Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janaczka123

wypadanie włosów. Jak wycisnąc sok z czarnej rzepy??

Polecane posty

Gość janaczka123

ona jest na maxa twarda, i czy pomogła wam tak od razu?? nczy nie było tak ze wypadanie sie nasiliło bo troche sie obawiam tego

Gość dawno dawno temu
to się tarło na tarce i wyciskało sok przez szmatkę :-) - teraz są odpowiednie urządzenia do tego. Pomaga, tylko śmierdzi

Gość janaczka123
a na jakiej grubosci tarce?? a czy w sokowirówce da sie to zrobić, bo to twardena maxa jest???

Gość Sarunia2510
Właśnie zaczęłam kurację z soku z czarnej rzepy, czekam na wyniki!!!!! Oczywiście rzepę można przepuścić przez sokowirówkę :) nie ma żadnego problemu, a gdy chodzi o tarkę to trzeć na najmniejszych oczkach ( jak na placki ziemniaczane ). Owocnej kuracji. POZDRAWIAM!

Gość złośliwakocica
Nie wiem, czy warto się męczyć z tym tarciem i cedzeniem. Też to robiłam, póki nie znalazłam w drogerii gotowego wyciągu z czarnej rzepy z Joanny za 7 zł. Starcza na 2 tygodnie wcierania w skórę głowy, potem trzeba zrobić przerwę i można powtórzyć kurację. Śmierdzi póki włosy nie wyschną ale działa świetnie...:)

Gość Jarecsha
Daj sobie spokój z czarną rzepą - oczywiście jest to być może dobry sposób,ale nie na wspólczesne czasy ! To tak samo jak czytam o kobietach , które chcą leczyć rozstępy oliwką dla niemowląt bambino:) Polecam super serum zatrzymujące wypadanie włosów w 72 godziny! Szwajcarski produkt dostępny online ( www.doris-dorin.com). Działanie: radykalnie poprawie ukrwienie w skórze i odżywia cebulki - włosy przestają wypadać już po dóch - trzech dniach od pierwszeg użycia. Może się to wydawać niewiarygodne, ale tak właśnie jest. Polecam wszystkim, którzy próbowali innych metod . Serum Dermatopoietin na włosy naprawdę działa cuda:) Dodatkowo jako kontynuację terapii można kupić serum witaminowe (stosuje się je przez kolejne dwa tygodnie) lub rewelacyjny szampon z dermatopoietiną nadający blask włosom. Warto!

Lepiej zainwestuj w serum radical. Cena śmieszna, ale na mnie zadziałał piorunująco szybko. Tydzień tymu podczas mycia wypadało mi ok 20 włosów. Od poniedziałku stosuję to serum i dzisiaj...ZERO! ZERO! ZERO! Ani jeden włos mi nie wypadł!

Gość Sarunia251018
Jakby ci wypadła połowa włosów to nie wiem czy byś myślała o tym, że to nie te czasy, żeby używać rzepy! A w te cudowne środki nie wierzę, to tylko strata pieniędzy, zwykłe oszustwo, tylko ciągną kasę jak mogą, dają ludziom nadzieję, a ludzie naiwnie wierzą, że w końcu pomoże! Za dużo już wydałam na te CUDOWNE specyfiki.

Gość joanna1990
Ja dzis kupiłam czarną rzepę, starłam na tarce i wycisnelam sok i przelałam do pojemniczka z dozownikiem. Zapach do zniesienia , wtarlam w skore glowy , przez pierwsze 10 min pikło ale pozniej przestało, najintensywniej wcierałam w miejca gdzie pojawily sie przeswity. Łapałam sie na te wszystkie cuuuudenka reklamowane w TV, powiedzialam dość! jedyne w co bede inwestowac to jakies tabletki ze skrzypem i witaminami. Mam nadzieje ze rzepa mi pomoże, bede stosowac regularnie.. i bede czekać na efekty :)

Gość vb12
najlepiej sok z sokowrówki, wczesniej przez 3 miechy wcierałam sobie czarną rzepę we włosy i efekt był osząłamijący, więc warto, to njatanszy i najskuteczniejszy sposób

Gość Soneczka7
Zamiast rzepy od razu kup sobie gotowy szampon an wypadanie włosów. Ja mam dokładnie taki http://dermalab.pl/18,revita.html i problemu z wypadaniem już nie ma od jakiegoś miesiąca.

Gość deMar
W czasach socrealizmu sok z czarnej rzepy miał nazwę SEBOREN (nie zastrzeżoną) teraz pojawiły się różne podróbki o zbliżonych nazwach. Żadna nie działa jak tamten. Ja sok robię sam, przez zmiksowanie i wycisnięcie w prasce do ziemniaków "piure".Czasem konserwuję spirytuesm salicylowym lub Acnosanem. Jako ciekawostkę podam, że sokiem z rzepy wósy odżywiała cała rodzina Lelewelów.Mieli bujne, czarne czupryny.Mozna zobaczyć w podręcznikach włosy Joahima... Pozdrawiam