Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ołówkaaa Daisy

Randka

Polecane posty

Wczoraj nie poszłam na randkę z jednym z głównych sponsorow bo sie fatalnie czułam on dzwonił ja nawet nie miałam siły odebrac tel co mam mu teraz powiedzieć żeby nie był zły że go wystawiłam?

Gość Miccok
spimy spimy

Gość Jestes sama ale na pewno
Ja to bym prawde powiedziala.

Gość jap
nie tyle że będzie zły ale się wkurwił miał ochotę zamoczyć,a tu co? lipa tylko na kolana w przeprosiny

Gość PERGAMONT69
to po cholere umawiałas sie z nim jak nie miałas ochoty isc na to spotkanie dziwna jestes

Prawde :-0 Przeciez sie nie ukrywałas,tylko faktycznie z tego co piszesz byłas wyczerpana... Nie wiem w czym tkwi tu problem :-0

to gdzie siedzisz teraz :) Kurde ale ja za darmo sie nie spotykam i nic nie pokazuje a ty nie masz srodkow do życia chyba ze zajebiesz cos ze swietlicy

Gość nie odpisujcie to jest
ołówkaaa Daisy projekt sprawdziłem

pomarańczowy witaj :D ale się uśmiałam czytając Twoje wypowiedzi ten tekst o kredkach świecowych i farbkach hehehe pozdrawiam do autorki zadzwoń do tego swojego sponsora i powiedz mu że miałaś grypę żołądkową i cały wieczór siedziałaś w kiblu i na przemian zrzygałaś i się wypróżniałaś a później ledwo się zawlekłaś do wyrka dopiero dziś ciut lepiej się czujesz :D

hehehehehe do fontanny dobra dobra lepiej się przyznaj że kupiliście sobie po winku i obróciliście w krzakach a później zaczepialiście laski w parku bo nagle ogarnęła Was wielka odwaga :D

ołówkaaa Daisy...daje Ci słowo byłej harcerki z z kim jak kim ale z pomarńaczowym to Ty się nudzić nie będziesz z tym że jest mały problem musisz uważać na latające piły motorowe :D