Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo ja nie wiem juz

jak to jest z tym siadaniem?

Polecane posty

Gość bo ja nie wiem juz

kiedy wasze dzieci zaczęły siadać? I jak tzn. same siadały czy poprostu gdy się je posadzi to juz siedzą i się nie przeracają?

Gość mój synek ma 6-mcy
i usiedzi sam tylko chwile, zaraz leci na boki albo do przodu, podlaczam sie wiec pod pytaniem

Gość mama synka 17 miesięcy
Mój synek zaczął siadać SAMODZIELNIE, gdy skończył 9 miesięcy i robił to z raczkowania;) Zatrzymaywał się i siadał sobie ot tak po prostu z dnia na dzień:) Nie ma sensu sadzać dziecka na siłę, bo każde usiądzie w swoim czasie;)

Gość ANITKA300
moj syn mial 6 mc-y jak zaczal siadac a 9 mc-y jak zaczal chodzic bardzo malo raczkowal

Gość się zapytam bo nie wiem
czy nie mam sadzać synka, tylko czekać az sam się podniesie i usiądzie tak?

moj ma ponad 6 miesiecy potrafi sam siedziec ale tylko jak go posadze. Sam nie potrafi np z lezenia przejsc do siadu dopiero jak mu porzytrzymam nogi to wtedy tak. Potrafi tak przeisedziec kilka minut po czym sie nudzi i kladzie sie na plecki potem na brzuch i tak na przemian. :O az wczoraj o maly wlos a bylnby spadl z lozka :(

jesli dziecko nie portrafi samo utrzymac sie w siadzie to nie wolno go sadzac "na sile" ono w swoim czasie bedzie siedziec.

Gość się zapytam bo nie wiem
mój w niedziele kończy 6 miesięcy i jak go posadze to może 5 skund siedzi a potem leci na boki albo do przodu :(

Gość mama syneczka
A mój Misio ma 5 miesięcy i tydzień i jak go posadzę to chwile posiedzi sam i cały czas chce żeby go sadzać, wogóle niechce leżeć, jak wezme go za rączki to sekunda i juz siedzi:-) boję się trochę czy to nie za wcześnie, oczywiście na siłę go nie sadzam...

Gość mój synalek kończy 7 miesięcy
i nie umie siedziec :( martiwc się?

moja ma prawie 5 mies. i siada sama :( lekarz nie kazał zabraniać. po prostu łapie za coś i hyc, już siedzi

Gość mamap
a cyz wasze dzieci jak mialy pol roku to przekrecaly sie same z plecow na brzuch? Bo moja corka umie tylko na bok sie przekrecic a dalej juz nie:(

no moja z brzucha na plecy, i z pleców na brzuch, ale ona jest bardzo silna - tak powiedział pediatra. Teraz przechodzi etap brania do buzi paluszków u stóp :)