Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghhgghghhg

Mały biust a kostium kąpielowy

Polecane posty

Gość hghhgghghhg

Mam bardzo małe piersi. Dobrze wyglądają jedynie w staniku typu push up (wyglądają na większe, są ładnie zarysowane). Niestety, nie mogę znaleźć "odpowiednika" dla takiego stanika wśród kostiumów kąpielowych. Jakieś rady? :)

Gość
kup bielizne wygladajaca na strój kąpielowy :classic_cool: )):]

teraz berdzo modne są wiązane na szyi,do takich staników są specjalne powiększające wkładki w kształcie trójkąta.Rzecz jasna takie góry od bikini są wyposażone w kieszonki do tych wkładek ;)

Gość Kurdejung
ale po cholerę zasłaniać coś czego nie ma ?

Gość hghhgghghhg
Właśnie przejrzałam allegro i nic ciekawego nie ma, a ja wyjeżdżam za 2 tygodnie :O

Gość czy my wszystko musimy
nazywac po angielsku, nie prosciej nazwac cycki z gąbki :D ale nie, push-up jest bardziej cool ;)

Gość
znjadz stój który ma specjalne kieszonki albo sama je doszyj i maksymalnie wypchaj je silikonowymi wkładkami ja bym tak robiła, gdybym tylko tzytzki miała do bani :classic_cool:)):]

Gość kochamgokocham
ja tez mam malutki biust i takie stroje bizawiazywane na szyji- te staniki musze sie na czyms trzymac, a takie dwa trojkaty to wiecie jak wygladaja jak ktos prawie nie ma biustu... ja mam tez malutki biust, okolo A lub male B i bylam zmuszona kupic sobie kostium z Triumpha za 200 zl :o no ale jest taki normlany jak bielizna, z drutami, ma te wkladki push up i jeszcze jako smaki biust w nim mam, bo w innych decha...

Gość hghhgghghhg
Mam ładne ciało :) Poza tym skoro skoro jadę gdzieś, gdzie bedzie plaża, to chyba proste, że ta pójdę :D Balrony jakoś chodzą :D

Gość
BNB może ciało ma własnie fajne i chce sie pochwalic ? :classic_cool:

jak to nic ciekwago nie ma? na allegro? niemożliwe! są jeszcze sklepy internetowe

Gość hghhgghghhg
Jesteś BEZNADZIEJNY :D

Gość
tutaj popieram BNBego :classic_cool: )) znaczy sie nie wychodz bez tzyztków, ale nie nazwyaj belronów balernoami :O:O

Gość Kurdejung
wydasz 200 zł. i będziesz żałować, tam dokąd jedziesz kobiety się nie zasłaniają , więc raczej kasę przeznacz na drinki :)

Gość
nie sponsora na tzytzki to szukam tutaj ja :O:O nie chce żadnej konkurencji bo i tak popytu nie mam :O:O:(

Gość hghhgghghhg
Na dodatek jesteś brzydki i benzadziejny :P Ja jestem ładna + zgrabna, mam fajny tyłek, tylko w cycach zabrakło :D Chociaż podobno są porporcjonalne do sylwetki :O

Gość
nie no ale brak tzyztków da sie jeszce w miare wzglednie ukryc ale zobaczcie jacy jestescie :O:O masz problem małyhc tzytzków i wiesz że to nei Twoja wina ze takie masz i nie chciałabys zeby ktos nazwał Cie deska ? a sama pietnujesz tych grubszych nazywajac ich baleronami :O:O

Gość
ołówkaaa Daisy --> jak to ?? prosze opowiedz mi otym

Gość hghhgghghhg
Balerony nazywają szczupłe dziewczyny wieszakami, niech mają za swoje :classic_cool: Nazywam rzeczy po imieniu 🖐️ Nie histeryzuj

Gość
Dasiyy--> prooosze :* Cei bardzo bardzo bardzo