Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujaca pios

poszukuje piosenki

Polecane posty

Gość poszukujaca pios

jest to zespol w stylu u2(tyle ze na pewnonie jest to ich piosenka) facet ma nawet strasznie glos podobny.piosenka to tez taki rock,ballada rockowa.co do teledysku to kojarze ze jest na jakiejs platformie na morzu....malo tych inf wiem ale tylko tyle moge sobie przypomniec. prosze o pomoc

Gość poszukujaca pios
no tak nikt nie wie??

Gość poszukujaca pios
kurcze wiem ze malo.po prostu liczylam ze ktos moze to zna...ale male prawdopodoboienstwo tego jest poniewaz nie jest to znana piosenka.ja sama ja uslyszalam bo ktos mi kiedys pokazal na youtube a nie z tel tak jak np u2(malo zespolow z tego gatunku muzyki jest baaaaardzo znanych bo wiadomo ze na mtv viva itp puszczaja w kolko to samo)

Gość kicia kicanka
moze scorpions?:) kiedys ich pomylilam z u2:P

Gość Chyba sie zakochalam
Gdyby to byla piosenka U2 to na pewno bym Ci pomogla, kocham Ich:) I mimo ze piszesz ze to nie ich to teledysk to utworu Electrical Storm jest czesciowo krecony nad morzem, moze sprawdz, moze to faktycznie U2 tylko Tobie sie zdaje ze nie. w kazdym badz razie nie moge skojarzyc nic z platforma na morzu...

Gość kicia kicanka
moze Brain adams?? wlasnie uslyszalam w radio i mi se skojarzylo ze glos jakby podobny:)

Gość poszukujaca pios
starlight to nie to ale ta piosenke tez lubie i to bardzo...jezu jak ja dawno jej nie slyszalam.... a ta ktora szukam to w tytule jest ship cos tam albo cos tam ship....a przynajmniej mi sie tak wydaje :P

Gość poszukujaca pios
i cos mi sie kojarzy ze on tak jakby bardziej w sepi ten teledysk jest nagrany

Gość poszukujaca pios
tak tak i napewno jest tam platforma wiertnicza na morzu i tam jest ten zaspol i gra

Gość poszukujaca pios
upupup

Gość
może AHA - Forever not yours? :)

Gość poszukujaca pios
jane o kurcze to jest to...hehe widac jak po czasie niektore elementy sie w glowie zacieraja w tytule ship hehe ale wiedzialam ze cos z literka s :P platforma to tez do konca nie jest :) dzieki wszystkim za pomoc