ser13ce 0 Napisano Styczeń 5, 2010 cześć 6 miesięcy starałam się z meżem o dziecko i dziś właśnie zrobiłam test i nareszcie jest pozytywny ale zamiast się cieszyć mam duszę na ramieniu bo dziś też zadzwonił lekarz że mam przyjść do lekarza bo cytologia wyszła mi grupa 3. czy możecie mi powiedzieć czy stanowi to zagrożenie dla dziecka albo mnie ??aż boję się dzwonić do ginekologa i mówić mu o dodatnim teście nie wiem co mam robić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luuuuuuna Napisano Styczeń 5, 2010 nie jestem znawcą i nie chciałabym Cię starszyć ale ostatnio jak robiłam cytologię to powiedziano mi, że to badanie wykonuje się pod kątem wykrycia nowotworu ale być może masz jakiś zaawansowany stan zapalny. Koniecznie szybko zgłoś się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Opinia.... Napisano Styczeń 5, 2010 Właśnie tym bardziej jak najszybciej powinnaś zadzwonić do lekarza i powiedzieć o dodatnim wyniku testu, aby jak najszybciej usunąć przyczynę problemu i wykluczyć potencjalne ryzyko poronienia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach