Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ołówkaaa Daisy

Randka

Polecane posty

Twoja sprawa ...chcesz mieć sponsora to dbaj o niego.... zadzwoń i opowiedz mu historyjkę o grypie i że miałaś wyciszony tel bo musisz się wyspać po tej nocy spędzonej w kiblu

pomarańczowy czy przystojny ?....hmmmm ?.....no ba pewnie że tak :D...ale czy dasz radę z tą piłą to jest pytanie ?

a nie przyszło Ci na myśl że ten facet mimo wszytko z lekka się o Ciebie martwi ?....skoro zawsze odbierałaś a teraz od wczoraj cisza ale rób jak uważasz

ołówkaaa Daisy......hehehehe w gaciach piłę ?.....aaaaaa to jest pytanie tego nie wiem czy aż piłę matko ale się uśmiałam teraz nie nie moja droga raczej chodzi o to że nagle w drzwiach stanie ktoś z piłą i da Ci popalić że zadajesz się z pomarańczowym

można można ale żeby później nie było że nie uprzedzałam pomarańczowy jak już tak bardzo chcesz to ja już Ci zrobię tego loda mam świetny przepis na lody waniliowe ale jak wolisz czekoladowe dodam kakao hehehe

ołówkaaa Daisy....ale z Ciebie super koleżanka ...tylko jest mały problem choćbym nie wiem jak się starała to na galeriankę ni cholery wyglądać nie będę hehehe...ja dojrzała kobieta już jestem a myślisz że takim wiekiem jak mój jeszcze jakiś sponsor by był zainteresowany ?...wątpię :( ja mam do Poznania ok 100 km pomarańczowy ok nie ma problemu będą pistacjowe hehehe

dojrzała tzn ja tez za na galerianke troche za stara 22 ale jak sie postaramy moj sponsor tez mieszka ok 100km od Pozn moze w tym samym kierunku :D

ołówkaaa Daisy...no no może Twój sponsor jest moim sąsiadem hehehe wiesz ja już jestem w takim wieku że cenię wygodę więc bzykanie się po samochodach czy kiblach nie dla mnie :D a pomarańczowy skoro gimnazjalista to na galeriana jak najbardziej hehe...tyle że współczuję mu tego obolałego tyłka :D ale mnie dziś rąbie bez dwóch zdań :D