Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobrypodkład

podry podkład

Polecane posty

Gość dobrypodkład

dziewczyny szukam dla siebie nowego dokładu. na razie uzywam tegohttp://trends.blox.pl/resource/lirene_cityMatt_pudry.jpg ale chciałabym zmienic na jakis lepszy bo jednak ten pozostawia efekt maski. mam cerę mieszaną, jakie podkłady polecacie? powiedzmy w granicach do 30-35 zł. które sie ładnie i dobrze rozprowadzaja? są wytrzymałe? no i ładnie prezentują się na twarzy nie dajac efektu maski?

Gość Martynaaaaaaa
Ja używam też Lirene City Matt i nikt nie zwrócił mi uwagi że mam paskudną tapetę, zawsze też przed wyjściem oglądam się w dziennym świetle i naprawdę jestem zadowolona :) Może to kwestia dobrej bazy w Twoim przypadku?

Gość dobrypodkład
hmm.. być może, ja w sumie tez jestem zadowolona z niego, uwagi mam tylko ze włąsnie jest lekka maska a ponadto brudzi ubranie i to mnie doprowadza do szału. zastanawiam się czy jest jakis lepszy podkład który spełnił by moje oczekiwania. a czym się rózni i czym jest baza pod podkład? uzywa się bazy pod podkład a potem podkład i potem resztę? czy wtedy nie jest tego za duzo na twarzy?