Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nanana...

RANDKA Z TURKIEM

Polecane posty

witam!;) chciałam zapytać o wasze doświadczenia w relacjach (internetowych i nie tylko ) z Turkami. Poznałam jednego przez internet,jednakże widuje go niekiedy...jest nieziemsko przystojny!Od 13 lat kursuje Istambuł-Polska - 2 tyg spedza w polsce i 2 w turcji! Mieszka tutaj poniewaz ma firme i tu i tam...Z tego co zauważyłam jest obierzy światem i cały czas podróżuje...Mamy się spotkać i nie wiem jak sie zachwać?pytać o kulture ,religie?czy nie wypada? jak sie przywitać?;))))

Gość Wolvfram
czy to ten sam, który chce budować lotnisko za Włoszczową ?

Gość adblockerka
haha :) nie ryzykuj. turcy to dupcyngiele, ze sie tak wyraze, bedzie sie spotykal z Toba + jeszcze z 5 innych. Mowie serio. Niechcesz pozniej czuc sie jak szmata, to nie zadawaj sie z turkami (arabami).

Gość aureollka
Hej, ja zjeździłam wiele krajów południowych, Turcję także. Turcy są strasznie sympatyczni, przystojni, mili i potrafią prawić piękne komplementy (to zresztą domena chyba wszystkich południowców). Cóż, nie należy generalizować, ale to fakt, że większość Arabów i południowców to mężczyźni temperamentni, którzy potrafią pięknie kłamać i rzadko kiedy decydują się na wierność jednej kobiecie ;)

Dziekuje za wskazówki jednakże chce się z nim spotkać bo to dla mnie nowe doswiadczenie;) jednak nic nie napisałyście jak się zachować na pierws\ym takim spotkaniu? jak sie przywitac?pytać o kulture religie?czy nie wypada?

Gość aureollka
No jak to jak? Normalnie, jak na spotkaniu z każdym innym człowiekiem :P Tematy rozmowy Wam same przyjdą, o kulturę możesz pytać, czemu nie, ale religii bym tak od razu nie poruszała, bo to raczej osobista sprawa

Gość e-rotyczny
delikatnie możesz zapytać ile ten obieżyświat na świecie dzieci zrobił :)

Gość llpp
Nie ma chyba gorszej nacji w europie niz turasy:O:O

A o czym z nim rozmawiasz przez net skoro nie wiesz co masz mowic?? Pytaj o wszystko. Turcy to gaduły, zagada Cię, zakręci i ani się obejrzysz i bedziesz jego przyszłą żoną, on bedzie Cię kochał i bedzie snul plany na przyszlosc w Polsce. Zony nie ma, dzieci tez bo jest wolny. Kocha Europę. To wszystko się dowiesz i przezyjesz w ciągu kilku godzin. A prawda jest taka, ze ma zonę, dzieci i zapewne ojca i matkę, ktory jak by sie dowiedzial co robi synek (nawet 50 letni) to by go sprał laską na kwaśne jabłko. Uważaj bo mają fantazję baaaardzo bujną, to dobrzy marketingowcy, sprzedawcy, psycholodzy. Może trafisz na jakiegoś milusinskiego, ale wpisz sobie pozniej jego imie i nazwisko do facebooka albo innego portalu randkowego i sie przekonasz jaki jest. Mogę się mylić bo nie kazdy jest taki, ale prawie kazdy nosi w sobie wlasnie takie cechy. Zapytaj o religię i o to skad pochodzi. Znając życie powie zresztą Tobie, ze on nie jest muzulmanem, nie modli sie itp. Prawda jest inna. A co za Turek ma cos budowac w Polsce????

Gość a mi się podoba
A mnie ciekawi ten fenomen , o ile on może mówić znośnie po ang. to autorka na pewno nie rozumie połowy z tego co on pisze i gdzie ta miłość ? :D chyba że on gada po polsku.

Mało Turków mowi znośnie po angielsku. Oni mają swój angielski ;) Mimo to podziwiam ich bo nie mają kompleksów jak my Polacy i mowią jak mowią i sie nie wstydzą a wrecz przekonani sa ze angielski znaja perfekt. Oni jezyki lapią w mig. Wielu z nich potrafi dogadac sie po ang, rosyjsku, polsku!, i nawet wlosku.

zapomnialam o niemieckim bo prawie kazdy ma tam rodzine i liczy na emigrację :)

Spotkać się możesz przeciez. Tylko wiedz, ze trudno moze Tobie sie pozniej od niego odczepic jak mu sie spodobasz. Nawet nie zobaczysz kiedy a bedziesz bujac w obłokach a jak on Cie juz zdobedzie to pojdziesz w odstawkę. Turcy dosc szybko sie hajtają i nie wierz w to, ze nie ma zony i dzieci. Tym bardziej ze jest raczej sytuowany skoro ma swoją firmę (jesli to prawda!).

Gość martmwq
Tak , ma dużo pieniedzy, nawet bardzo duuużo!

Gość martmwq
w jakim wieku turcy sie hajtają?

o kulture mozesz delikatnie zapytac ale o religie to bym tak od razu nie radzila bo oni sa dosyc wrazliwi na tym punkcie zreszta co chcesz wiedziec o ich religii?

Nie są bardzo wrażliwi jesli chodzi o religię. Są dumni z tego że są Turkami. Wiesz z jakiego jest miasta? Hajtają się kolo 25 roku zycia. Malo jest naprawdę takich ktorzy nie sa hajtnieci przed 30-tką.

Gość martmwq
tak istambuł ma 25 lat

Gość martmwq
skad to wszystko wiesz????;)

Bo jezdze tam czesto na wakacje a jestem dobrym obserwatorem. Lubie z nimi gadac, jak pogadasz z 6 to jestes w stanie przewidziec prawie kazda reakcję w romowie z siódmym. Mam nadzieję, ze nie trafisz na jakiegos duzego lovelasa choc mają to we krwi. Stambuł to nowoczesne ogromne, piekne miasto.

Jak jest fanem Galatasaray to go pozdrów ode mnie i powiedz, ze jest gdzies tam na swiecie Polka, ktora marzy o tym by byc na meczu Galatasaray-Antalya ;)

napisz jak chcesz na maila to podam Tobie gg. pariss1 (at) gazeta.pl bez spacji z małpką zamiast at ;)

Gość ja też poznała Turka
Prawnik, dwa razy rozwiedziony. Na początku powiedziałam, że nie ma golizny itp. ;) A już po 2 dniach powiedział, że mnie kocha i uwielbia i pragnie :o Egipcjanin był jeszcze lepszy, chciał mi zafundować przelot do Egiptu i spędzić ze mną tydzień...a to tylko po 3 godzinach rozmowy :D A jakąś pięknością nie jestem ;)

normalka ;) Oni tak szybko jak sie zakochują tak szybk o się odkochują. Takich "kolezanek" mają pełno.

Gość ja też poznała Turka
tak też myślałam Paris ;)

Polecam jako lekturę o Turcji blog rezydentki z Alanii. Jej się udało, trafiła na normalnego faceta, ale to naprawde trzeba miec szczescie i raczej byc z nim na miejscu zeby go "pilnowac" ;) http://tur-tur.blogspot.com/ Wyszukaj sobie na dole strony hasło : mężczyzni i przeczytaj notkę z grudnia 2008 Ruch zimowy ;) to cala prawda o turkach