malutka__ 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Witam serdecznie :) Mam takie pytanie... @ mam co 28 dni. Współżyłam z chłopakiem 11 dc. Czy jest szansa, żebym zaszła w ciąże, czy tylko podczas owulacji tz. 14dc mogę zajść w ciąże. Proszę o odpowiedź bo już się pogubiłam z tymi dniami płodnymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Inez91 0 Napisano Styczeń 6, 2010 teraz tez mozesz bo plemniki moga przezyc w ciele kobiety kilka dni i dioczekacdo owulacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka__ 0 Napisano Styczeń 6, 2010 A czy po stosunku powinnam poleżeć czy mogę wstać ( jeśli partner skończył w środku)???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasiulak 0 Napisano Styczeń 6, 2010 jeżeli masz regularne cykle to owulacja przypada mniej wiecej na połowe cyklu czyli 14 dc...jezeli kochałas sie w 11 dc to jest szansa na zajscie w coaze , bo to sa dni płodne...ale nie zawsze sieudaje...ja staram sie od jakiegos czasu o drugie dziecko i mimo staran centralnie w dni płodne nic z tego nie wychodzi...widocznie zajscie w ciaze nie jest az tak proste... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka__ 0 Napisano Styczeń 6, 2010 No właśnie... Ja też zaczęłam się starać o dzidziusia. Czyli mogę być w ciąży albo i nie :( Słyszałam, że po stosunku powinno się wziąć nogi do góry ;/ Nie wiem czy w to wierzyć :( Ogólnie rzecz biorąc plemniki mogą przetrwać do owulacji???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfadfsdfsdf Napisano Styczeń 6, 2010 możesz moja dziewczyna tak miała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka__ 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Czyli teraz tylko jeszcze próbować i cierpliwie czekać na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MINIA85 0 Napisano Styczeń 6, 2010 Jeżeli współżyjesz w czasie owulacji masz max 40% szans na zapłodnienie. A z nogami to ściema :) Przecież dziewczyny, które wpadają nie leżą z nogami w górze. Plemniki już po wystrzeleniu zmierzają ku celowi :) Życzę powodzenia :) Pamiętaj o kwasie foliowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka__ 0 Napisano Styczeń 6, 2010 To jeśli w czasie owulacji mam tylko 40% to kiedy jest największa szansa poczęcia ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Styczeń 6, 2010 no własnie wtedy :) te 40% to podobno najlepszy wynik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malutka__ 0 Napisano Styczeń 6, 2010 A ile plemniki mogą przeżyć w organizmie kobiety???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach