Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowy detektyw

jestem internetowym detektywem

Polecane posty

Gość internetowy detektyw

chętnie pomogę wszystkim, którzy chcą znaleźć w internecie jakieś informacje na temat swoich partnerów/znajomych itp. konta na portalach randkowych, co kupowali na allegro, blogi, fora itp. chętnych zapraszam do udziału w temacie.

Gość jestes jasnowidzem
a co chcesz o tym kims wiedziec? mam tyko nr. gg - poza tym nic a nic.Zero wiadomosci. Miasto juz sprawdzilam, co moge sie jeszcze dowiedziec? Nawet nie wiem, jak ma naprawde na imie, o reszcie nie wspomne.

Gość Girl_UK
Hej ja tez jestem tak jakby internetowym detekstywem :D. Szukalam mojego exa na stronkach internetowych . Poprostu swietna jestem w tym lol, i wogole lol i juz nawiet wiedzialam ze mial dizewczyne z z ta laska gadalam i konta robilam lol :D lOL iM JUST GREAT lol xx lol :D

Gość Kandydatka do Nauki
A ja nie umiem sama nic znalezc i chetnie poczytam jak to sie robi. Znasz sie na necie ? To mam kilka pytan:

"wiesz kto' używa różnych nicków i maili, " podejrzewam że każdy rozsądny człowiek bo głyupio pisac na kafe że się jest 35 letnim prawiczkiem i mieszka sięu dziakdka w piwnicy, ma się190 cm wzorstu i rude wąsy a zapomnieć że ma się na ten sam mail co w profilu, nk :D

Gość SłodkaCzekolad
Eee...ja też jestem detektywem,nic się przede mną nie ukryję:-P Wszystko co potrzebuję odnajdę sama. Innym też pomogłam.;-)

Gość Zakłamana i wredna
Może mi pomożesz w takiej kwestii-chce wiedzieć czy jest program,który bedzie przesyłał z tel na tel lub na komputer informacje kiedy i na jaki nr były wysyłane smsy? Treść też tych smsów może być...

Gość Kandydatka do Nauki
Dedektywie odezwij sie plizzzz BNB Ty sie nie wtracaj bo jestes nieuzyty. Kiedys pytalam Cie o cos to mi napiasales zebym sobie poszukala na googlach. Jak bym umiala sama znalezc na googlach to bym nie pytala madralo.

Gość nie-detektyw
zakłamana...: jest, wygooglaj flexispy. Ale tel musi mieć najlepiej Symbiana (chociaż nie tylko).

Gość Kandydatka do Nauki
To moze ktos inny bedzie wiedzial: Mam maly problem. Chodzi o konto e mail. Jakis czas temu mialam problem , bo mnie z niego "wyrzucilo" a na moim ekranie pojawila sie wiadomosc, ze wylogowalo mnie bo konta uzywa w tej chwili ktos inny. Czy mogl to byc przypadek, czy po prostu ktos sie tam wlamal ? Jak to sprawdzic? Jesli bylo to wlamanie to czy mozna cos z tym zrobic , czy musze zalozyc nowe konto ? /nie bardzo mam ochote na zakladanie coraz to nowych kont/ Czy wlamujac sie do maila mozna rowniez wejsc do kompa z ktorego maile sa pisane? /wstawic tam wirus?/ Jakie konta sa najlepiej chronione ? Wie ktos ?

Gość nocny doradca
to znajdź coś o mnie śmiechu warte, a naiwnych nie sieją

Gość do kandydatki
Mam maly problem. Chodzi o konto e mail. Jakis czas temu mialam problem , bo mnie z niego "wyrzucilo" a na moim ekranie pojawila sie wiadomosc, ze wylogowalo mnie bo konta uzywa w tej chwili ktos inny. Czy mogl to byc przypadek, czy po prostu ktos sie tam wlamal ? Jak to sprawdzic? Ja rowniez mialam taką sytuacje juz trzy razy...co to oznacza???? Może ktos cos wie??????

Gość do kandydatki
prosze niech wypowie sie jakis fachowiec :) Jestem bardzo ciekawa odpowiedzi

Gość dasdaasdass
i gdzie ten detektyw ? ;) hahaha

Gość naprawde nikt nie wie....