Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paco loco

Dlaczego kobiety kłamią jeśli chodzi o urodę facetów ?

Polecane posty

Gość paco loco
to nie jest błędne myślenie tylko nabrane latami doświadczeń, wy tak strasznie boicie się być olane a pomyś, że średnio facet w ciągu roku może być przez kilkanaście dziewczyn olany i co ? z każdym kolejnym razem stajesz się ostrożniejszy , a głupotą jest wasze zachowanie bo wiesz dobrze, że mu się podobasz a nic nie zrobisz :P bo ci duma nie pozwala jak w tym democie..

Gość no to ma pecha
Katerinaaaa heh jak czytam co piszesz to jak bym o sobie czytała, jak już znam faceta i bardzo mi się podoba to jest straszne, bo też jakoś nie potrafię z nim rozmawiać, patrzeć w oczy bo się poję że on się zorientuje że mi zależy, wiem, że to głupie...ze wszystkimi mogę rozmawiać, ale nie z nim...chyba po tym u mnie poznać że ktoś mi się podoba, boże jestem nienormalna :o

Gość na każdej
kobieta moze dac znak jedynie wzrokiem...usmiech..hmm wiele ryzykuje... bol faceci usmiech odbierają jako zaproszenie do zabawy, sexu.. wiec lepiej byc powsciagliwym. Usmiechnac sie przy rozmowie. A nie tak z dali itp. Fakt, ze jak człowiek jest zdziwiony to trudno o sumiech bo ma usta otwarte:D

Gość Katerinaaaa
no to ma pecha-> hehe ja już chyba sobie odpuszcze..widocznie poki co nie jest mi dane być z kimś..nie oszpece sie przecież i sposobu bycia tez nie zmienie...jak tchórzy to widocznie nie jest dla mnie ,a jak jest za bardzo do przodu to tez go szybko zgasze... jak to napisalas " cackać" sie nie mam zamiaru .. juz z 3 chłopakami mających dziewczyny(o ktorych mnie nawet nie powiadomili)spotykalam sie,ale jak juz sie dowiedzialam o ich ukochanych too ... klamka zapadła ,wszystko im wyrzuciłam ...tak sie przejechałam ,ze nie wiem juz czy chce kogos mieć;) przez nich mam same problemy juz dwie ich dziewczyny mnie nienawidzą by mnie najchętniej wzrokiem zabiły :D jak ja nawet nic nie zrobiłam..nie wiedzialam o ich istnieniu :O kretyni ... za charakter sie bierzcie,a nie solarium..

Gość no to ma pecha
paco loco wiesz jednak macie przerąbane bardziej jeśli chodzi o to olewanie przez dziewczyny, ale chyba są takie które są mniej nieśmiałe i same podchodzą do chłopaków...

Gość paco loco
nie wcale nie gadalem kiedy sie zobaczymy itd po prostu neutralne tematy, poprosilem do tanca, ale ona zachowywala sie jakby z grzecznosci odpowiadala polslowkami i bez usmiechu...facet tez ma swoj honor i nie bedzie nadskakiwal dziewczynie jak ta ma mine wkurwionego Buldoga :)

Gość Katerinaaaa
no to ma pecha->bo tak naprawde wiele z nas ma tak samo,tylko tym ktorym nie zalezy na kims mowia prosto z mostu "umówisz sie ze mną" albo juz są tak napalone,ze aż żal patrzeć:O paca loco->nie no serio nie wiem czy ja mu sie podobam.. tez mi nie daje większych znakow;) jeszcze wczesniej mial dziewczyne "szczerze to monstrum w dodatku znienawidzilam ją po tym jak uslyszalam co mowi do mojej kolezanki -> hahah Paweł mnie rzucil buahhaa " noo żalosna kretynka i jej głosik:O aa wtedy myslalam,ze cos do mnie czuje ...skonczył z nią ,a teraz dziwnie sie zachowuje..za to juz mu w oogle nie dam nic odczuć z mojej strony .. a zauwaz jeszcze taka sytuacje ,ze was mężczyzn jest mniej jakis ogarniętych i przystojnych,a wy wystarczy,ze wyjdziecie na miasto i co drugą widzicie modelke :O ..wiec nie dziw nam sie,ze boimy sie tak bardzo olania ..bo potem ciezko nam bedzie sie pozbierac ii od początku szukac tego innego ... drugi sie nie zdarzy,albo trzeba miec szczęscie.. takze wiesz nie gadaj,ze znowu tak macie ciężko z nami;)

Gość paco loco
Mam koleżanke co raz się otworzyła przed facetem i ten ją zlał...jezu jaka tragedia mówiła, że już nigdy w życiu, że się poniżyła itd...ciekawe, że jak mnie 3 olały to jakoś przeżyłem...właśnie tutaj mnie ta cecha u was wkurza...dla was olanie to chyba najgorsze upokorzenie ...natomiast od facetów wymagacie by zawsze podchodzili itp byście miały w czym wybierać a to co czuje odrzucony to już was nie interesuje...w tej sferze moim zdaniem brakuje wam empatii, jesteścioe za bardzo skupione na sobie i swoich uczuciach i nie dochodzi do was, że faceci tak samo się obawiają jak wy, że ból jest ten sam...

