Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muszę umrzeć albo zginę

Kto z Was czeka na śmierć w roku 2010, kto chce umrzec z Was?

Polecane posty

Gość Muszę umrzeć albo zginę

oD dawna chce umrzeć ale teraz to już się tak nasiliło że aż przesiliło. nie dam rady żyć. to nie dla mnie. czy mmoja rodzina ostanie zasiłek z ZUSu pogrzebowy?

Gość media classic
nie dostanie ale możesz sprzedać nerkę lub brzuch wynająć

Gość media classic
Cena, jaką są skłonni zapłacić za zastępcze macierzyństwo, jest niebagatelna: wynosi zazwyczaj od 15 do 25 tys. euro. Nie wiadomo jednak, bo nie ma żadnych wiarygodnych danych, ile kobiet rzeczywiście udostępnia swój brzuch pragnącym potomka parom. Nie możesz urodzić własnego dziecka, a bardzo chcesz je mieć? Za ok. 130 tys. zł w Polsce bez najmniejszego trudu można znaleźć kobietę, która urodzi dziecko z uzyskanego metodą in vitro zarodka obcych ludzi. http://www.gs24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090512/KRAJ/644862834 http://wiadomosci.wp.pl/kat,50316,title,Wynajme-brzuch-na-9-miesiecy,wid,9889141,wiadomosc_prasa.html?ticaid=1968a

kiedys lubialm sobie to hm... wyobrazac.. swoja smierc.. ale teraz kiedy jestem chora nie chce o tym myslec:O

Gość Byką stop
Piszem poprafnie po Polsku. Niełóki!!! Nikt niepotrawi swas pisadź poprafnie po Polsku!!! JESTEM MISZCZEM ORTOGRAFJI!!! :P Mam 1 miejsdze w kraiu pod wzglendem poprafnej pisofnji!

Ja też już nie chcę żyć. Myślę żeby złączyć dwa paski, pójść do lasu i się powiesić. Jestem odważnym człowiekiem. Nie boję się śmierci.

Nie obchodzi mnie że mam dopiero 22 lata i co sobie inni pomyślą. Pieprzę to. Jeżeli wieszając się przelecę w powietrzu co najmniej dwa metry, to skręcę sobie kark. Śmierć będzie bezbolesna.