Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tonx5

Prezent na wieczór panienski

Polecane posty

Wybieram sie w przyszłym tygodniu na wieczór panieński mojej kuzynki- jej znajome zasugerowały,żeby coś kupić. W sumie fajny pomysł, myslałam o jakiejś bieliźnie a one obstają przy tym http://www.torres.pl/produkt-tefal-h1103532-35486.html :) w sumie bardzo fajna patelnia- sama zamierzam ja kupić ale czy to aby na pewno odpowiedni prezent? Znajome twierdzą,ze to ma byc zabawne...

mnustwo jest pomyslow na taki wieczorek... gdy byłam na taki,przyszła panna mloda dostała praktyczne rzeczy jak i te śmieszne , np. fartuszek do kuchni dla gospodyni , wałek do ciasta z napisem -> na męża, bielizna na noc poślubną, piżama, mydełka w kształcie peniska, czekoladki w kształcie peniska, mozna te zabawne rzeczy zamowic na allegro :)

Gość tahlk
patelnia moim zdaniem to lekka przesada..ma być zabawnie a nie tendencyjnie.

Gość szafirek...
Patelnia to naprawde przesada!! ma byc smiesznie a nie praktycznie! nie godz sie na to. te koelzanki to jakies ciotki dewotki....

Gość 11211
już na "dom, gotowanie" reklamujesz te swoje badziewia! ze ślubnego won!!!

Gość kakakakaka
ja kupowałam pokrowiec na deskę do prasowania z takim śliczniutkim facetem: nagroda dla dobrej żonki. pod wpływem ciepła znikały gatki gościowi. jak kupicie jej patelnię to możecie nią przez głowę oberwać p.s. to nie była reklama

Gość AniaWrocek
Czy każdy prezent musi być tak banalny i kojarzyć się z Seksem ? My z dziewczynami złożyłyśmy się na coś innego. Kupiłyśmy jej sesję zdjęciową i ogólnie całodzienny panieński. Super zabawa - integrująca. Podczas wspólnego pozowania do zdjęć było dużo zabawy, uśmiechu, wygłupiania się. Ola dostała na pamiątkę kalendarz z naszymi wspólnymi zdjęciami. Pamiątka super ! :) Wszystkie atrakcje kupiłyśmy na portalu www.wieczory24.pl Mają tam też inne oferty ale nam się to spodobało najbardziej.