Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAILOR JOHN

MOJA SIOSTRA ZDRADZA SWOJEGO FACETA

Polecane posty

Gość SAILOR JOHN

Nacialem sie na nich w knajpie....nawet mnie nie zuwazyla, zagapiona w tego lowelasa popijala winko. A jej facet, ojciec ich coreczki zapieprza w Londynie na zmywaku...podle sie czuje, nie weim, jak sie zachowac w tej sytuacji...

Gość powiec rodzicom

Gość SAILOR JOHN
matka dostalaby zawalu. nie weim, jaksie zachowac, czy zadzwonic do niego i sciagnac go z uk...

Gość żona takiego jednego
nie twoja sprawa, nie twoje zycie

Gość SAILOR JOHN
to jest moja siostra, jak moge patrzec na to, jak sie kurwi?

Gość powiedz rodzicom
no tak, przyznac musze ze to dziwna spawa ale nie wiem, czy sciaganie faceta z Anglii byloby rozsadnym pomyslem. Ja bardziej na twoim miejscu porozmawialbym z siostra, w ostatecznosci nawet uciekajac do szantazu - albo zerwiesz z tym gosciem albo powiem wszystko twojemu facetowi.

Gość żona takiego jednego
to z nia porozmawiaj i juz co z tego, ze twoja siostra? jest duza i sama odpowiada za to co robi.

a ty zastanawiales sie nad tym ze moze ich nic nie laczy...?? jesli nawte to nie polecam mowienia.ewentualnie porozmawiaj z nia ale nie mow jemu to ich sprawa a zwlaszcza twojej siostry jesli jest do tego zdolna...

Gość nieeeee wiemmmm
napisz do jej faceta anonim ze mu sie dziewczyna puszcza w polsce, co z tym zrobi to jego sprawa. opisz wszystko w najdrobniejszych szczegolach, co gdzie, kiedy ( zeby powiazal fakty).

Gość trzeba bylo zrobić
Uzytek ze swojego telefonu z aparatem. Pozniej nagrywasz to na pendrive, idziesz do poligrafi i prosisz o zrobienie plakatu w powiekszeniu, czekas az mąz wroci i wysylasz to do niego poleconym, mina jego i twojej siostry bezcenna.

Gość pogadaj z siostra
, a jak powie ze to nie twoja sprawa to zastrasz ja ze zadzwonisz do jej meza i powiesz o wszystkim

Gość SAILOR JOHN
siostra mi sie zwierzala ze nie wie czy jest sens czekac na niego w ogole, ale maja dziecko do cholery! mloda siksa, 24 lata ma, ladna, ale taka glupia ze strach...mowila ze jej facet na pewno tam ja zdradza...i ze ona nie wierzy w zwiazki na odleglosc...i w imie tego sama wlazi komus do lozka....ehh...baby

Gość SAILOR JOHN
dodam, że ten gościu (pan Roman) ma 62 lata i jest naszym osiedlowym kloszardem....... tymbardziej wiec nie chce aby sisotra wiazala sie z kims takim..

Gość fdsfbcdszshids
a skąd wiesz co robi facet Twojej siostry za granicą... ? może wcale nie lepszy...

Gość SAILOR JOHN
kaczor 32, no zazdrosNY jestem jak choooj:/ nauczyc sie czytac

Gość SAILOR JOHN
dobry podszyw nie jest zly....:D ale akurat ten gosciu wyglada na dzianego... no nie sadze, by jej facet ja zdradzal, zakochany jest po uszy...

Gość powiedz rodzicom
To po co się z nim wiązała, skoro uważała związki na odległość za fikcję? Prawda jest taka, że jak ktoś naprawdę kocha, to wytrzyma kilkanaście miesięcy bez seksu i amorów. A tu mi wygląda na to, że twoja siostra (bez urazy) po prostu chce mieć stałe źródło dochodów, kręcąc "interesy" na boku.

Gość SAILOR JOHN
dodam ze wiem o czym pisze gdyz leczylam sie rok czasu na pochwiczego grzyba po penetracji pana romka

Gość Jak jest długo w uk
to może on też zdradza Twoją siostrę. Skąd możesz wiedzieć, ze on jest fair w stosunku do niej

Gość SAILOR JOHN
pewnie nie wiedziala ze bedzie tak, ze B.wyjedzie.mial tu w Polsce robote.zreszta ona na kase za bardzo chyba nie leci, z domu dostala niezly posag.

Gość SAILOR JOHN
poza tym odkad jej facet jest w UK to ja bzykałem siostre, w koncu co w rodzinie to nie zginie, a teraz mi gul skacze, ze ja posówa juz ktos inny.A ja co?Znow mam smigłem krecic?babcia ma juz 87 lat i trudno mi ja namowic na numerek, zgadza sie na seks jedynie raz nia miesiac

Gość SAILOR JOHN
niecaly miesiac jest. z tego co wiem, dzwoni do niej codziennie, do mnie tez czesto, gadamy na skypie. rowny z niego gosc, nie zadaen lowelas poza tym moja siostra jest zajebiscie ladna laska, nie wiem po co mialby maczac gdzie indziej, angolki to pasztety

Gość SAILOR JOHN
hahahah dobre! ale zeby bzykac babcie musialbym ja wykopac...no i w przeciwienstwie do podszywaczy pisze zgodnie z ortografia:D

Gość Jak jest długo w uk
po to, że w niej nie może, a z braku laku dobry kit

Gość SAILOR JOHN
zostaje jeszcze matka ale jak ja w anusa wierce to sie ojciec krzywi :o

Gość SAILOR JOHN
nie wszyscy sa tacy, ja jak wyplywam to 3-4 miesiace nawet nie patrze na inne bo wiem co mam w domu i ze warto poczekac

Gość powiedz rodzicom
No to właśnie, jak rozmawiają codziennie to należy wierzyć w to, że wszystko jest dobrze. A ty najlepiej podpytaj siostrę... ;)