Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady on 1985

jak bardzo rodzice mogą kierować życiem dziecka?

Polecane posty

Gość lady on 1985

witam! Mam problem z rodzicami i ich w sumie nie wiem chyba nadopiekuńczością. rozumie ze jesli z nimi mieszkam to powinnam sie stosowac do ich regul ale czy np moga wplywac na moja wyprowadzke. planuje zamieszkac z moim chłopakiem co bardzo im sie nie podoba i stawiaja mnie w takiej sytuacji tak gdybym musiala zrobic jak oni chca. nie chce sie kłócić ale tez nie chce poraz n-ty ulegac poradzcie

Jeśli Cię stać na wyprowadzkę to pogadaj z rodzicami. Powiedz im , że ich kochasz ale i zaczynasz swoje życie i zawsze będą dla Ciebie ważni. I nie ważne jak zareagują wyprowadź się. Dotrze to do nich za jakiś czas i się z tym pogodzą bo nie będą mieli wyjścia. Oczywiście wszystko pod warunkiem, że stać cię na wyprowadzkę i nie będziesz na ich utrzymaniu.

Gość lady on 1985
no wlasnie o to chodzi ze ta wyprowadzka bedzie juz calkowicie na wlasna reke - wiesz gdyby oni mieli mnie utrzymywac to w zyciu by sie nie zgodzili na zamieszkanie z chlopakiem, wlasnie chodzi o to ze musze byc ciagle u nich na oku bo inaczej bedzie zle, nie wiem czy to kwestia zaufania ale dla mie to meczace szcegolnie gdy ostatnio ojciec powiedzial mi ze jak pozwalam chlopakowi lezec u siebie w pokoju to on sobie nie wyobraza co ja tam moge u niego wyprawiac, przykre dla mnie to jest:(