Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama klaudii

strasznie sie martwię

Polecane posty

Gość mama klaudii

musze napisać bo już nie wytrzymam zaraz po urodzeniu moja córa przechodziła sepsę dostawała bardzo silne antybiotyki , które mogły uszkodzić jej słuch .. jednak były konieczne aby ratować życie badanie miała robione kilka razy i niby wszystko ok. jednak ma już 7 mies. i mówi jedynie aaaaaaa,yyyyyy eeee, ał.... nie mówi sylabami byłam u lekarza kazał czekać wszyscy znajomi rówieśnicy zaczeli mówić sylaby około 5 miesiąca jej sie czasem a gu wyrwie ale to sporadycznie ... tak poza tym rozwija sie swietnie jak mowimy jej imie to reaguje spiewamy czy rozmawiamy to sie wtraca tylko ze same samogłoski nie wiem co robić juz w piątek lecimy do polski i zastanawiam sie czy sie z nia do specjalisty nie wybrac do logopedy z tak małym dzieckiem? czy do pediatry ? moze jakas mama ma podobny problem lub miała i skonczyło sie ok.

Gość
No ja sobie nie przypominam, żeby moje dziecko mówiło sylabami w wieku 7 miesięcy, raczej jeszcze nie. Nawet nie reagował chyba na swoje imię.

Nie martw się,na pewno wszystko będzie dobrze.Ale lepiej leć do Polski na jakieś badania czy coś.Trzymaj się:)

Nie martw sie,na pewno wszystko będzie dobrze.Ale lepiej leć do Polski na jakieś badania czy coś. Trzymaj sie:)

Nie martw sie,na pewno wszystko bedzie dobrze ale lepiej leć do Polski na jakieś badania czy coś. Trzymaj sie;)

Nie martw sie,na pewno wszystko bedzie dobrze ale lepiej leć do Polski na jakieś badania czy coś. Trzymaj sie;)

Gość hhhhhhhhhhh
a miałą robione badanie słuchu??

Gość MUAAAAAAAAAAAAAA
zastanawiaj sie dalej....BOŻEEEEE...no chyba oczywiste ze IDZ!!!

Gość glamour to jour
a miała później robione badanie słuchu??

Gość mama klaudii
tak miała później robione badanie słuchu jedno podczas brania antybiotyków a kolejne już później jak miała 1,5 mies. zaczynała gawożyć normalnie jak miała 3 mies. mówiła a gu a ge itd. u lekarza byłam w uk i tu mówią że ma czas jak do roku nie zacznie to bedziemy sie martwić a znów czytam że w wieku 5 miesięcy dziecko zaczyna mówić ma , ba , da da itp .....