Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany amant---

jak zdobyc rozmiar od dziewczyny na pierscionek zareczynowy?? jakie sposoby?????

Polecane posty

Gość zakochany amant---

jak dobyc rozmiar palca, aby kupic pierscionek zareczynowy???

Gość fuella
poproś swoją teściową aby zwinęła jakiś stary pierścionek którego już nie nosi

Gość zakochany amant---
nie! nie chce nikogo mieszac, zadnych osob trzecich, jak zdobyc???? jakies inne pomysly? :)

Jak będzie spała, to weź kawałek nitki albo sznurka i zmierz obwód :) A może nosi jakieś pierścionki i zdejmuje czasem?

Gość zakochany amant---
ona nie nosi zadnych ;pp i co teraz????

Gość zakochany amant---
nie moge, mieszkamy jeszcze z rodzicami i nie spimy razem.. spedzamy tylko ze soba czas podczas dnia i wieczory :(

To pozostaje Ci kupienie jedynie "na oko" i uprzedź jubilera, że ewentualnie jak nie będzie pasował rozmiar to przyjdziesz go wymienić lub zmniejszyć/zwiększyć.

No to rzeczywiście problem. Ciężko będzie bez pomocy osób trzecich.

Gość zakochany amant---
pisałem przeciez kurwa w dupe jego zajebana mac, ze ona nie nosi pierscionkow analfabeci!!!!! moze obwiaze jej palec ze niby tak dla zabawy i bede mial miare he

ile ma wzrostu? jaką dłoń? małą?długie czy krótkie palce? odpisz- podam rozmiar

Gość zakochany amant---
ona ma wzrost 170 i wazy 56 kg, ale palce nie sa takie szczuple chyba, raczej normalne

Gość zakochany amant---
Wzrostu to ma na oko z 187 cm, rece bardzo dlugie dlonie tez i chudziutkie dlugie palce

Gość hahahahahahaa
Hahahahaha ale sie usmialam:D:D " pisałem przeciez k**wa w d**e jego zaj**ana mac, ze ona nie nosi pierscionkow analfabeci!!!!!"

Gość zakochany amant---
ona często pycha mi palce w odbyt i mniej więcej wiem , do którego miejsca w odbycie dochodzi. czy to może pomóc jubilerowi?

czyli jest szczupła , drobna? i młoda? biore pod uwagę,że nie pracuje fizycznie szacunkowo 16 ale możesz się upewnić, pożyczyć w tym rozmiarze obrączkę np srebrną załóż na mały palec, dziewczyna pewnie sie zainteresuje, przymierzy mam większa wagę przy tym wzroście i noszę 16, a 17 może być luźna

Gość hahahahahahaa
ja bym obstawiala ze 15

niekiedy osoby drobne mają grubsze palce... amant , czy dziewczyna ma szczupłe palce?

Gość podczepie sie pod watek
właśnie miałam założyc temat jak sprawdzic jaki mam rozmiar pierścionka.Bo chcę sobie kupić przez net,ale nie mam pojęcia jaki mam.Czy to jest gdzieś napisane na pierścionkach?Chyba nie,bo nigdy nie dojrzałam

Gość zakochany amant---
ona ma palce szczuple, ale zgrubione przy zgieciach, rozumiesz??? i dlatego nie wiem jak bedzie z tym rozmiarem :(

Gość Davidof 000
Ma fi-13

Gość hbkj
ciezko powiedziec jak Ty masz to zrobic ;/ a moze ma w domu jakies stary pierscionek i moze wiesz gdzie trzyma takie rzeczy, moze jakos tak bys pozyczyl ten pierscionek na troszke :p I czasem lepiej jest kupic za duzy niz za maly, za duzy mozna latwo zmniejszyc :) Kiedy bedzie po wszystkim to pojdziecie i go zmniejszycie i juz :) nie panikuj

na pierścionkach nie ma rozmiaru jubiler ma takie metalowe obręcze, poprosisz, wymierzy palce... i znasz swój rozmiar

Gość 16 co wy beczki jesteście
??? Kto nosi 16-tki???????? Chyba balerony. Ja noszę 10-11. Mam szczupłe, długie palce. 167cm, waga 47kg.

Gość hbkj
ja tez mam gdzies taki rozmiar i wiesz co Ci powiem, ze mamy za maly, mamy rozmiar dziecinny wiec nie krzycz tu na nich, ze beczki. To my jestesmy nie wyrosniete

Gość 123456789....
ja tak samo, mam szczuplutkie dlonie i nosze 12 na serdecznym. 16 to by mi na kciuk weszla.

Gość misia swojego misia
kup 15 w razie czego, większy chyba bedzie za duzy, lepiej kupic wiekszy i w razie czego zmniejszyc :) 47kg? ile masz lat 15? my tu dziecko rozmawiamy o kobietach :)

Gość misia swojego misia
ale nie zaśmiecajmy wątku temat jest o rozmiarze pierścionka, ja obstawiam 14-15

Gość zakochany amant---
tylko jest jeden problem, jak kupie rozmiar 15 i bedzie pasowal to ok, ale przeciez jak ona zajdzie w ciaze to przytyje i wtedy pierscionek bedzie za maly :(:(:(

Gość 123456789....
ja waze prawie 70 przy 170 cm a paluszki mam chudziutkie jak pianistka.

[zgłoś do usunięcia] zakochany amant--- ona ma palce szczuple, ale zgrubione przy zgieciach, rozumiesz??? i dlatego nie wiem jak bedzie z tym rozmiarem więc, małego może nie wcisnąć a poza tym, kobiecie puchną palce np latem, w ciąży...