Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co Was wkuuurzaaaa

Co Was wkurza w mężczyznach / kobietach?

Polecane posty

Gość co Was wkuuurzaaaa

Ja zacznę - jak są natrętni :O Od razu wiem, że trafiłam na psychola i frustrata. Przykład: idę do pracy na 8.00, wysyłam mu smsa, że do 14.00 nie mogę rozmawiać, bo jestem w pracy. Skutek? O 8.45 jedenaście nieodebranych połączeń i siedem smsów w stylu: "co u ciebie?", "czemu nie odpisujesz?", "obraziłaś się?", "gniewasz się na mnie, mam zniknąć?" :O:O:O

Kobiety: -są fałszywe -Na babskich spotkaniach wieje nudą... Faceci: -Czasem nie dbają o higienę -Myślą cały czas o jednym i jak palną jakiś komentarz...

Gość Ewellinka
chamstwo, brak kultury osobistej, głośne przeklinanie(szczególnie kobiety), brak higieny

C mnie w kurza w kobietach? Że mają w sobie tyle do kochania... a ja nie mam nieskończonej liczby "akcesoriów" do "udowadniania" ;)

Gość dr kisiel
u bab: -najęta paplanina ch*j wie o czym -brak dbalosci o swój wygląd, -przeklinanie -upodobnianie sie do facetów u facetów: - kozaczenie -sianie plot jak baba -irokez na twarzoczaszce

kto powiedział że na babskich spotkaniach jest nudno? faceci- połowa do odstrzału . zostawić tych co umieją myśleć głową a nie główką.(ktoś musi otwierać słoiki i zabijać pająki) kobiety- wnerwiają mnie jak się kłócą o facetów . nie ma o co

kto powiedział że na babskich spotkaniach jest nudno? faceci- połowa do odstrzału . zostawić tych co umieją myśleć głową a nie główką.(ktoś musi otwierać słoiki i zabijać pająki) kobiety- wnerwiają mnie jak się kłócą o facetów . nie ma o co