Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f8ffgf

Podobaja sie wam te nogi?

Polecane posty

Gość ale jak się złoczą
uda to przecież nie będzie trzech przerw, tylko dwie

Gość dzieki wam za ocene
ło boziuchnu dziekuje ze mnie podnosisz na duchu ale wiem ze te moje nogi są brzydkie..zazdroszcze innym kobietkom ze moga latac w sukienkach i spodnicach.ja tylko raz w zyciu mialam na sobie sukienke i to do polowy łydki bo sie wstydzilam ze mam za chude te moje nogi..:( to wielki kompleks.dla innych pierdola ale dla mnie od lat to powód do kompleksów ..przez kolezanki i rodzine ..oni ciagle dawali mi do zrozumienia ze za chude mam te moje nogi :( dobrze ktos tam napisal ze mam rozstrzal miedzy udami ze stado koni przeleci :(wiec widac ze nie tylko ja tak sądze.

Gość dzieki wam za ocene
bedzie trzecia przerwa po zŁACZENIU KOSTEK .miedzy kostakami a złączeniem łydek jest luka tez .ta trzecia:)przynajmniej tak ja mam :)

Gość dOJ CHUDZINKA Z CIEBIE
STRASZNIE MALO MASZ W ŁYDCE/35 CM TYLKO NAJSZERSZE MIEJSCE ŁYDY? A ILE W UDZIE ? WIEM ZE W UDZIE JAK SIE MIERZY OD 170 CM WZWYŻ POWINNO SIE MIEC NAJSZERSZE MIEJSCE UDA 55 CM MINIMUM BO PONIZEJ UDA SA ZA CHUDE.TAK UCZYLISMY SIE NA ANATOMII.

Gość ale jak się złoczą
W takim razie wymień mi wszystkie trzy, gdzie powinny być, bo to o czym mówisz uwzględniłem

Gość dzieki wam za ocene
Już ci mówie gdzie te 3 przerwy maja być ta miedzy kostką a złączeniem łydek i potem miedzy złączeniem łydek a złączeniem kolan i potem miedzy złaczeniem kolan do samego konca ud przy czym uda te tez powinny byc złaczone u samej góry a ja tego złaczenia nie mam własnie bo reszta ksiązkowa:)

odwalcie się od przerwy między udami tłuścielce obwisłe!! 😡 nogi muszą się łączyć w kolanach i nie rozchodzić to tyle . nie muszą być połączone niczym dwa hipopotamy!!!

Gość ale jak się złoczą
A czyli złączenie tylko na górze ud a nie całe uda złączone. Czyli tak na prawde ten twój "defekt" jest bardzo malutki, bo uda nie mają być złączone.Jednak wyszło bardziej na moje :D I zgadzam się z lukaszem

Gość dzieki wam za ocene
no tak ma byc ksiązkowo ze ma byc przerwa miedzy udami ale złaczenie ma byc na samej górze tej przerwy.oczywiscie ,że uda nie maja byc złączone cale bo to juz niezgrabne nogi ale ja nie mam tego złaczenia własnieu góry tej calej przerwy miedzy udami i tez mam złe :):)

Gość ale jak się złoczą
Powiem ci tak. Dramatyzujesz i tyle. Przecież tego nawet nie widać jak idziesz. Jak stoisz pewnie też nie, bo chyba nie często stajesz w takiej idealnie prostej pozycji. Powinnaś zacząć pokazywać nogi. Dopiero by panie hipcie białej gorączki dostały :D

Gość nogi masz i tak łądne
bo łądniejsze niz przecietne laski na ulicach ale dupy to ty nie masz wcale idealnym przykladem zgrabnych nóg jest doda.ona ma idealne nogi

Gość saddsadsa
doda ma fatalne nogi

Gość smiechowaaa
co ty gadasz dziewczyno powalilo cie mam podobne nogi i wcale ich nie chowam uwazam je za swoj najwiekszy atut a moj facet to sra po gaciach jak je widzi ze szczescia tak nieskromnie powiem ;p wiec sie nie mul tylko zrob z nich swoj atut bo sa dlugie i zgrabne ! a rodzina zawsze bedzie marudzic ze jestes zachudadopiero sie odczepia jak zaczna Ci wisiec faldy tluszczu wtedy uznaja ze jest ok tak samo jest u mnie wogole sie tym nieprzejmuj !!!

Gość nie tyj w żadnym wypadku
To by była zbrodnia :O

Gość smiechowaaa
tez uwazam ze dodoa wcale rewelacyjnych nog nie ma ogolnie nie podoba mi sie jej figura ale buzie ma lada

Gość aliczna pupkaaa
wow ale chude

Gość jd77df7d
PODOBAJA BARDZO

Gość pomijając nogi mam pytanie
czy wszystkie laski wstawiające swoje fotki na kafe maja takie paskudne majciochy??????????

Gość a mi sie podobaja
bardzo dobrze ze maja przerwe zarówno na samej górze jak i nizej.Gdy nie ma przerwy nogi wygladaja grubo

Chciałabym takie mieć, moje niestety bardziej do tego niby ideału zbliżone. Twoje wyglądają na zgrabne, proporcjonalne, a skóra faktycznie zadbana. Masz 30 lat? To tylko trzymać tak dalej :) Mimo że mam brzydsze nogi, lubię chodzić w sukienkach czy spódnicach (gorzej z krótkimi spodenkami), tyle że mi obcasy się przydają, a Tobie to niepotrzebne.

Gość nnknnkinin
Masz bardzo fajne nogi. Moje to dopiero katastrofa. Ja to mam jedną przerwę bo moje nogi łączą się w udzie, potem jest przerwa i łączą sie dopiero w kostkach :o Też bardziej przypominaja ten niby ideał. Ale do ideału to im baaardzo daleko.

Gość .....ot ..co.....
to na bank sa nogi przerwy :O juz kiedys o tym mowiono. ps dziwne, ze temat pojawil sie akurat teraz, kiedy przerwa jest na kafe 💤

Gość pytanko__niedyskretne
A czemu te nogi są skierowane kolanami do środka? i czemu są w X no cóż jeśli chodzi o ocenę nogi jak nogi chodzić można ale gimnastyka korekcyjna by nie zaszkodziła.

Gość mimo ponoczoch sa
każde nogi mi się podobają grubsze czy chudsze, ja niestety mam brzydkie nogi z powodu żylaków :( to jest dopiero porażka, wstyd i hańba raz już operowałam ale wróciły jak zaszłam w ciąże :( Młoda byłam jak już je zaczynałam mieć eh to jest problem Zazdrość mnie zżera jak widzę nogi bez żylaków :(