Gość paco loco
zresztą jest kolejny aspekt...jak was facet oleje to przyjaciółki was wspierają pocieszają itd...niestety w męskim gronie to jest powód do drwin, prędzej czy późneij kumple ni to w żartach ni to serio przypomną ci o tym a jak pare sytuacji pod rząd się skumuluje to taki facet ma już etykiete nieudacznika itd....faceci niestety względem siebie nie mają skrupułów...

Gość na solarium normalni faceci
nie chodza. tylko ci gejowaci. a pryszcze pudruja jakies mameje

Gość Katerinaaaa
przeczytaj proszę to co napisałam wczesniej.. facetow jest mniej zadbanych i atrakcyjnych niz dziewczyn ->praktycznie co 2 wygląda jak modelka ,wiec dla was jak jedna odtrąci to jeszcze ejst inna"zapasowa" a u nas jest tak,ze jak jeden nas oleje to juz na drugiego fajnego gorzej trafić... I jeszcze cos..przyjaciołki często są fałszywe:] do nas mowia co innego,a za plecami cytuje " jak on mógł w ogole z nią byc ja bym sie wyrzygała" .. :) to jest twoim zdaniem lepiej? nie mówie,ze wszystkie,ale większosc bo są zazdrosne i prymitywne.Poza tym ja mam przyjaciół"chłopakow" niektorych i oni moga zawsze na mnie liczyc .. nawet specjalnie sie wypytuje ,co jest ? czemu taki przybity,rzucia cie i tylko sie nie wstydz ja wcale nie mam lepszej sytuacji :) zaraz oblejemy smutki ,częsty tekst " ci co nas nie chcą niech się pierdolą,mamy siebie" :)) i już lżej.. nie musisz tylko kolegom sie zwierzać.

Gość no to ma pecha
no dobra ale my się bardziej że tak powiem angażujemy a wy tak dla zabawy zagadujecie dziewczyny więc macie wprawę :p ale tak poważnie to nie chodzi o płeć, są śmieli faceci i dziewczyny tylko trzeba na takich trafić, jak się spotka dwoje nieśmiałych to nic z tego nie będzie jeśli któreś na odwagę się nie zbierze...ale to jest trudne, wiem...

Gość To nie jest prawda że
blondyni nie mają szans - to zależy od upodobań. Powiem Ci, że mi jeden blondyn ostro zakręcił w głowie... Tak na prawdę, to zaimponował mi swoją pasją, inteligencją i nieziemskim głosem... Ale teraz na sam jego widok mam miękkie kolana i wydaje mi się najidealniejszym mężczyzną na świecie (chociaż zanim go poznałam uznałabym go za przeciętnego, zwykłego faceta). Także jak widzisz - jednak charakter ma większe znaczenie. Nie wiem czemu masz takie przykre doświadczenia - być może to Ty właśnie zwracasz uwagę tylko na jakieś krzykliwe, różowe solarówy - (tlenione blondyny, amatorki dyskotek) to nie ma się co dziwić, że one wolą wylansowanych chłopców. Dla mnie facet, który chodzi na solarium i pudruje się jest godzien pożałowania... Facet ma być dla mnie facetem - pójść na solarium i pogadać o kosmetykach, to mogę z koleżanką. Nie podupadaj na duchu!

Gość pappi
prosze was! litosci!! faceci po solarium sa straszni... jeszcze w oczojebnych rozowych albo niebieskich sweterkach.. i te czerwone twarze... okropienstwo. i nie zazdrosc kolegom, bo laski ktore na nich lecą tez nie sa normalne jesli im sie to podoba. ja juz sie tu tysiac razy wypowiadalam ale powtorze: FACET MA BYC FACETEM A KOBIETA KOBIETĄ. To my mamy byc śliczne i zadbane- wy silni i mescy!!

Gość To nie jest prawda że
Hahaha, nie zapewniam że to nie Mateusz Kusznierewicz :) To na prawdę zwyczajny facet, jakich miliony na ulicy (jeżeli chodzi o stronę fizyczną), on po prostu ma fantastycznie porywającą osobowość. Ale dobrze się pośmiać przed spaniem :) Pozdrawiam wszystkich normalnych mężczyzn, którzy nie picują się godzinami i nie chodzą na solaria :)

Gość lksjdsnllaa
co za debilny temat to cale wasze byc meskim" bycie kobieca" to idiotyczna iluzja. kiedy wkoncu odetniecie sie od tego prania mozgu i komuny i kazdy zacznie byc i wygladac taki jakim chce byc naprawde??? WTEDY bedziecie mieli prawo sie sobie podobac,a zwlaszcza INNym jak sie ze mna nie zgadzacie to powodzenia...