Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalza123

usg

Polecane posty

Gość zalza123

witam, dzis w koncu wyszly mi dwie kreseczki :):) nareszcie, jestem dzis zapisana na usg, ale czy bede cos widziala?? ostatnia miesiaczke mialam 18 listopada, dodam ze ta druga kreseczka jest mnie widoczna niz ta kontrolna.

A bylas już u ginekologa, czy od razu zapiałas się na usg? w tak wczesnej ciazy robi sie usg dopochwowe.

Gość zalza123
dzis sie zapisalam do ginekologa, praktycznie od jakichs 2 tygodni boli mnie brzuch jak na @ i nie wiem czy to normalne.. boje sie ze dostane okresu. ogolnie cykle mam bardzo dlugie, ostatnio nawet mialam 60dniowy, ale ciazy nie bylo. mam nadzieje ze w koncu sie udalo.. ale myslisz ze mi powie czy jestem w ciazy?? bo ta niepewnosc mnie dobija

gratuluje...myślę, ze jak teścik Ci juz wyszeł pozytywny to lekarz potwierdzi ciazę...a co do usg, trudno mi powiedzieć, bo jeżeli mialabys cykle np 30 dniowe a @ w listopadzie wiec mysle ze na usg juz zobaczysz swoja upragniona fasolkę ;-)

co do usg to zależy jak długi ten cykl miał być. jeśli znów taki bardzo długi to może jeszcze nie być widać. ale zawsze możesz iść zrobić test z krwi (beta hcg) i od razu będziesz wiedziała czy to ciaża czy nie. choć jak zwykły "sikany" wyszedł dodatni (a tak jest jak druga kreseczka jest,choćby była bardzo jasna) to możesz być pewna że jesteś w ciaży. gratuluję serdecznie!

Gość ja już widziałam
hej ja miałam ostatnio @ 19 listopada i już tydzień temu na usg było widać fasolkę:) więc myślę że u ciebie też będzie widać wkońcu to już prawie 7 tydzień

Gość zalza123
dzikuje slicznie :) bralam tabletki i jakos mi sie po nich rozlregulowal okres. ten cykl napweno mial byc dlugi. mam tylko nadzieje ze okres sie nie pojawi i zobacze moja upragniona fasolke. dziewczyny a co myslicie o tych bolach brzucha?? nie sa ciagle, jak leze to jest ok, jak nagle zmienie pozycje to boli jak na @.

Gość zalza123
rowniez gratuluje :)

mnie na początku też brzuszek bolał jak na okres. ciagle się zastanawiałam czy jednak nie dostanę :) ja miałam pierwsze usg w 7 tygodniu ciaży i widziałam małą kuleczkę z bijącym serduchem :D przepiękny widok i dźwięk!

Gość zalza123
Dziewczyny bylam na usg, ale nic nie bylo widac, zupelnie nic. Pani ginekolog jednak powiedziala ze mam strasznie duza macice jak na blizniaki... mam przyjsc za 2 tygodnie, a jutro beta. jak myslicie??

Kurczę od listopada już powinno być coś widać, ale zrób betę. Mi ostatnio testy pokazywały ciążę, a beta negatyw :(

Gość zalza123
no wlasnie, juz kawalek czasu minal, ale mysle ze owulacje to ja mialam max 4 tygodnie temu. dlaczego wiec ta macica jest taka duza..

Gość zalza123
nikt tak nie mial?? nie widac pecherzykow, ale macica jest wieksza niz powinna byc w pojedynczej ciazy..