Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Bioenergoterapeuta w krakowie

Polecane posty

Gość gość
Pare slow do goscia I jego zapytania dzisiaj. Z pokora przyznaje ze umknal mojej uwadze durnowaty wpis z wrzesnia zeszlego roku sygnowany "Mirek z Kanady" I stad moj podpis wczoraj- tez 'Mirek z Kanady"jest niezrozumialy I sugeruje ta sama osobe. W rzeczywistosci , dokladnie jak mowi P. Bogdan; tamten wpis to prowokacja I proba podszycia sie pode mnie I podobnie brzmiacy podpis- " Mirek z Toronto". To wytlumaczenie jest wazne dla utrzymania wysokiego standartu tej strony I szacunku dla wielu zacnych ludzi szukajacych tutaj pomocy, nie zas strata czasu na dysputy z ratlerkami bezmyslnie obszczekujacymi nogawki p. Skrzety. Pozdrowiam z Toronto - Miroslaw Banach

Gość Alicja z Kanady
Pan Bogdan Skrzęta jest symbolem rzetelności, honoru oraz encyklopedycznej wiedzy. Pomógł mnóstwu pacjentom, również w sytuacjach kryzysowych, bez gwarancji honorarium, gdyż priorytetem jest zawsze zdrowie i dobro chorego. Co smutne, oszuści i ci, ktorzy nie moga pogodzic się z prawda o sobie samych najbardziej Go szkaluja, nieudolnie usiłujac podważyć Jego autorytet, zniszczyc wizerunek lub szerzyc w prymitywny sposob nieprawdziwe informacje, chociażby na temat rekompensaty. Kwota 400zl dotyczy pełnej godziny, a pacjent o jej wysokości jest powiadamiany z gory, wiec od jego dobrej woli zależy czy się zdecyduje na terapię. Wizyta nie polega na kilkuminutowej "czarnej magii", tylko na szczegółowej analizie kondycji chorego, precyzyjnej diagnostyce i konkretnym indywidualnym zaleceniom, odnośnie których produktów stosowanie badz nawykow należy zaprzestac, a które elementy żywieniowe wprowadzić, wskazujac kierunek permanentnej zmiany myślenia. Jeśli podołamy wyzwaniu, wygramy. Ale oprócz naszej intencji, własnej pracy i cierpliwej pokorze nawet najwspanialszy przewodnik, ani renomowany lekarz nie pomoże.

Gość gość
Nie warto.

Gość gość
tylko jezus uzdrawia a ci tak zwani uzdrowiciele sa sługami szatana chyba ze uzdrawiaja w imie jezusajak marcin zielinski i nic nie bierze za uzdrowienia

Gość Jegomośćść
Gościu z 04.04.18r. Od zaraz wszystko rób dla innych dzień i noc za darmo i potępiaj tych, którzy nie pójdą w twoje ślady. W przeciwnym razie dostaniesz się do najgłębszych czeluśc****ekła potępiony, że nawet domagałeś się powietrza do oddechu, kiedy innym go brakowało. Pokutuj dzień i noc za swoje grzechy głównie nieuświadomione za uzurpowania sobie czegokolwiek, w obliczu nieskończonych potrzeb przerażonych jakąkolwiek świadomością braci i sióstr pogrążonych w ziemskim niebycie. Przeczytaj choć jedną mądrą książkę w życiu, a może doczekasz się odwrotu od bezdennej ignorancji w trzęsawisku nihilizmu. Proś Boga o łaskę jakiejkolwiek prawdy głównie o sobie... Od czegoś przecież trzeba zacząć, bardzo żałosny człowieku! Współczuje tym, którym zmąciłeś umysły swoją beznadziejnością.

Gość gość
Podejrzewam,ze wszystkie pozytywne wpisy o panu Skrzecie to krypotreklama. Absolutnie go nie polecam ,niestety skorzystalam z jego uslug dwa razy i stracilam 800 zl .

