Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskaaa1555

Problem, pomocy..

Polecane posty

Gość Niskaaa1555

Mam problem, dla wiekszosci wyda sie on bez sensowny, i stwierdza, ze jestem dziwna, pusta i, ze i nie zasluguje na to zeby miec faceta.. Darujcie sobie takie komentarze, ja o tym wiem.. Ale mam problem, pokochalam faceta, bardzo mi na nim zalezy.. Ale jest jedna rzecz ktorej nie potrafie zaakceptowac.. Ma 160 wzrostu.. Ja mam 162 i kocham wysokie buty.. Zerwalam z nim, bylismy juz pol roku razem.. Bardzo mi go brakuje, wiem o tym ze on mnie kocha, i ze zrobilby dla mnie wszystko.. Ale ja sie dziwnie czuje z mysla, ze juz nigdy nie ubiore takich butow tylko z takiego powodu.. albo patrzac na to, ze mialabym isc z nim na jakas impreze i nie wygladac tak jak chce.. Wiem, ze to puste.. ale nie potrafie zmienic swojego myslenia.. Bylo nam razem cudownie, wszytsko zepsulam, wiem ze do siebie posujemy, swietnie sie dogadujemy wogole sie nie klucilismy... On chce wrocic, nie chce tego konczyc i przekreslac tego co nas laczy.. A ja nie wiem co zrobic, wiem ze gdyby nie ten wzrost to wogole bym z nim nie zerwala i byla bardzo szczesliwa ze trafilam na tak cudownego faceta.. Co o tym myslicie, prosze o pomoc a nie krytyke.. zalezy mi na opini osoby patrzacej na to z boku..

Gość Niskaaa1555
I z gory dziekuje za odpowiedzi

Gość Wysoka ja
A powiedziałaś mu dlaczego z nim zrywasz?

Gość Niskaaa1555
Nie, on o tym nie wie i nigdy mu o tym nie powiedzialam.. A zerwalam, bo stwierdzilam ze predzej czy pozniej to zrobie, i nie chcialam zeby loczylo nas hm ''wiecej''.. Ale problem w tym, ze mi strasznie zalezy, i nie wiem co zrobic

wiesz ,ja nie uwazam, ze jestes pusta.To moze byc problemem tak jak np. tusza, czy brzydka twarz.Mozesz miec takie dziwne uczucie bedac wyzsza od partnera.Musisz sama podjac decyzje co jest gorsze-rezygnacja z tego partnera w ogole czy dyskomfort wzrostu.

Gość Niskaaa1555
Dzieki, problem glownie polega na tym ze np idac gdzies, mijamy facetow co maja po 180 cm wzrostu, a ja czuje sie tak jakbym chodzila z ''dzieckiem'' wiem ze on juz nie urosnie, za nim zaczelismy byc razem, mialam opory, i nie chcialam tego zaczynac.. Ale uczucie wtedy bylo silniejsze.. A teraz patrze na to troche innaczej.. Bardziej przyszlosciowo..

Gość Wysoka ja
Nie wiem możesz z nim być a szpilki nosić np. tylko jak bedziesz wychodziła gdzieś bez niego.Na spotkania z koleżankami do pracy itp.

Gość Wysoka ja
Jak z dzieckiem. No wiesz Ty też zbyt wysoka nie jesteś:P

Gość Niskaaa1555
No dobra, ale niska laska a niski facet to dosc spora roznica.. Tylko, ze ja zawsze chcialam swietnie wygladac przy swoim facecie, a bez wysokich butow to jednak nie to samo

Gość Wysoka ja
ale widocznie dla niego wyglądasz świetnie nawet bez tych szpilek. Pewnie chcesz je nosić bo wtedy inni faceci tez zwracają na Ciebie uwagę. Zwykłe dowartościowywanie się

Gość Niskaaa1555
Jak nie mam wysokich butow to tez podobam sie innym kolesiom ;p tylko, ze ja czuje sie jakos bardziej sexownie w takich butach, i duzo lepiej sie w nich czuje

Gość Wysoka ja
No dobra, czyli widać, że jednak na butach zależy Ci bardziej niż na tym chłopaku. W takim razie musisz przestać jęczeć bo i tak widać, że do niego nie wrócisz i zacząć sobie układać życie od nowa. Ubierz szpileczki i idź szukaj jakiegoś wysokiego. Powodzenia:)

Gość krolowa Narnii
etam widocznie tak bardzo go nie kochalas skoro buty sa dla ciebie wazniejsze. Swoja droga mam kolezanke, kolo 180 a jej facet jest nizszy od niej jakies 5-10 cm i co? Laska ma to w dupie. Jak i wszyscy jej znajomi

Gość Niskaaa1555
Tak sadzisz ? jutro mamy sie spodkac, i zdecydowac co dalej.. Problem w tym, ze ja sama nie wiem..

