Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maturzystka12345

Studniówka bez partnera?

Polecane posty

Gość maturzystka12345

Czy mogę iść na studniówkę bez partnera?;) Wszystkie chyba idą z ;p a ja nie mam faceta, bo się rozstaliśmy, a jakoś byle kogo nie chce mi się brać. Jak myślicie?;)

Gość wampir 21
oczywiscie ze nie. ja chetnie Cie zaciagne

Jeśli wiesz że ze znajomymi z klasy czy ze szkoły będziesz się dobrze bawić- to dlaczego nie? Sama byłam bez partnera, na usilne prośby mojej klasy której z niewiadomych powodów na frekwencji zależało, jak się okazało, nie bawiłam się dobrze. Gdyby to byli znajomi z którymi spędzałam wolny czas i z którymi było mi dobrze, wiem że brak partnera by nie przeszkadzał.

Gość maturzystka12345
Jest kilka osob w klasie z ktorymi sie trzymamy blisko. Ale reszta to masakra. I wlasnie dlatego sie zastanawiam, czy nie lepiej te pieniadze przeznaczyc na cos innego.

Gość ja idę sama
🖐️

Gość ja powiem tak.....
a nie masz jakiegoś kumpla z równoległej klasy co idzie też sam ?....przecież możecie się umówić że idziecie razem i bawicie się razem syn mojej siostry też najpierw chciał iść sam albo wcale bo nie ma dziewczyny i właśnie mu coś takiego zaproponowałam żeby rozejrzał się po koleżankach z innych klas no i udało się idzie z bardzo sympatyczną dziewczyną z równoległej klasy :)

Gość maturzystka12345
czyli samej nie wypada?:O

Gość ja powiem tak.....
oczywiście że wypada ja tylko chciałam Ci dać do zrozumienia że nie koniczne musisz iść na studniówkę ze swoim chłopakiem żeby dobrze się bawić a jak masz fajne towarzystwo w klasie to na pewno się wybawisz :D głowa do góry i szykuj sukienkę i marsz na studniówkę :D...to jest jedyna okazja więcej nie będzie czasu się nie da cofnąć niestety