Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Bioenergoterapeuta w krakowie

Polecane posty

Gość karpik00
od mojej pierwszej wizyty opłynęło 1,5 roku i nie czuję się opętana

Gość Marysia 1974
Pani Nudna.... nie wiem ile ma Pani lat, ale załatwia Pani swoje prywatne sprawy na forum publicznym. Jeśli ma Pani osobiste doświadczenia z Panią Kingą jako ze specjalistą, proszę je opisać. Zamiast serwować nam tutaj "seriale brazylijskie"..... pozdrawiam.

Gość zew ryczacej gesi
ofiara niegdy sie nie dowie ze jest opentana pierwsze osznak i nie chec z do koscioła i modlitwy bluznienie przeciwko kosciołowi nawet nie moze wymuwic słowa jezus jest moim panem

Gość Nudna
Czy aby to Pani nie potrzebuje wizyty u endokrynologa a może u bioenergoterapeuty?

Gość Marysia1974
nie :)

Gość Zdumiony
Polecam gabinet masażu Ocean Pani Kingi Szwed szczególnie panom. Rzeczywiście jest to gabinet różnorodności:)

Gość DorotaZ
Ja mogę polecić salon Jurimo na ul. Siemiradzkiego :) mają naprawdę fajne zabiegi

Gość melonn
super relaks .polecam Kinga robi cuda ..kreciła mna jak wiatrakiem.

Gość Kalafiorek55
Nie wiem czy już ktoś wspomniał, ale świetnym miejscem w Krk jest salon Jurmio - bardzo ładne miejsce i co najważniejsze pomaga :)

Gość gość
Jestem dzisiaj zdołowana,odebrałam wyniki które mnie dobiły. Mam guza mózgu,s*******n męczy mnie od dłuższego czasu. Ten gad umiejscowił się w miejscu które ciężko zoperowac. Lekarz w jednym ze szpitali doradził mi wyjazd do gabinetu biostan w małopolsce do bioenergoterapeuty,który pomaga w tak cięzkich przypadkach. Co byście mi doradziły moje kochane dziewczyny? Czy warto spróbować czy lepiej palnąć sobie w łeb? przepraszam że tak nieskładnie piszę ale ryczę i nawet nie mogę poskładać słów.

Gość gość
Jedź do Katowic, do pana Pawła Trembaczowskiego. Weź wyniki badań. Co sobie cenię w tym czlowieku, to to, że współpracuje z lekarzami, a nie wmawia pacjentom bzdetów w stylu "olej lekarza bo to samo zło, ja Cie wylecze w 5 minut". Ma strone internetowa, sa na niej wywiady prasowe z nim, poczytaj sobie. Nie wiem ile teraz kosztuje wizyta, ale chyba 80-90 zl.

Gość gość
Czy możecie podać nr telefonu do p Kingi Szwed? Dziękuję.

Gość gość
wystarczy dieta ewy dąbrowskiej leczy choroby cywilizacyjne i raka gerson też leczył raka

Gość gość
Dieta Ewy Dabrowskiej??? jest pomocna. Ja tym konowałom lekarzomnie wierze. Ale musze chodzic na kontrole do C.O i stała kontrola u hepatologa do leczenia inteferonem sie nie kwalifikuje bo enzymy watrobowe mam nieznacznie podwyzszone. i te biegunki,bóle brzucha.Ponoc do trzech lat po radioterapii. No oddałam sprawe do sadu.Walka bedzie trudna z lekarzami ale jak nie umieja postawic diagnozy niech płacą.Pójde prywatnie i nie bede musiała przechodzic koszmaru Gancarskiej.Tam jest horror.Można schiza dostac jak traktuja pacjentki.

Gość gość
Ty zew ryczanej gęsi naucz sie pisac po polsku i ortograficznie.Nie pisz bzdur. Nigdy zaden lekarz nie przyzna sie do bioenergoetarpii. Byłam u P. Kwietnia w Krakowie Ul.Łąkowa 10.Chciał pomagać ludziom chorym w Centrum Onkologii ale odmówili. LUDZIE-pamietacie jak wasze babcie,prababcie robiły kompoty z owoców z pestaki,kto myslał od drylowaniu owoców.Potem puścili fame,że należy drylowac bo pestki zawieraja szkodliwy kwas pruski. Tak robiła moja mama i ja tez. Okazuje się,że nasi pradziadowie w nięświadomy sposób uodporaniali sie na raka. Pestki z owoców najwiecej morela zawiera witaminy B 17,działajacej leczniczono na raka. Powstaja na zachodzie (Meksyk) kliniki..Ten kwas pruski jest w tak małej ilości,że mniej zaszkodzi niż obecnie nafaszerowana chemią zywnośc. Tyle,że fimry farmaceutyczne by pewnie zbankrutowały.One zrobia wszystko aby ludzie kupowali leki, strasząc ludzi chorobami,epidemiami.Np wirus ten H5N1,ptasia grypa i inne.Sławetna szczepionka na grype zwykłą.Poczytajcie na necie o tej witaminie zrozumiecie. Własnie czekam w aptece zielarskiej,bo jest trudno osiagalna. Również moc ma huba brzozowa.

Gość gość
bioenergoterapia to okultyzm!!! na początku wszystko jest cudownie, fascynacja bioenergoterapią, wspaniałe uzdrowienie ale u jednych prędzej, u innych później bioenergoterapia zamienia życie w koszmar. nie uwolnicie się już od tego. strzeżcie się okultyzmu!!!

Gość Jabłko01
Korzystałam z zabiegów u Pani Kingi Szwed, która stacjonuje w Krakowie, ul. Botaniczna 10/1. Z przekonaniem mogę rzecz, iż wykonane zabiegi były profesjonalne i bardzo skuteczne.

