Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregg

biały sluz u kobiety

Polecane posty

Gość gregg

witam mam problem i nie wiem kogo sie mam poradzic... kilka dni temu wspolzylem z dziewcyzną w gumce, niestety potem okazało się ze chyba ma uczulenie na lateks bo miala wszystkie tego objawy...Na dodatek w srodku mowila, ze miała takie cos bialego, ale myslalemz e to ten srodek nawilzający z prezerwatywy. Po 3 dniach zaczęła miec tak jakby bialy sluz...Boje sie poniewaz bialy sluz oznacza ciąże, a przeciez minęły dopiero 3 dni... I na dodatek jestem prawie pewien ze z gumka bylo wsystko ok bo sprawdzałem potem^^ Pomozcie mi!

Gość klklklkll
zbieraj na wyprawkę

Gość Warkocz Komety
biały śluz oznacza że będziesz tatusiem ślicznego albinosa :classic_cool:

Gość gregg
no wezcie jakies normalne odpowiedzi dawajcie... przeciez w 3 dni po stopsunku nie moze chyba byc widac objawow ciązy?

Gość klklklkll
biały śluz oznacza ciążę mnogą trojaczki :classic_cool:

Gość ja mam bialy
sluz a w ciazy nie jestem

Gość buhahaaaaaaaaaaaaaa
gówniarzu do książek a nie seks ci w głowie. Na biologię ześ nie chodził w podstawówce, ze nie wiesz co i jak z ciążą?

Gość ludzieee ....
biały śluz oznacza płodność kobiety a nie ciążę!! masakra...

Gość klklklkll
;P :D

Gość kawior123
czasem moze byc oznaka jakijs choroby

Gość gregg
mam dopiero 18 lat nie znam sie za abrdzo na kobiecych sprawach wiec błagam powiedzcie mi co to moze byc....I tylko powazni ludzie ktorzy chcą pomóc:( Napisze jeszcze raz: ma białawy sluz z grudkami, obrzęk pochwy i zaczerwienienie

Gość kawior123
lepiej niech jak najpredzej uda sie do ginekologa, wszystko wtedy bedzie "czarne na bialym"

Gość ludzieee ....
ok moze ma uczulenie na lateks, może chora jest, ale na pewno nie jest w ciąży chłopie... :P sprawdź w googlach co oznacza biały śłuz i te objawy :P

Gość gregg
no wszyscy piszą ze bialy sluz to ciąza wiec juz pierdolca powoli dostaje;/

Gość Fawila
To są upławy, czasem się pojawiają w okresie owulacji, albo na krótko przed okresem. Bywają oznaką ciąży, ale są też normalnym płynem zabezpieczającym przed bakteriami. Jeżeli to młoda dziewczyna to jest to wskazane. Jeżeli kolor się zmieni (żółto-zielony, brązowy, etc może być jakieś małe zakażenie lub złe PH, ale to niekoniecznie ciąża, więc się nic nie bój. 3 dni po zapłodnieniu nie będzie objawów.

Gość Fawila
Btw...jeżeli śluz jest biały, to nie żadne zakażenie! Może go być więcej to to łagodzi objawy alergii, to wszystko

Gość kobieta jestem wiec poradze ci
mam biały śluz gdy mam dni płodne, gdy jestem podniecona czasem też... nie czytaj tych głupot bo to nieprawda - w czasie ciąży też jest śluz - ale przecież ani się nie spuściłeś ani gumka nie pękła to czego się boisz? może dziewczyna ma grzybice? niech się zgłosi go ginekologa...

Gość gregg
no sprawdzalem i nie pekla ani nic..;/ z resztą nie mozliwe zeby pękła w 10 min a z resztą spokojnie w miare to robilismy... A czy grzybice mogla dostac poprzez brak higieny? bo ona mowi ze dba o higiene i wiem ze tak jest... Dodam ze podcas seksu miała dni płodne i chyba dzis jej sie dopiero kończą...

Gość Fawila
Ten śluz to wynik dni płodnych, zawsze się pojawia i nie jest to oznaka grzybicy jeżeli ma biały kolor - to wynik bakterii które chronią przed grzybicą i zakażeniami, jeżeli ma uczulenie nadprogramowa ilość może być tego skutkiem.

widzisz czasem tak jest że bakterie atakuja organizm, a narządy kobiecę są na to niestety narażone... może jest uczulona tak jak mówisz na lateks, może teraz organizm się broni... jesli jest to bialy sluz to nie ma sie czym martwic :)

Gość gregg
bo mowila ze to u niej 1 raz takie cos sie zdarza, do tego ma jakies skurcze brzucha

ta jane brzuch jej rośnie, przytyla i je za 10, wkręca Ci głupoty do głowy....

Gość gregg
ale na prawde ma te skurcze bo nie raz przy mnie ich dostawała...

niech idzie do ginekologa?? możecie przecież razem pójść... będzie jej raźniej jak poczekasz na korytarzu... lekarz wszystko zbada i będzie wiadomo co i jak.

Gość Fawila
a ile ma lat? Mnie też się takie coś zgdarza, ale to w większości kwestia młodego organizmu i wciąż trwającej burzy hormonalnej. Dla pewności radzę lekarza

Gość gregg
problem w tym ze ona nie chce bo zeby jej rodzice sie dowiedizeli- a w tym wypadku na pewno by sie dowiedzieli... a z reszta niekiedy osoby nie pełnoletnie nie mogą same chodzic do ginekologa(gdzies czytalem tak w necie)

Gość gregg
17

ja miałam 17 lat i poszłam sama bo miałam zapalenie pochwy... i jakoś lekarz nie robił problemów...

Gość Fawila
Jeżel;i ma ukończone 16 lat lekarz ją przyjmie bez problemów...a jeśli nie to iść do innego lekarza, z reguły nie ma problemów :)