Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia35

szukam osob w moim wieku ktore zaczely jezdzic konno

Polecane posty

mam 28 lat i wlasnie zaczelam jezdzic konno,szukam osob ktore w podobnym wieku ucza sie jezdzic konno aby podzielic sie swoimi doswiadczeniem i nietylko.... :)

Ja mam 22 lata i przez jakieś 3 lata jeździłam konno:) Naprawdę jest to super zajęcie, ale nie dla osób które maja lęk wysokości bądź boja się tych zwierząt:)

W zasadzie miałam w pobliżu stadninę koni...teraz już nie udzielają tam lekcji i jakoś z tym skończyłam. Choć chętnie zaczęłabym znowu jeździć.

Gość ygwatemala
ja zamierzam wiosną udać się na jazdy..podobno gdzieś w mojej okolicy można i sąsiadka jeździ....chciałabym trochę pojeździć, poobcować z końmi, bo je uwielbiam, jak byłam mała, wręcz obsesyjnie:D rysowałam miliony koni:D mam 26 lat

Gość ygwatemala
a na koniu jeździłam raz, kilka lat temu...miałam akurat to szczęście, że trochę poniósł, wystraszył się czegoś chyba, to dość płochliwe zwierzęta i przyzwyczajają się do stylu jazdy danego człowieka i jak się zmienia jeździec to one dostosowują się do niego, z tym, że osoby które nie umieją jeździć "psują" konie, dlatego do nauki jazdy powinny być specjalnie konie przeznaczone, które mają predyspozycje do tego

mnie kiedys kucyk ugryzl w brzuch i tez sie troche bije ale kocham konie.ale chce jezdzic.ygwatemala ile masz lat?

Gość ...niewinna...
ja tez chce konia😭

ha bym pojezdzila, w dziecinstwie jedzilam. ale to za drogie dla mnie jest.. no cóz, niektorzy widac sa dyskryminowani przez nie urodzenie sie w bogatych domach :(