Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalalamana aaaaaa

co mam zrobic???? pytanie do panow

Polecane posty

Gość zalalamana aaaaaa

jestesmy razem 3 miesiace. ostatnio pytalam sie czy posiada zdjecia swojej bylej a on ze mial je na plytach ale przezrucil je na lapa i dal do folderu gdzie nigdzie nie zaglada. ale po co to zrobil?? dlaczego nie moze tego wykasowac??? wiem, ze bardzo ja kochal. byli razem 2 lata a ona go rzucila. czy jezeli nie potrafi skasowac zdjec bylej znaczy ze nadal cos do niej czuje??? jestem niesmiala i zazdrosna. boje sie, ze ona moze go znowu zdobyc, maja wspolnych znajomych :(

Gość bobomatowy
nic nie poradzisz na to, pozwol mu przechowywac te zdj to wkoncu kawalek jego zycia...a jak bedzie chcial odejsc to tak odejdzie

Gość epsil
nic nie rob, pustaczko. ja tez mam zdjecia bylej, nieraz sie przy niej masturbuje bo z moja obecna jest kiepska zabawa :classic_cool:

Gość nannan
Nie powinnaś nic robić w tej sytuacji - będąc zazdrosną pokazujesz, że nie jesteś wartościową kobietą, a więc dlaczego miałby być z Tobą.

Gość zalalamana aaaaaa
:(

Gość papapapapapapa
spal ten laptop na wysypisku śmieci

Gość papapapapapapa
jak w "psach"

Gość ja powiem tak.....
nic nie rób ..pamiętaj że to jego przeszłość i ma prawo przechowywać te zdjęcia ja do dziś mam fotki mojego byłego a mąż swojej byłej w albumach a jesteśmy ładnych parę lat po ślubie nie można być zazdrosnym o przeszłość bo każdy z nas ją ma ...a Ty nie myśl o tym i żyj dniem dzisiejszym