Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komediant

Nie korzystajcie z wróżb ani nie używajcie kart tarota.

Polecane posty

W ten sposób ściągnięcie na siebie ingerencję demoniczną. Przyciągniecie do siebie diabła.

Magia i ezoteryka bazują na mocy nieczystej i moc tę przyciągają. Wszelkie rytułały magiczne i spirytystyczne grożą nawiedzeniem przez złego ducha danego miejsca (także przedmiotów, zwierząt w tym miejscu) oraz dręczeniem diabelskim lub opętaniam stosującego je człowieka.

Gość ben
zgadzam sie! ro sciaga nieszczescia wiem bo doswiadczyłem/am horoskopy i inne duperele to tez"samo zło" moze i zabawne ale prawdziwe.

Gość ben
tw wrozby sa prawdziwe zawsze wyjawia prawde przekonałam/em sie o tym kilkakrotnie ale konsekwcencja były takie ze zyciem mogłem/am to przepłacic

Gość spostrzegawcza kafeteriuszka
Na pewno odradzam korzystanie z wróżb kafeteryjnych specjalistek. Wczoraj znalazłam temat, w którym jedna z nich przyznała się, że od jakiegoś czasu udawała tutaj na forum wróżkę, a jej topiki cieszyły się powodzeniem. W moim życiu wróżba (u takiej prawdziwej wróżki) narobiła wiele złego, dlatego wiem już, że nie powinno się z takich usług korzystać, tylko że czasem człowiek potrzebuje dobrego słowa, kogoś kto powie, że wszystko będzie dobrze...

Gość ben
BOG jest jeden niezaleznie od wiary wierze w tzw dobro i zło i jego walke ze soba

glen > tarot nie ma nic wspólnego z tarotem jedynie zabrania... ja też sie bawiłam i wiem, ze to niebezpieczne:(

tak jeden ale to egzorcyzmy i rytualy krk moga pomoc w sytuacji gdy ktos juz 'zlapal' cos tam

Gość no ale jak tu nie wierzyć
w horoskop, który mówi, że jak będę dbała o zdrowie - to będę zdrowa! Sama prawda! :-D :-D :-D

W Europie Zachodniej, niegdyż wybitnie chrześcijańskiej a która ostatnio w znacznej mierze odrzuciła wiarę chrześcijańską, liczba manifestacji demonicznych rośnie.

Gość aśka aśka
-klarissa - dlaczego niebezpieczne? napisz jak możesz bo mnie zaczyna to interesować!

lepiej niech cie nie interesuje.... wywróżyłam kol. śmierć nie powiedziałam jej, ale ona itak zginęła w wypadku.... do dziś czuje niesmak.....

dużo bardziej wyczerpujące jest wróżenie niż proszenie o wróżbę. dwa-trzy dni i człowiek jest jak balonik bez powietrza :o wiem co mówię , wróżylam w lipcu na kafeterii , ale ludzie mnie zniszczyli :(

Gość aśka aśka
no dobrze to rozumiem! ale czy to prawda, że osoby wróżące są narażone na opeanie, itp? doświadczyłaś coś? a te które wróża jak dają sobie radę z szatanem?

aska jesteś ? Dam ci dobry link, jak cie interesuje :D

Gość aśka aśka
jestem! dawaj!

xxxcuzxme dużo bardziej wyczerpujące jest wróżenie niż proszenie o wróżbę. dwa-trzy dni i człowiek jest jak balonik bez powietrza dokładnie :o a korci mnie, żeby zaraz sobie karty rozłożyć :>

hinatka weż sobie to poogladaj to Ci przejdzie ochota na cokolwiek ..buu boje sie :(

Tank, ja już nie mam siły wróżyć, bo w kółko wróżę komuś, a sobie wcale :O szewc bez butów chodzi 😭 i na kafe nie wróżę :P Pola, ja tam już sie nie boję :classic_cool:

Jak to się potocznie mówi... katolickie brednie... a sceny są zlepione z różnych filmów... takie coś można samemu zrobić bez problemu ;)