Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgaga1109

płec dziecka

Polecane posty

witam jestem w 18tyd ciazy i mam jutro usg i jestem bardzo ciekawa czy lekarz juz powie mi płec dziecka,czy to mozliwe ze juz bedzie widac?pozdrawiam

Gość tak to możliwe jest
jak dziecko będzie dobrze ułożone i lekarz ma dobry sprzęt to ci powie, ale jak maluch źle się ułożył to możesz nie poznać.

Gość ile razy jeszcze zadasz to
ja byłam na usg takim zwykłym ginekologicznym w 19 tyg i lekarz powiedziałz ę prawdopodobnie chłopak, ale na 100% to mi jeszcze nie powie bo narządy w tym tyg jeszcze są do siebie podobne;) za tydzień idę na położnicze. mam nadzieję ze już będzie ładnie widac i ze jednak się pomylił;)

mam nadzieje ze sprzet maja dobry bo robie usg w szpitalu w ktorym bede rodzic.dzieki za odpowiedzi

Gość fgh
mi lekarka powiedziała w14 tyg że prawdopodobnie chłopak ale nie na 100% usg było zwykłe żadne 3d ani 4d jednak potwierdziło się w późniejszych usg i w rzeczywistości mam teraz 6 miesięcznego synka.

a ja mam tak hoojowego lekarza ,że do dziś nie wiem jakiej płci jest mój maluszek którego noszę pod sercem :)

a mi lekarz powiedzial w 13 tc ze bedzie syn i potwierdzilo sie na nastepnych usg , to chyba zalezy od lekarza i od sprzetu chociaz juz teraz prawie kazdy gabinet posiada w miare nowoczesny aparat