Gość gość
Skoro oszczerstwo i chamska antyreklama nie została uznana za SPAM, to bierzecie sądową odpowiedzialność za dopuszczanie szkalowania mnie przez ukrywające się za waszą witryną kanalie.

Gość Sympatyk
Gościu o podejrzliwej proweniencji ukrywający tchórzliwie swoją facjatę za portalową zasłoną dającą ci złudny komfort bezkarności, trolowania, czyli nieuświadomionego i postępującego samoośmieszania... Wyjaśnienie: Dwa zabiegi trwające minimum 2 godziny pozwalają wykonać około dwudziestu analiz stanu zdrowia, co umożliwia wprowadzenie terapii o wysokiej skuteczności w przywracaniu i rozwijaniu całościowej kondycji. Przekonało się o tym tysiące osób otwartych na duchowość, potężną bioenergię oraz super wiedzę - czynników jakich spójnie doświadczyli i wdrożyli je odmieniając niezwykle swoje życie. Jaki zatem poziom ignorancji i arogancji cechuje osobników zamkniętych w swoim krokodylim pancerzu, przez który nie może przeniknąć nawet iskra prawdy. Ponadto, bioskanowanie aury poprzez jasnoczucie daje dodatkowe możliwości w dopasowywaniu elementów uzdrawiających, bezcennych dla całego systemu życiowego. W tym samym czasie trwa podstawowa intensywna edukacja, której celem jest jak najszybsze wprowadzenie np. zmian żywieniowych, detoksykacyjnych i regenerujących. Dwugodzinne spotkanie to również szansa na wykonanie kilku nominacji potęgujących stan świadomości, co uwalnia z wielu problemów do tej pory nieusuwalnych, dręczących nierzadko od wielu lat. To również wyprowadzanie miliardów nisko świadomych komórek z działań autoagresywnych, aby zaczęły sprzyjać atakowanej do tej pory osobie, a więc zastosowanie pionierskiego systemu w skali światowej radykalizującego odzyskiwanie i tworzenie nowego jakościowo poziomu zdrowia. Pierwsze spotkanie to równocześnie wyraźne sformułowanie planu ratunkowego dla chorej i często cierpiącej osoby, danie jej realnej perspektywy czasowej na wyzdrowienie, aby mogła aktywnie włączyć się w całościowy proces leczniczy. Postawa uzdrowiciela nacechowana czystymi intencjami, wielkim sercem wkładanym w proces uzdrawiania, ustawiczną walką o życie i zdrowie chorych to naturalne cechy osoby dopomagającej potwierdzające jej autentyczność i solidność. Jak widać, twój żałosny wpis dokumentuje fatalny stan ducha oraz ciała niezdolnego do przyjęcia rewitalizującej odnowy... To bardzo przykre, że bez żenady szkalujesz uczciwych ludzi, a ponadto podważasz opinie nawet tych szlachetnych, którzy z imienia i nazwiska sygnują świadectwa swoich uzdrowień. Na stronie internetowej zamieszczone są setki sprawozdań z pełnych i niezwykłych uzdrowień potwierdzone bogatą dokumentacją medyczną, którą tylko szowinistyczny fanatyk mógłby podważać. Jak widać jednym Bozia dała bardzo dużo, a drugim dużo, dużo za mało...

Gość gość
Żaden prawdziwy i uczciwy bioenergoterapeuta nie siedziałby na kafeterycje i obrażał ludzi , to jest doprawdy smutne bo dzięki temu człowiek traci wiarę w innych terapeutów panie Bogdanie . Każdy ma prawo napisać swoje zdanie , widzę często komentarze do różnych lekarzy i nie zawsze są pozytywne , ale żaden z nich nie wpada w furię i obraża. Jestem rozczarowany .

