Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gregg

biały sluz u kobiety

Polecane posty

Gość gregg
u nas do ginekologa czeka sie bardzo dlugo, ona chciala do kobiety, a jest u nas tlyko jedna ginekolog..

Gość Fawila
to tyłek w autobus i gdzieś indziej jechać, poza tym lekarz nie ma prawa nikomu powiedzieć. Jeżeli martwi Cię ciąża, test kosztuje 12 zł.

Gość kobieta jestem wiec poradze ci
ja nie widzę problemu :>

Gość kawior123
Tak, zainwestuj dychę w test i wszystko się okaże. Jeżeli test wyjdzie pozytywny i tak zalecam wizytę u ginekologa. Pierwsza wizyta może być dla niej wstydliwa, ale to tylko lekarz. Gdy ma np gorączkę też idzie do odpowiedniego lekarza, który bada, daje odpowiednie zalecenia i leki. W tym przypadku będzie tak samo. Jeśli jej coś dolega to czym prędzej tym lepiej. :) Powodzenia

Gość gregg
tak wiem kupie test ale dopiero po 2 tygodniach chyba bedzie wiarygodny?

Gość gregg
a ma pytanie w jakich przypadkach moze peknac prezerwatywa? o zsunięciu juz nie mowie bo to logiczne ale mi sie to nie przytrafilo... wiec?

Gość Fawila
Kiedy jest uszkodzona (np. przy otwieraniu, zadraśnięta paznokciem), przeterminowana, lub trzymana na słońcu (uszkadza to latex)

Gość gregg
co z tego ze miala dni plodne, nie pierwszy raz, a mimo to taki sluz ma 1 raz w zyciu... a co to gumek to nie wydaje mi sie aby jakas z tych rzeczy dotyczyla moich...jedynie o date waznosci nie jestem pewny...a xco do paznokci to nie wiem jakim cudem jest to mozliwe kiedys specjalne paznokciami próbowalem rozedrzec gumke i nic to nie dało...

Gość o matulo
Matko boska zboleściała a co tu się wyprawia ?!!!!!!!!!!!

Gość Fawila
Skuteczność gumki to około 98%, czyli tylko 2 % szansy, że pęknie, jest taka możliwość, ale ciężko, żeby tak się srało. Śluz to najwidoczniej reakcja na uczulenie.

Gość apelantka
objawy , o których wspominasz mogą świadczyć o infekcji miejsc intymnych twojej dziewczyny.może to być np. grzybica.jeśli potwierdzi to ginekolog musicie się oboje poddać leczeniu.najczęściej dla obojga przepisuje się Clotrimazol oraz tabletki na recepte.nie lekceważ tych objawów i zagoń dziewczynę do gina- może być prywatnie.Wówczas będzie szybciej, ale wiadomo drożej:(

Gość rany ludzie
biały śluz jest normalny, ale grudki i zaczerwienienie świadczą o infekcji albo uczuleniu, nie straszcie chłopaka ciążą... dbanie o higienę nie zawsze pomaga, takie infekcje przytrafiają się dużej liczbie kobiet:-)

Gość dskhgffasd
nie wiem czy sie smiac czy płakać jak czytam niektore wypowiedzi:P te autora tez :D:D jesli jest owulacja to sluz jest PRZEZROCZYSTY, jak bialko jaja kurzego. bialy sluz jest naturalny, znajdujacy sie w pochwie, przeciez nie jest tam sucho jak na pustyni. Może dziewczyna miec jakies drobne zapalenie, jesli w wydzielinie są grudki, a dziewczyna odczuwa swędzenie to na pewno jakas grzybica. Nie koniecznie jest to wynikiem braku higieny (czesto pojawia sie po antybiotykach). Czasem po prostu się zdarza kazdej kobiecie, wtedy trzeba isc do ginekologa (bzdura ze bedac niepelnoletnim nie mozna) przepisze maćś lub globulki i po problemie;)

Gość gregg
bo wlasnie mi tez jakies czerwone plamy na wacku sie pojawiły, mimo tego ze gumke mialem...;/

Gość hgdd
Mam taki nieciekawy problem.. Jestem już prawie w 4 miesiącu Ciąży.. i chciałam się zapytać czy jeszcze można poronić dziecko..? Pytam tylko dlatego bo mam taki biały czy żółty śluz i boje się że to może zagrozić mojemu dziecku a tak bardzo chcę je mieć.. Mam nadzieję że ktoś mi to wytłumaczy bo juz sama nie wiem co mam o tym myśleć... Myśle że mi pomożecie to rozwiązać bardzo bym była wdzięczna