Gość Uleczona
O tak zabiegi u Pani Kingi są bardzo skuteczne i to już nie jest ukryta ale naga prawda!!!!!!!!! :)

Gość gość
Uzdrawiają nas, leczą siła energii, która plynie z kosmosu ale czy od Boga fakt poprawia nam sie stan zdrowia ale zaobserwujcie pozniej co sie dzieje w naszym życiu. Przyjrzyjcie sie ludziom, którzy was uzdrawiają kolejna żona, kolejny kochanek nie ważne, ze żonaty. Wiec jaka energia na nas spływa?

Gość gość
Niedowiarki gosci jakiejz gesi gdy zdiagnozowano u mnie raka swiat sie zawalil Po seansach u bioenergoterapeuty gdy zaczynalam radioterapie lekarze byli zdziwieni ze guz jest w rozpadzie

Mnie spotkało coś podobnego, więc zgadzam się z poprzedniczką. A to wszystko za sprawa Zbigniewa Jana Popko, który jest bioenergoterapeuta, uzdrowicielem ciała i duszy. Przyjmuje w Warszawie, ale nie tylko, wszystko jest na jego stronce rzeczowo przedstawione.

Gość etiene
Potrzebuje pomocy.Moja historia to dramat. rok 2011-cytologia II,potem rak szyjki macicy,radioterapia. 25 frakcji 50 GFR,przy okazji wychodzi na jawa,,że jestem rażona wirusem HCV.(wątroby typu).Wczesniej nikt sie nie zainteresował wzmozoną ehogennie wątrobą,podniesiomi enzymami.Postawiono diagnoze alkolizm,tyle,że ja nie lubie i nie pije. Obecnie miałam krew w moczu.Ponoc zapalenie pęcherza,zle nie zrobiono mi bakteriomoczu a mocz ogólny wykazał 100 leukocytów,niewielka ilośc bakterii. parę krwinek. OB 13/26.W 2011r miałam ob 22/44 przy normie <15 ale nikogo to nie interesowało.Jestem po kontroli onkologicznej.Wszystko porzadku,ale lekarz mi powiedział,że mogą byc powikłania.Radioterapie skończyłam w 2012r. styczeń. czy teraz moga byc powikłania w postaci np raka jelita grubego,czy o***tu. Ciagłe biegunki miałam i doprowadziły do hemoroidów,ale lekarz onkolog mnie badał per retrum i powiedział,że wszystko jest dobrze. Usg wykazało pętle jelita,liczne odbicia jak przy stanie zapalnym,jeden dzien byłam na oddziale i do domu.Raz usg nie wykazuje nic innym razem znowu jakis stan zapalny. jelit,było tez niewielka ilość płynu za pecherzem moczowym.Szukam kogoś kto mnie zdiagnozuje w Krakowie i powie wreszcie czy coś mi jest czy to może nerwica.

Nie wiem czy oni chcą pomagać,czy tylko kasę. Czytam ceny 120,200,250. Ja mam rentę w wysokości 567 nie stać mnie na taki wydatek. Szukam kogoś,kto mi naprawdę pomoże. Może jest bioenergoterapeuta w Krakowie który: zdiagnozuje mnie,powie co mi dolega,bo na lekarzy liczyć nie mogę. Wiem co pisze,bo gdyby nie moje dążenie i stanowczość,nie wiedziałabym,że jestem poważnie chora. Dzięki lekarzom nie mogę pracować,bo ich nie interesowało OB podwyższone,wzmozona ehogennie watroba i inne.

Zew ryczanej czego tam zmień portal przestań pisać pierdoły bo nikt w nie wierzy. Jakbyś był poważnie chory,to byś wiedział o czym piszemy. Tonący się brzytwy chwyci. Mam wiele przykładów braku kompetencji lekarzy,braku diagnozy. Mój ojciec,miał wole życia po wypadku,przeżył 5 h.Nie zrobili operacji,bo nie dostali kasy.Miał tylko złamane zebra,pęknięta miednice. Kobieta z drugiego auta była w śpiączce.Miała pęknięte organy zmarła po 2 tyg.Moja mama cudem unikła,śmierci ale chcieli ją operować,oponiak zdiagnozowali.Dzisiaj ma 83 lat od wypadku minęło 8 lat,czuje się swietnie. Lekarz zapisuje lek pradaxa,który został wycofany bo zabił 256 osób.Lek na serce,zapisuje sie lek na obniżenie cisnienia (siostra mojej mamy) tyle,że cisnienie ma normalne,zapisuje jej lekarz lek na obniżenie cholesterolu,nie badając jego poziomu.Badania wykazały,że ma w normie.Uznaje bowiem,że jest gruba(cukrzyca II) to na pewno ma podwyzszony. Tak diagnozują w Polsce w Krakowie.

Gość gość
Do etiene. Poszukaj na GG. jest tam wielkiej klasy ,pozytywnie nastawiony do ludzi człowiek ,fachowiec i nie materialista z twojego miasta. Ja jestem szczęśliwa że miałam możliwość poznania i rozmowy, jedyny problem,to terminy , do roku czekania,ale warto.

gość jak na gg pomóż. Ja mam wykształcenie medyczne ale ni jestem lekarzem,ale ja tak nie moge w niepenośći bo można zwariowac

Gość gość
Żaneta do etiene. Rozmawiałaś już z tym Panem którego polecałam na gg. Co u ciebie, wracasz do sił?

Gość gość
nie wątpię ,ze pani Kamska jest skuteczna ale taka suma za wizytę ,,,,mówi sama za siebie a ten człowiek kóry ma sumienie brac od ludzi 400zł za wizytę ,,,bez komentarza,,,,,,