Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fendi25

Wanna czy prysznic?

Polecane posty

hej kobietki remontuję łazienkę, i zastanawiam się co jest lepsze, praktyczniejsze - wanna czy prysznic? dodam, że mam bardzo małą łazienkę.

no, jak mała, to praktyczniejszy będzie prysznic, to oczywiste ale ja np. uwielbiam gorące kąpiele i za nic nie zrezygnowałabym z wanny skąd mamy wiedzieć, co wolisz, wannę czy prosznic

no właśnie, ze względu na małą przestrzeń, praktyczniejszy byłby prysznic, ale leż lubię wylegiwać się w wannie.. no i przypuszczam, że przy kąpaniu dzieci wanna byłaby lepsza.

no do dzieci to na pewno\ chociaż teraz są głebokie brodziki do pryszniców, tyle, ze z drzwiami niewygodnie

Gość llpp
Prysznic, kapiac sie w wannie(lezac w nalanej wodzie) kapiesz sie w swoich odchodach.

Gość ciekafffska
prysznic lepszy raz dwa i juz umyta;p

Gość kaliila
Wanne,a na to taki parwan na wanne do prysznica i wtedy jak zasłonis zten parawan to pomyslisz,ze ejstes w kabinie :-) Za wanna przemawia to,ze po 1-mozna polezec ,po 2- mozna wyprac w wanjie cos ,namoczyc.

kabina filadelfia wyglada super :) takie cos bardzo by mi sie podobalo :) nie jestem fanka dlugiego wylegiwania sie w wannie, lubie szybkie prysznice, ale wiem, ze najleipiej jesli dla kazdego znajdzie sie cos milego ;) wiec takie polaczenie jest super :) ja mam wanne z prysznicem zamontowanym na scianie i szklane 'drzwi', bo nie stac mnie na takie kabiny i tez sie sprawdza :)

Gość kaliila
littlesensitive--no niby tak,ale jednak wanna jest głebsza,wieksza i mozna nie tylko ciuszki przeprac.