Gość samanta fox12
skąd wiesz, że jemu to przeszkadza? może uważa, że wyglądasz strasznie sexy na obcasach?

Jak dla mnie tez nie jestes pusta. Pusta bys byla gdybys zakrecila go sobie wokol palca a pozniej zerwala, z rownie blachego powodu. Jesli tak bardzo tesknisz za paroma dogodnosciami ktore mozesz miec bedac z wyzszym facetem od siebie to jest to dobry powod do skonczenia znajomosci. Chaos jest moim panem, co widac w tekscie wyzej. Pardon.

Gość czasami jest to silniejsze
niz sie moze wydawac mam 175 cm wzrostu, wielkolud ze mnie zaden zawsze podobaly mi sie niskie dziewczyny, poznalem super kobiete 172.. ale nie moglem zaakceptowac tego ze byla prawie tak wysoka jak ja.. ona absolutnie nie miala z tym problemu, ja przez jakis czas probowalem sie jakos oswoic z tym ale to wracalo.. zakomplesiony pajac ze mnie i tyle.. a moglo byc tak pieknie :(

Gość tiriririri
to jest pustota - spotkac przez d omg . wez sie dziecko do nauki na sam wpierw//....

Gość Niskaaa1555
No tak, tylko, ze ja bym chciala takiego samego faceta jakiego mam tylko wyzszego.. A co jesli znajde wyzszego ale to nie bedzie to, i zaden inny nie bedzie tak odpowiedni, i nikogo innego tak nie pokocham ? Nie chce byc z kims tylko po to zeby o nim nie myslec.. Nie wybaczylabym sobie tego.. A po za tym, nie chce go ranic.. Bo jakby nie bylo to nie jest jego wina, i nie jest on nizemu winien.. I naprawde jest bardzo wartosciowa osoba, i wiem ze chce dla mnie jak najlepiej..

Gość Niskaaa1555
czasami jest to silniejsze--> U mnie jest wlasnie podobnie, czasem nie zwracam wogole na to uwagi i jestem strasznie szczesliwa, ale przychodzi taki czas, ze nie potrafie sie z tym pogodzic.. I tak wkolko.. Z tego wlasnie powodu zerwalam z nim juz 3 razy.. Za kazdym raem wracamy do siebie bo nie potrafimy bez siebie wytrzymac

Gość Wysoka ja
Wiesz wiesz. Tylko nie chcesz się do tego przyznać. Wolisz ładne buty niz zajebistego faceta. Powiedz mu to jak najszybciej żeby się chłopak nie męczył i nie miał niepotrzebnych nadziei

Gość Niskaaa1555
Hm.. nie pytalam go o to czy przeszkadza mu to, ze ejstem wyzsza.. To ja sie z tym dziwnie czuje, chodzilam czasem w wyzszych butach ale nie tak wysokich jak bym chciala.. No i duzo lepiej sie czuje jak jestem w niskich butach

Przemyśl decyzję na spokojnie, bo potem możesz żałować... Tylko ty wiesz co do nie go czujesz, i jak wam razem jest ze sobą. Ja jestem za to niższa o prawie 20cm od mojego mężczyzny i na początku związku trochę dziwnie się z tym czułam;) teraz już nawet nie myślę o tym;)

Gość Wysoka ja
To w niskich czy wysokich Ci lepiej?

Gość super orgazm
moze niech mu lepiej nie mowi ze chodzi o jego wzrost.. chlopakowi moze byc przykro.. a jak ja bardzo kocha, moze wpadnie w kompleksy, niewiadomo jak sie teraz czuje ze swoim wzrostem moze ok? napisz mu ze chcesz isc do klasztoru..

Gość Niskaaa1555
Tez bym chcialabyc nizsza od niego o te 20 cm hehe albo chociaz 6.. Wiem, ze tylko ja moge podjac decyzje, ale to takie trudne.. Wiem ze jak do niego nie wroce to bede zalowala, ale jak z nim bede to tez bede zalowala, ze nie zerwalam.. To takie glupie

Gość Niskaaa1555
O tym ze jest za niski na pewno mu nie powiem, to by bylo hamskie.. A po za tym nie chce go tym urazic..