Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Czy tylko ja mam takie problemy?????

Polecane posty

Gość
Mój wiecznie zmęczony albo nie ma ochoty albo gdy myśle o jakimś wypadzie ze znajomymi to nie bo nie lubi kogos z towarzystwa....itp

objawy inne ale problem jednak ten sam.. moze wspólnie cos wymyslimy?

Gość dfbhfga
ja po ponad 3 latach nie odczuwam zadnej rutyny i nudy chociaz z facetem nic ciekawego nie robimy :P do tego razem mieszkamy i razem studiujemy. nie rozumiem jak mozna po roku mowic ze wpadlo sie w rutyne :o

Gość
A no mam oki to jutro znajde chwile i napisze....a teraz juz tak całkiem serio dobranoc bo nie wstane a rano ide na usg do gin

tu nie chodzi tylko o rutyne, przeczytaj calosc to zrozumiesz ze chodzi rowniez o zaniedbania i brak kreatywnosci jakiejkolwiek. # lata to nic, a bylam wtedy w siodmym niebie. poczekaj az dobijesz do mojego stazu;)

Gość
Właśnie studiujecie razem itp a spędzanie wolnego czasu na kanapie przed TV raczej nie jest pasjonującym zajęciem

Gość Malineczka23
hehehehe mój też tak zawsze mówił że musi oszczędzać itp itd, to mu powiedziałam że inni mają mniej a jednak nie siedzą w domu, inni też pracują i nie są zmęczeni, a wyjście do parku nic ni kosztuje, wyjście do pubu na soczek 4 zł....kochane z nimi trzeba tylko argumentami. Mój jak nie chciał wyjść na początku to powiedziałam mu bez namysłu, ok nie chcesz ze mną? ok to idę sama, poszłam sobie do CentrumHandlowego i tam pochodziłam. Później jeszcze gdzieś, aż się zdenerwował i wyszedł ze mną... Wystarczy chcieć

Gość
Mój przez te swoje zasady nie poszedł by za mną

Gość dfbhfga
pasjonujacym? moze nie. tylko ze zycie nie skalda sie tylko z ekscytujacych wrazen i sytuacji, a skoro ty sie nudzisz po roku z facetem...to co bedzie po 20 latach?:o i tak po 3,5 roku bylas w siodmym niebie i nagle po kolejnym roku olal cie i od 2 lal woli sobie gracv niz sie zajac swoja kobita :D czasami baby sa naprawde naiwne :D

Gość blondbitch
Niezle z was marudne, wymagajace nudziary! Sorry ale jak czytam te jeczenie to smiac mi sie chce. Krolewny czekajace na smsa ;) Wasi faceci maja was w d... rozlazle kwoki. I wcale im sie nie dziwie. Te z was, ktore sa jeszcze pannami w przyszlosci beda typowymi wiecznie narzekajacymi, zdradzanymi zonam. Wyjcie dalej do ksiezyca lalunie ;)