czujesz się znów sobą:O

Gość Tamciu
" Brzydki Niski Beznadziejny " ze jak przychodzi milosc, to malo z tego ma pokrycie" słyszałeś, że miłość to choroba psychiczna?" jestem kobieta. poza tym jak widac - tez nic o tym nie wiesz.

Gość powiedzcie ale o co chodzi
ktore to ogłoszenie bo nie mogę znalezc...gdzie ono jest niech ktos mi napisze

Gość psełdonim muzyczny
"żelisława doskonale rozumiem - skoro bronicie tego minipeniska, musicie mieć do tego jakieś powody " ja też doskonale rozumiem - twój poziom i trzymanie się jednego doroslego twoim zdaniem argumentu:)

"koro bronicie tego minipeniska, musicie mieć do tego jakieś powody "" pewnie tak w końcu nikt sięnie przejmuje przytykami i krytyką która go nie dotyczy dlatego min pawi mnie taki jeden prawiczek bez wiary który przejmuje sięwyglądem bułeczek i motylków a niby to żadna ma go nie zechcieć :D

Gość żeluż żeluś.......
"waszą opinię o mojej 'dorosłości' mam głęboko," i dlatego ciebie tez maja tutaj głeboko:D ale zycie cie pobije jeszcze, zobaczysz, co znaczy wyrabiac opinie o sobie;) powodzenia!