Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łolaboga co sie dzieje

Rozwalilo mnie to ogloszenie.... masakra

Polecane posty

Gość jassssne
teraz to każdy napisze "dobrze, że moj sprzet jest bardziej okazaly " a tak na prawde macie mikro-pitole, Polaczki :D

Gość cały żelek nie karmić trolla
"nie wiem, od kiedy studenci na V roku są dziećmi, ale niech ci będzie drogi starcze/staruszko " to jest właśnie wypowiedź zakompleksionej dziewczynki. dzieckiem jesteś w główce, żeluś. "bo ja studiuję" wow! i co, jesteś kimś?:D jedyny argument to to, że masz V roi studiów?:D:D:D:D hahahahaha. masz 23 lata, jesteś jeszcze młodą dziewczynką i taki poziom intelektualny prezentujesz ze swoimi "argumentami":D tu są też osoby po studiach i się nie chwalą, co to nie one:D dzieckiem jesteś i tyle:D "widziałam mnóstwo zdjęć bez erekcji (męskie akty etc.) i tak źle to żaden nie wyglądał " i to właśnue twoja wiedza, dziecko. poza tym pewnie photoshopem poprawione fotki:D zresztą... w tym wieku nie mieć faceta to nic dziwnego, że ci sie w głowce zmienia myslenie...

Gość ten mnie rozjebal
" Faktycznie muszą się tu wypowiadać faceci z kompleksami. Ja bym się wstydził pokazać kobiecie coś takiego jak na tym zdjęciu, na szczęście mój sprzęt jest bardziej okazały " kompleksy to wychodza, jak przy jakims durnym zdjeciu taki kogucik czuje sie dowartosciowany i koniecznie musi napisac o tym na damskim forum :D a to o zdjeciach i aktach tez zajebiste :D na akty wybierane sa pojedyncze zdjecia z setek zrobionych, ale nie masz sie co martwic, tutaj wiekszosc ma takie podstawy do wyglaszania sadow, a wypowiada sie jak wyrocznia, wiec od normy nie odbijasz :D

Gość żelek się zaczyna wściekać
" żelisława " i to właśnue twoja wiedza, dziecko " porządne kobiety nie oglądają w życiu wielu penisów na żywo myślisz, że jesteś wielce dojrzała, bo naoglądałaś się wielu kutasów na żywo i dupczyłaś się z wieloma facetami? na tym polega ta twoja 'dojrzałość'? " ty naprawdę jesteś tępą kretynką... odwracasz kota ogonem i zaczynam szczekać jak szmatka na dyskotece. nikt nie mowi o ogladaniu wielu penisow i nie musisz od razu tak mowic, nie o to chodzi, ale widac, ze plytko myslisz. widac, ze tu cie boli i sama leczysz teraz swoje kompleksy ponizaniem:) powodzenia na studiach, cnotko:D

Gość wciaz karmicie trolla hahahah
" żelisława (zielony.zelek@o2.pl) " żal mi was " mi też żal tych kobiet, które sypiają z kolesiami posiadającymi 'coś takiego ' i wmawiają sobie, że to norma ale cóż, muszą się jakoś pocieszać " a taką jak ty to kto weźmie do łóżka? chyba tylko do ruchania, bo charakteru do życia jako żona i matka to ty nie masz. widac po twoich odpowiedziach. jestes jak doda:D

Gość 45452121
" w każdym razie pisać na pomarańczowo (nie dziwię się, że wstyd użyć czarnego nicka) w obronie mikropenisów - to większa porażka niż oglądać zdjęcia " i to jest jedyne, co umiesz odpowiedziec. bo nic wiecej do powiedzenia nie masz:)

Gość do Żelkaa
Żelek ciekawe jakiego będzie miał Twoj mąż, że tak kozaczysz :) Bedziesz wybierać męża pod względem tego, czy jego penis w spoczynku wygląda ładnie czy mniej ładnie ?? Popieram, niedojrzała jesteś, a to że jestes "studentką V roku" to jeszcze o niczym nie świadczy :)

Gość Pohohoh
O.................................... Mogłam lepiej przeczytać komentarze zanim to otworzyłam!

