Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynomaniak z Braniewa

Jak to jest z tymi blondynkami???

Polecane posty

Czy rzeczywiście, większość z nich nie ma blond, czy są to naturalne blondynki, o odcieniu jasny blond?? Jak to jest??

W sensie nie ma blond, że rozjaśniane...

Gość kaśśśśśka1986
ale o co ci dokladnie chodzi bo nie rozumiem....niezbyt sprecyzowane pytanie.

Gość kaśśśśśka1986
myslę że coraz więcej dziewczyn decyduje się zmienić kolor włosów na blond ze względu na stereotyp który mówi że faceci wolą blondynki.

Gość nie masz szans
niestety rozczaruję Cię... tylko kilka procent to naturalne blondynki osobiście znam 1 naturalną jasną blondynkę:)

Gość dookładnie
Bardzo niski odsetek to naturalne jasne blondynki, wiekszośc to ciemne blondynki, z brzydkim ( w moim odczuciu) odcieniem... dlatego większośc takich blondynek rozjasnia włosy na taki jasny blond, o jakim piszesz. Ja od zawsze miałam ciemny brąz i jestem z tego dumna :))

No właśnie mi Kasiu o to chodzi, jak wiele z jasnych blondynek jest rzeczywiście blondynkami?

Możesz naprawde??

Gość Brat Pip
A moja siora ma jasne włosy naturalne, jak szła na studia zrobiła ciemniejsze pasemka i wszyscy myśleli że ma przefarbowane...

A nie chcesz wstawić tu link do jakiejś foty?? Bez twarzy same włoski?? :)

Gość
a jakie to ma znaczenie? :) blond to blond, skoro nie widać odrostów to chyba jest ok :p

A właśnie naturalny blon jest taki sam na całej długości, nie jest ciemniejszy przy głowie?? Czy w ogóle da się to rozpoznać??

Nie wiem... Jeśli to Ty na tym zdjęciu to jestes extra a wracając do włosów, jeśli część będzie jaśniejsza a część ciemniejsza to to jest farbowane, rozjaśniane, czy występuje coś takiego w naturze??

tak wystepuje cos takiego jak naturalne odrosty ale one sa zazyczaj z 2 tony max ciemnisze od tych pozostałych te wieksze roznice to zazwyczaj efekt farbowania takie jasne włosy jak ja mam raczej sa rzadko spotykane, zazwyczaj dziewczyny maja farbowane.. w 90%

Bo mi się strasznie blondynki podobają, ale naturalne, żeby byly. Pewnie dlatego że wszyscy w mojej rodzinie, mają bardzo ciemne włosy, no i to jakiś zew genów, czy coś w tym stylu;) To Ty na tym zdjęciu???

Gość do szczerej
Śliczne masz włosy , ja też mam natuealny blond, podobny odcien do Twojego ale w mojej rodzinie prawie wszyscy tak maja. A powiedz mi, na czerwono sie opalasz ?:D

To piękna jesteś widac to nawet jak zamazałaś twarz. Wiesz na mejla to jakiś podszyw mógłby podesłać adres i wiesz, bo jestem pomarańczowy to wiesz, podesłałby adres i wiesz jak tu jest? :) To nie ma sposobu takiego pewnego sposobu oprócz różnicy w odcieniu odrostów, aby odróżnić naturalną od malowanej Ty masz piękne włoski Kropka mi nie działa

Blondynki myślą, że są fajne. A przesłać wam coś? ;D LIST MAMY BLONDYNKI DO SYNA Piszę do Ciebie tych parę linijek, żebyś wiedział, że do Ciebie piszę. Jak ten list dostaniesz, to znaczy, że do Ciebie doszedł. Jak go nie dostaniesz, to mi daj znać, to go wyślę jeszcze raz. Piszę do Ciebie wolno, bo wiem, ze nie potrafisz szybko czytać. Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie, że najwięcej wypadków się zdarza kilometr od domu, wiec przeprowadziliśmy się trochę dalej. Mieszkamy teraz w fajnej chałupce. Jest tu pralka, choć nie jestem pewna, czy się nie zepsuła. Wczoraj wrzuciłam do niej pranie, pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło. Ale przecież się z powodu tego nie powieszę... Pogoda nie jest najgorsza. W zeszłym tygodniu padało tylko dwa razy. Za pierwszym razem trzy dni, a za drugim cztery. Co do kurtki, którą chciałeś. Wujek Piotr powiedział, że jak Ci ją poślę z guzikami, to będzie dużo kosztować, bo guziki są ciężkie. Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni. Tata dostał pracę. Jest dumny jak paw, bo ma pod sobą jakieś pięćset osób. Wysiewa trawę na cmentarzu. Twoja siostra Julka, która wyszła za mąż, w końcu urodziła. Nie znamy jeszcze płci, więc Ci nie powiem, czy jesteś wujkiem, czy ciotką. Jak to będzie dziewczynka, Twoja siostra chce ją nazwać po mnie. Ale to będzie dziwne-mówić na swoją córkę "mama". Gorzej jest z Twoim bratem Jankiem. Zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki. Musiał iść do domu po drugi komplet, żeby nas wyciągnąć ze środka. Jak się będziesz widział z Gosią, pozdrów ją ode mnie, a jeśli nie, to jej nic nie mów. Twoja mamusia Danusia.

Ja mniej wiecej odrózniam;) naturalny od farbowanego;)... a ty moze po prostu sie pytaj dziewczyn..ej masz naturalne czy farbowane blond włosy:P ogolnie opalam sie na brazowo, ciało, a twarz na czerwono..rózowo ..:P

Gość wiekszosc to blondtlenione
czarne, ohydztwo !!!!! i do tego takie to glupie !!! wszelakie kawaly o blondynach, to wlasnie sa o czarnych tlenionych na blond !!!!!!

"Bardzo niski odsetek to naturalne jasne blondynki, wiekszośc to ciemne blondynki, z brzydkim ( w moim odczuciu) odcieniem... dlatego większośc takich blondynek rozjasnia włosy na taki jasny blond, o jakim piszesz. " Ja mam właśnie ten "brzydki odcień" :D Różne cuda z nim robię... Dzięki temu, że jest taki niewyróżniający się mogę je farbować na każdy kolor. Nie opalam się, tylko lekko złocieję. Naturalne włosy latem są jaśniejsze. Odróżnić można relatywnie łatwo, pod warunkiem, że dziewczyna nie farbuje też brwi (albo nie maluje) ;) Są dwa - trzy tony ciemniejsze od naturalnego koloru włosów.

A jeśli ma naturalny jasny blond i zrobi balejaż nie które jakoś tam przyciemni inne rozjaśni to już pewnie wygląda jakby w życiu nie miały naturalnego. A która ze znaych aktorek itd ma całkowicie naturalny jasny blond?? Włosy to mój fetysz, mógłbym je czesać dziewczynie co dzień:P

Gość do zupy
Ja jestem szatynką, ni to jasny brąz ni to ciemny blond... A tez juz na wsyztskie chyba kolory farbowalam, i w kazdym bylo mi ladnie. Obecnie mam ciemny brąz, blond tez mi pasowal ale rozjasnianie niszczy wlosy...

Gość jasna blondiii
Myślę, że Kożuchowska

w kilerze miała rude:P claudia schiffer ,ania rubik ciezko powiedziec aktorki piosenkarki moedelki zazwyczaj tez maja troche farba te włosy pociagniete:P blondmaniak ile masz lat?