Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komediant

Nie korzystajcie z wróżb ani nie używajcie kart tarota.

Polecane posty

Jasne ,ale cos w tym jest...opętanie to fakt,wiec demony/szatan też istnieje.kościół kat,juz dawno został zmanipulowany..ale dobro i zło istniejei to jest fakt

Gość wróżby i karty są niegroźne
ale chodzenie do kościoła na pewno przyciąga ingerencję demoniczną. A ci co słuchaja radia co ma ryja sa już całkiem opętani. Lepiej trzymać się od tego szataństwa z daleka.

apropo radia-to był kiedys o tym odcinek we włatcach móch;)

nie no, Tank, możesz kiedyś poprosić gdzie indziej, może będę mieć lepszy humor ;)

Gość avatiaria
to jak to w koncu jest z tarotem??? niebezpieczny?? ja mam zamiar sie nauczyc wrozyc. nawet pisałam do wrózki dosc znanej z zapytaniem o jakies niekorzystne konsekwencje wrozenia. powiedziała ze jedynym niebezpieczenstwem wrozenia jest człowiek. np klient ktory oprze swoje zycie na wrozbie .

Tank, nic się nie stało, ja tak mam :) pewnie to moje bpd po prostu. avatiaria, wszystko w nieodpowiedzialnych rękach jest niebezpieczne. chcesz to się ucz. ja sama sobie kupiłam Tarota, wybrałam talię, która mi się spodobała i zaczęłam wróżyć. nie zawsze lubię to robić dla kogoś, bo czasem trudno mi odczytać karty.. ale dopiero się uczę :) powodzenia. mi się ta talia spodobała 😍 http://fc02.deviantart.net/fs23/f/2007/349/7/2/Magic_Manga_Tarot_by_Viviane_ch.jpg ale na początek polecają Waite'a albo Marsylski.

Gość avatiaria
no ja chce kupic Waite'a hmm a z czego sie uczysz??? jakies ksiazki polecasz?:) i ile miesiacy/ lat juz wrózysz? Manga tarot?:D ładne :)Waite'a są brzydkie ale podobno na poczatek najlpesze. a skad u Ciebie zainteresowanie i chcec wrozenia?

od dziecka mnie kręciły klimaty ezoteryczne i byłam "mała czarownica" :P dużo różnych ścieżek mnie ciągnęło i dalej ciągnie, aż trudno coś jednego wybrać. uczyłam się z książek i czytałam fora ezo i tarotowe. zacząć podobno najlepiej od "Vademecum Tarota" Barbary Antonowicz-Wlazińskiej ja je mam i jest świetne, ale idź do sklepu ezo i najlepiej pogadaj z kimś kto się dobrze zna :> albo poszukaj na http://www.osiem.com.pl/ na poważnie wróżę od listopada.. :) więc krótki czas, ale sama się dziwię, że robię jakieś postępy :P nie mam teraz dużo czasu na naukę, bo szkoła itp.

Gość avatiaria
ja tak od poł roku interesuje sie Tym Magicznym światem. a interesujesz sie numerologią?? niektore wrozki juz z daty potrafia duzo powiedziec.. ja raczej czytałam ogolne wiadomosci, moze wiesz na czym polega ta sztuka? a sobie samej wrozysz?

Gość Dobra Wróżka...
Jak, nie posiadasz mocy.. to beda cie nawiadzac rożne demony...

Tank, Ty mnie nie znasz :O:P ale może to i lepiej, że tak myślisz.. :) kafe a real to dwa różne światy ;] Pola, zaraz Ci maila napiszę, ok? :>

numerologią trochę, ale amatorką jestem.. jaką jesteś cyferką? :>

piszesz że masz bpd...ale czy masz je zdjagnozowane przez lekarza,odpowiednimi testami? Słyszałam że można samemu u siebie podejżewać bpd,ale np.po zrobieniu testów okazuje się że tego się nie ma.Więc jeśli testów nie robiłaś to może zrób

Gość avatiaria
jestem typową 7 - wprost przykładem książkowym. a Ty ?:)

Pola, spoko, byłam u lekarzy :O myślałam, że coś bardziej prywatnego :> ja jestem ezoteryczna 9 :>

Tank, nie gram, ale nie da się tutaj robić pewnych rzeczy, nie sądzisz? :> topików nie zakładam, żeby się przechwalać co u mnie i tyle. to tylko net przecież, a problemy są moje, a nie wasze. zresztą kto tu mnie zna bliżej ten wie jak jest. Pola, tak, różne robili, nawet miałam na terapie iść, ale matka się nie zgadza :O ale ogólnie nie pomogli mi ci lekarze, u których byłam.

Gość avatiaria
oo 9tka :) to są zazwyczaj fajne osóbki. baardzo wrażliwe. takie moje spostrzezenia z otoczenia. a jeszcze jedno pytanie co do tarota... to skad wiedziałam na początku jak zinterpretować daną karte jezeli jej znaczen jest wiele? intuicyjnie?:)

Qrcze,no tak z tymi lekarzami jest :(,szkoda.Prawdą jest że ciężka droga przed Tobą, w takim razie, życze powodzenia i trzymam ciuki:) a na gorsze dni polecam forum na gazecie

intuicyjnie, albo patrząc na sytuację (jesli znałam sytuację danej osoby). albo po prostu mi się coś nasuwało samo.

wiesz, Pola, najgorzej to póki mieszkam z matką, bo układy mamy coraz gorsze, ona w ogóle nie chce pomóc.. jak się od niej wyprowadzę to może coś ruszy, bo ona nawet się wstydzi tego, że ja u lekarza byłam :O i nie przyjmuje chyba do wiadomości tego wszystkiego. dzięki za dobre słowa :)

ja nie chcę do wszystkich, wolę pojedynczo z kimś gadać.. czasami jak już nie mam siły to się żalę :( i tak mi nie pomożecie na dłuższą metę, więc jakoś nie mam na to ochoty póki co.

Gość gość
Ja zamawiałam kilka tygodni temu wróżbę na stronie http://wrozbitapaulus.pl i okazało się to dobrym wyborem. Dowiedziałam się wielu rzeczy na swój temat ( co skłoniło mnie do przemyśleń i wyciągnięcia wniosków) a wróżba spełniła się w 90 %.

Gość gość
Zapraszam na wróżbę na miesiąc MARZEC. Płacisz ile chcesz :-) Zapraszam również na rozkład całoroczny, we wróżbie zawieram miłość, karierę, finanse, zdrowie, można też zadawać konkretne pytania. Koszt 50 zł. godofrainbow@o2.pl