Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w totalnym dołku

Jak się podnieśc po rozstaniu? Zostałam sama z małym dzieckiem.

Polecane posty

To po cholerę powtarza że mnie kocha i wciąż nachodzi ?

dobre pytanie. Bo tak długo był z tobą, ze samotność generuje mu poczucie "zawalenia się świata". Ale niech zgadnę: kiedy przy tobie jest, to wierci się, i nie moze juz wytrzymać?. Mówi w glos: "dłużej tego nie wytrzymam, odchodzę ?". Wiesz co jest szansą na odrodzenie się uczuć ?(ale tylko szansą) zerwanie relacji na kilka lat -2,3,4. Tak by po 3 latach zobaczyć w sobie nowe zmienione ciekawe silne osoby. Tylko to może zadziałać. Wiec niech każde z was idzie swoją drogą, a może w przyszłosci coś was ściągnie do siebie.

Kiedy jest przy mnie to płacze i prosi o kolejne ostatnie przytulenie...przeprasza i użala się nad sobą. Cholernie boję się że nie znajde już mężczyzny który będzie w stanie pokochac moje dziecko.

Gość nie użalaj się nad sobą
piszesz tu czekająć na to żeby wszysdcy ci pisali że on cię jeszcz kocha że to widać po jego zachowaniu i żeby wszysdcy ci pisali wróć daj szanse. On cię nie kocha. Jak by cię kochał to by nie zachowywał się jak debil. Daj sobie z nim spokuj ile jeszcze osób ma ci to napisać

bez przesady. Mężczyźni nie są wykonani z kamienia. Mogą pokochać -tą "pozytywną" czułą miłością dzieci swoich kobiet. najważniejsze to to, by szalenie kochał ciebie. Jak "zatopi" się w tobie, to twoje dziecko tez będzie nosił na rękach, i o nie dbał. jeżeli dziewczyna jest piękną "lalą" na poziomie, to szacunek do niej przekłada się na szacunek do jej dziecka. Dużo zalezy od "klasy", jaką sobą reprezentujesz.

Gość gość
Jestem z dziewczyną od przeszło 3 lat. Ona jest ode mnie rok młodsza, ja mam 25 a ona 24 lata. Na początku większość znajomych mi ją odradzało z różnych względów, ja jednak postanowiłem zaryzykować. I nie żałuję chociaż zdarzały się problemy. Mieliśmy poważny kryzys, kiedy to ona mnie zostawiła. Zamówiłem wtedy rytuał na http://urok-milosny.pl i ją odzyskałem. I jak na razie wszystko układa się miedzy nami dobrze.