Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studniówkowa panna

jakie macie sukienki na studniówkę? WKLEJAJCIE FOTY, PISZCIE!!!!

Polecane posty

Gość studniówkowa panna

ja niestety fotki jeszcze nie wkleje bo moja sukienka czeka na mnie u krawcowej ale może opisze jaka jest:) czarna, przed kolanko, bez ramiaczek ze srebrnym pasem:) czekam na wasze opisy i fotki:)

Gość studniówkowa panna
założyłam ten temat o jestem ciekawa jakie królują teraz sukienki, czy długie czy może te krótsze, kolorowe czy czarne.. ja miałam studniówke rok temu, teraz chłopaka, na mojej było mnóstwo różnych, od żółtego po niebieski, czerwony i czarny:)

Gość gryczka
Heh:-) Ja idę jako osoba towarzysząca mojego męża, który jest nauczycielem w liceum:-) Ale mam dopiero 26 lat i zgrabną, młodzieńczą sylwetkę. Sukienkę mam czarną, do kolan, lejącą się, z pasem wyszywanym cekinami, bez pleców. Jak patrzyłam po sklepach, to bardzo dużo jest bombek i generalnie więcej krótkich sukienek chyba. Długich widziałam bardzo niewiele.

Gość Ja nie byłam na
studniówce bo nie miałam pieniędzy. Teraz by mnie bylo stać na najpiękniejszą kreację...i najdroższą... Ale cóż,czasu nie da się cofnąć

Gość studniówkowa panna
studniówka ti suuper impreza! ja na swojej byłam rok temu, teraz ide z chłopakiem.. mam nadzieje ze bede wygladała pieknie:) a mam pytanie, czy robicie sobie na stud. tipsy, balejaże itp?? czy bedziecie malowac sie same czy z pomocą wizarzystki??

Gość studniówkowa panna
sory * wizażystki

Gość studniówkowa panna
piszcie piszcie

Gość studniówkowa panna
ja juz nie moge doczekac sie tej imprezy:)