Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Arvika

Topic dla osób z trójmiasta ! Zapraszam

Polecane posty

Halo Halo- no zgłaszać sie nie dajmy temu topicowi upasc :D Założe sie ze ktos napewno jest :D Czekam;)

Gość trtr
Siedzę na kafeterii od ładnych paru lat i zawsze bardzo mało osób z trójmiasta ujawniało się tutaj. Ale ja pozdrawiam, z Gdańska, znad samego morza.

trtr--> jakos mi sie wierzyc nie chce ze tak mało osob jest tutaj z trojmiasta;) Bede tak dlugo meczyc ten topic az sie pojawia te chociazby nieliczne jednostki. Równiez Ciebie pozdrawiam serdeczenie. Mam nadzieje ze mi potowarzyszysz i rozbujamy to towarzystwo;)

Gość yoyooooo
🖐️

Gość posępna_jajecznica
Gdansk rzadzi!

Ojej ale fajnie;) No w koncu pora sie ujawnic ile mozna sie ukrywac. W koncu w trojmiescie fajni ludzie mieszkają;) Iftar, Irreversible, posepna jajecznico serdecznie witam;) Zagladajcie tu czasami pogadac...jest moze ktos teraz???

Gość prawiczek i z gdyni

Witaj dop;) Kolejna osóbka super. Dobra moze kilka słów o mnie...mieszkam jak juz pisalam w Gdańsku, pracuje i mam 25 lat;)

Hej prawiczek... Mam pytanie...jakie fajne miejsca byscie polecili w trojmiescie do posiedzenia, do pochodzenia i do pobawienia. Mieszkam w Gdańsku od niedawna i dopiero zaczynam poznawac ten zakątek;)

Gość ja też z gdańska
chodzi Ci o jakieś kluby disco?

O dosc dobre miejsca ale nie meliny;) gdzie mozna piwko wypic, kawe etc. narazie bylam w Mon Balzac i polecam gorąco. co do klubow by potanczyc- moja orientacja prawie zerowa;/ moze sami macie jakies propozycje...miejsca ktore warto zobaczyc etc.

Gość pozdrawiam z Gdańska Wrzeszcza

Pozdrawiam z Gdańska Wrzeszcza- witaj;) Intro- nie slyszałam...a gdzie to konkretnie jest? Parlament słyszałam i nie były to specjalnie ciekawe opinie...faktycznie jest tam az tak źle. Zalezy mi na tym, ze jak juz sie wybiore do klubu nie mam ochoty bawic sie z "dziećmi".

w kawadracie bylam i mi sie podobalo- ale to jak jeszcze studiowałam kiedys udalo mi sie wpasc do Gdańska. A jak teraz tam jest i jak wyglada wejscie tam gdy juz sie nie jest studentem?

No haloo i znów nikogo??? Oj cos gdańszczanie sa chyba mało towarzyscy;]