Gość do żeelkaa
i nie chodzi o oglądanie setek penisow , wystarczy jakiegokolwiek widzieć na zywo a nie tylko na zdjęciach, żeby wiedzieć, że nie zawsze penis wygląda apetycznie i bywa że się kurczy

Gość i jak widać żelek ZNÓW
uciekła jak tchórz od odpowiedzi:D bo pewnie zaraz powie, że "z wami nie ma o czym gadać":D widzisz, żelek, jaka jesteś? temat jest o czym innym, ale tam gdzie ty - tam dno intelektualne się za tobą ciągnie.

Gość chujowa dyskusja

Gość OK niech ma estetyczne
prącie. ale niech zapewni estetyczną waginę.

Gość wow żelek już cię lubięęęęęęęę
"wyobraź sobie, że na portalu, na którym publikuję foty wielu facetów wrzuca nieobrabiane photoshopem (a na pewno nie w zakresie wielkości swojego przyrodzenia) foty" no to jesteś znaną kolekcjonerką penisów w internecie:D zapisujesz te fotki na dysku?:D znają cię wszędzie jak widać. a co publikujesz? artykuły erotyczne? prędzej offerma się ożeni, niż ty się dowiesz, czym jest miłość i docenisz radość życia.

Gość żelek jak ty głupia jesteś...
jedno i to samo...

Gość żenujące na potęgę.....
"to radość życia polega na obcowaniu z małym penisem? obym takiej 'radości' nigdy nie zaznała " i to są słowa kogoś, kto się uważa za kobietę... no tak V rok studiów...:O

Gość BNB nic złego ona nie pisze
tylko sobie dwa słowa wybierze ze wypowiedzi i się dopasowuje. ona ma wymgania - OK, ale niech mowi o nich jak kobieta, a nie pokazuje, że tylko ona ma słuszność:) poza tym zawsze wybiera to co jej odpowiada do odszczekniecia sie. nic ponadto. a moglaby sie choc raz wypowiedziec w calosci, bo kilka slow ktorych nie rozumie, zawsze potrafi przeinaczyc.

Gość BNB nic złego ona nie pisze
poza tym wymgania maja osoby, ktore sie skupiaja na pojedynczych wymogach. a i tak wiadomo, jakich facetow chcca baby, a jakie baby chca faceci. szkoda, ze jak przychodzi milosc, to malo z tego ma pokrycie... a ona tego nie wie po prostu.

"baby wychodzą z siebie, głodzą, łażą na obcasach, a w zamian otrzymują..." przecież one zawsze mówią, że robią to dla sibie a nie po to żeby si ęfacetom podobać... bo z makijażem czują się ładniejsze :P

"baby wychodzą z siebie, głodzą, łażą na obcasach, a w zamian otrzymują..." - to samo, co dają: ZŁUDZENIE :)

Gość szkoda już na ciebie słów żele
wypowiedź żelka: " " moglaby sie choc raz wypowiedziec " mam odpowiadać każdej pomarańczy, która nie ma odwagi ujawnić czarnego nicka? chyba kpisz" a ORYGINALNA WYPOWIEDŹ: "moglaby sie choc raz wypowiedziec w calosci, bo kilka slow ktorych nie rozumie, zawsze potrafi przeinaczyc." widzisz, żelek jaka głupia jesteś? nikt ci nie każe odpowiadać KAŻDEJ POMARAŃCZY, tylko odpowiedzieć na całość, a nie dwa zdania:D znów obcielas wypowiedz dla siebie. heh, ty oczywiscie jestes lepsza, bo ty masz odwage ujawnic czarny nick. wielkie mi co... dalej nie rozumiesz?;)