Gość Sympatyk
1. Gościu, To ja jestem bardzo rozczarowany postawą m.in. takich osób jak Ty, dla których opiniami są kalumnie rodem z rynsztoka wylewane na mnie i na Tych, którzy dają świadectwo Prawdzie o mnie oraz o postawie jaką przejawiam od ćwierć wieku wobec chorych. Porozdawałem posiadaną, gromadzoną mozolnie całymi latami unikalną wiedzę za darmo w przeciwieństwie do tych, którzy na porównywalnym do niej fragmencie zarobili niemałe miliony. Coraz więcej firm na bazie moich publicznych prezentacji wprowadza produkty na których zbija fortuny udając, że spadło to wszystko z nieba. Po mnożących się wykładach o dr. Davidzie Hawkinsie gdzie ani słowa o pionierskich działaniach, aby mógł pojawić się w naszym obszarze językowym, również ewidentnie widać ogrom pychy, zadufania i zakłamania prelegentów, nie rozcieńczony choć jednym słowem: DZIĘKUJEMY. Na to również nie zwracasz uwagi. Nie dostaję propozycji od firm, lekarzy, instytutów tak jak niektórzy - dlaczego? Ponieważ nie da się ze mną na innych zarabiać kroci, choć propozycje mające mnie wybadać jeszcze niedawno padały. Bez ograniczeń informuję ludzi gdzie można kupić za uczciwą cenę i to towar na najwyższym poziomie witalo-zasobności oraz pełen najwartościowszych fitozwiązków i bioelementów. Widocznie popełniam zbyt duże dobro będąc rozdawaczem, co dla różnej maści cwaniaków jest po prostu frajerstwem. Za to podkradać praktyczną wiedzę, to bardzo chętnie i bez żadnych skrupułów. To są oczywiście czyny słuszne - nienaganne, dlatego jakoś nie widzę tu krzykliwych komentarzy i wszech oburzenia. Zapewne, wszystko jest w porządku, proszę spać spokojnie. Ostatnio nawet Lipton wprowadził napój z wyciągiem z herbaty Matcha, którą rozpropagowałem na targach katowickich Bliżej Zdrowia Bliżej Natury. Tymczasem w Polsce nikt nie wywęszył na tyle tej i setek innych informacji, zanim ich nie upowszechniłem. Nawet olej z Maqui Berry można już dostać. Rozprowadza go nowa firma, której nie będę (jak inne przedtem w dobrej wierze) reklamował. Co za inwencja, tylko pogratulować. Zjawisko arogancji i hipokryzji wręcz się rozpleniło. Wszystko o czym mówię może całkowicie przebudować strukturę kondycji społecznej, ochronić środowisko naturalne, mogłoby zaprowadzić powszechny ład i wysoką kulturę we wszystkich segmentach życia w tym w obszarze zdrowia publicznego. Więc może zapytam, gdzie są piętnujące reakcje na wredne teksty od tysięcy osób darmowo korzystających z tego daru przekazu praktykowanego przeze mnie od lat i jak ma się do tego wspomniana wyjątkowo bierna postawa nic nie robiących sobie z poniewierania mną, obrażania, absurdalnego pomawiania, szydzenia, ironizowania, a nawet czepiania się z jakiś mikro powodów. Tu sumienie Gościa nie rusza, zero sprzeciwu, a może jednak mały ludzki odr******choćby na pokaz... Bez krwi bez ducha, to szkieletów ludy, aż się prosi zacytować Wieszcza i jakby się nic nie zmieniło, wtedy na zachodzie a teraz tutaj na forpocznym wschodzie. Przebywałem 30 lat na emigracji w Kanadzie i często wyśmiewane w Polsce nacje z którymi się tam stykałem, wykazywały zupełnie naturalnie kulturę osobistą w której słowo dziękuję nie zasychało nikomu w ustach, a wdzięczność i szacunek były spontanicznie wpisane w normy społecznych zachowań. To chleb powszedni w cywilizowanych społecznościach. Przebudź się Gościu, wyjdź z tego impasywnego tłumu, który na własne życzenie wyzbył się przyzwoitości.