Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huuuanitaaaa

CZY JA PRZESADZAM??CZY ON ???

Polecane posty

Gość huuuanitaaaa
Sam zaczął.Mógł nie kłamać,nie oszukiwać.Ja z natury jestem nieufna,a po jego numerach(których było dużo),jestem jeszcze bardziej nieufna.

Gość mamita
Wcale mnie dziwi jego zachowanie skoro na każdym kroku wchodzisz w jego prywatność... Zostaw mu odrobine przestrzeni dla siebie. Powinnaś być dla niego częścią życia a nie całością. Zmień się bo nie sądzę aby długo wytrzymał takie życie...

Gość jakie te laski puste
No bo on cie oszukuje i ukrywa bo ma dośc twojego wiecznego szczekania. Zamęczysz gościa. A jak cie buja to go zostaw. ja ci mówie że dalej bedzie cie oszukiwał jak nie zmienisz sie,masz to jak w banku kolezanko. Na marginesie: masz niesamowicie ważny powód do awantur. bez kitu. ja bym to ze smiechem potraktowała i w żarcie. A ty awantura na 102.

Gość rude to wredne
zastanów sie dziewczyno bo bedziesz brana za wariatkę albo psychiczną. będą ci się kumple i kumpelki za plecami śmiali... :O wyluzuj. nie zmienisz tego. on widzi ze latasz za nim jak oszalała to zaczął cie ignorowac i zaczyna powoli splawiać.

Gość histerycznajestes
laska o co Ci chodzi? spytałaś co robi. odpowiedział na pytanie. nie pytałaś "co robisz i gdzie" więc o co problem? jestem kobietą, w związku i bez przesady ... ucieknie od ciebie jak się będziesz tak histerycznie zachowywać. a jak on pyta co robisz, a Ty akurat siedzisz na kibelku to mu piszesz prawdę?

Gość yyyyyyyyyyyy
pytanie brzmiało "co robisz" więc odpowiedział "oglądam tv" i tu nie skłamał bo faktycznie oglądał. Miej do siebie pretensje bo źle sformułowałaś pytanie. Chciałaś wiedzieć gdzie jest? trzeba było napisać "gdzie jesteś?'. Chcciałaś wiedzieć gdzie jest i co robi? trzeba było napisać "gdzie jesteś i co robisz?' Facet cię nie okłamał tylko odpowiedział na pytanie. proste. Nie umiesz sformułować pytania to już twój problem. Ale pewnie już niedługo bo zapewne Cie zostawi.

Gość siedze na kibelku
Oczywiscie, ze opowie mu o tym bo w koncu jest z nim w 100% szczera! ;)

Gość jakoś mi się nie chce wierzyć
że w wieku 22 lat takie idiotki bywają...