Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Bioenergoterapeuta w krakowie

Polecane posty

Gość gość
Ludzie zapłaciliby każdą cenę żeby być zdrowymi, chociaż nie wszystkich jest na to stać, dlatego zazdroszczenie komuś że idzie do tego a nie innego uzdrowiciela jest niepoważne .

Gość gość
Wszystkim Matkom w Dniu Waszego Święta! dużo szczęścia i radości zdrowia i miłości uczuć wzniosłych, pięknych wrażeń i spełnienia wszystkich marzeń życzy -bioenergoterapeuta.

Gość gość
Jeśli wizyta trwa godzinę lub dłużej, to nawet wyjątkowo ułomny matematycznie człowiek wyliczy, że w porównaniu do innych bioterapeutów oferujących z reguły parę minut na zabieg za (od 100 do 200 zł.), ktoś pracujący z absolutnym poświęceniem, przekazujący fenomenalną wiedzę radykalnie przyspieszającą powrót do zdrowia, posiadający niepodważalną - udawadnianą przez 25 lat ogromną moc uzdrawiania, zapewne, warty jest powszechnego zainteresowania - uznania, w tym należnego wynagradzania, co jest częścią składową kultury osobistej - szacunku, w rozumnym, etycznie wychowanym i żyjącym społeczeństwie. Ten ktoś, biorący 200 zł. za wizytę ( 400 zł. to podwójny zabieg, o czym osobnik z kompleksami nie omieszał wspomnieć na forum dokonując prymitywnej dezinformacji), jest i tak niedrogi, a przy tym niezwykle skuteczny, o czym przekonało się tysiące ludzi na świecie. Może warto przyjrzeć się mega terapii w wydaniu Pana Bogdana Skrzęty (Vitality Donor), jego pionierskiej metodzie podnoszenia świadomości o której nie śniło się innym bioterapeutom, a diametralnie zmieniającej jakościowo życie i zdrowie uzdrawianych osób. Nie znam uzdrowiciela, który posiadałby tak unikalną wiedzę skutkującą nie tylko powrotami do zdrowia, lecz również niezrównanymi przemianami życiowymi u biorców jego fenomenalnych zakresów mocy, wiedzy czy umiejętności. Ponadto, niezwykle rzadko spotyka się sytuacje związane z dobroczynnymi oddziaływaniami uzdrowionych (dzięki nowej emanacji) na środowisko zewnętrzne w którym egzystują. Odpowiadając dalej niedoinformowanej lub wyjątkowo dobrze wiedzącej o co chodzi personie, stwierdzam, że biznes to robi się od lat na zdezorientowanym społeczeństwie polskim wyłuskując z jego skromnych zasobów wielomilioniwe sumy na leczenie np. chorych dzieci za granicą. W celu pobudzenia kwantowego skoku w zdolnościach matematycznych u osoby o biznes posądzającej, tudzież u delikwentów o podobnych skłonnościach podaję, że na wyleczenie, a raczej uzdrowienie słynnej Zuzi wystarczyłoby 6000 zł, a nie grabież 6 mln. złoty na niegwarantowane w skuteczności zabiegi u 'przyjaciół " - specjalistów z USA. Nie ma żadnego ekonomicznego uzasadnienia i nie powinno być przyzwolenia dla tak wyuzdanego wyzysku, jak i żerowania na uczuciach bardzo wrażliwych ludzi, nieinformowanych o innych bardzo skutecznych i tanich sposobach przywracania zdrowia u osób nieuleczalnie chorych, oczywiście tylko dla bezradnej z powodu samograniczeń - jednowymiarowej medycyny, protegowanej bezmyślnie przez media głównego nurtu. Może więc, lepiej warto wyrazić biznesowe słuszne i potępiające uwagi tam, gdzie sumienie, rozum i logika nakazuje, a nie podsycać niezdrowych emocji w dyletanckiej postawie - profanadzie. Jeśli na świecie lekarze potrafią leczyć nowymi metodami o wiele bardziej skutecznie niż ich odpowiednicy w Polsce, to najwyższy czas na egzekwowanie tych samych umiejętności u nas i w razie potrzeby należy doposażyć w wiedzę, technologie oraz sprzęt niedouczonych, sfrustrowanych i wiecznie niedofinansowanych konwencjonalistów. I niech stanie się to wreszcie priorytetem dla wybitnie "dbających" o zdrowie społeczeństwa, czyli rządzących.

Gość piotr 57
Jeśli chodzi o dobrego bioenergoterapeutę to polecam się zapoznać z tą stroną: http://energiaduchowa.pl Jedna z nielicznych które są warte zaufania.

Gość etienne
Jak mam znalezc na gg. Teraz jeszcze bede robic kolonoskooie jest podejrzenie realne raka jelita to koniec tylko kto zajmie sie moja niepelnosprawna corka

Gość gość
do etienne Współczuje , ale gdy się załamiesz to najlepszy specjalista już nie pomoże . Pytasz jak znaleźć kogoś na GG, jeśli nie znasz numeru ,lub nazwy to wpisz zawód lub profesje jaką się dana osoba trudni , może się uda.

Gość Uzdrawiająca Energia Życia
Witam Serdecznie! Nazywam się Piotr. Zapraszam na seanse Bioenergii / Reiki drogą telefoniczną lub Skype. Zapraszam również do odwiedzenia mojej strony internetowej oraz facebook: www.facebook.com/pages/The-Guardians-of-Healthy-Life/1648636172018479?fref=photo www.theguardiansofhealthylife.pl.tl Telefon: 0048 587310227 Skype: theguardiansofhealthylife Email: info.theguardians@yahoo.ie

Gość gość ewaa
Ile kosztuje wizyta u Bogdana Skrzęty? Ktoś był u NIego?

Gość gość
Ale co to? "jego pionierskiej metodzie podnoszenia świadomości o której nie śniło się innym bioterapeutom, a diametralnie zmieniającej jakościowo życie i zdrowie uzdrawianych osób" nie ma w życiu NIC za darmo jak to pisał Kohelet "wszystko ma swój czas pod niebem" i nagle ktoś proponuje, że świadomość za kasą podniesie? takie pomalowanie jabłka na czerwono? tylko po co? tak z ciekawości pytam, nie mówię, że to niemożliwe tylko za jaką to cenę czy nie zapłacą za to nasze dzieci albo wnuki

Gość nirva
400 zł za wizytę - a przecież wiadomo, że na jednej wizycie się nie kończy. Co może odczuwać przeciętny człowiek słysząc taką cenę? Co może czuć człowiek na emeryturze, a przecież również wielu młodych nie zarabia zbyt wiele, więc muszą wybierać, czy wziąć kredyt na swoje mieszkanie, czy na pałac dla uzdrowiciela, a może lepiej umrzeć. Dla kogo więc są ci uzdrowiciele?! Ci którzy rzekomo mają powołanie i zdecydowali się pomagać ludziom?! Odpowiedź jest oczywista. I nie ma tutaj żadnego usprawiedliwienia dla takiego uświadamiania ludziom, że nie stać ich na zdrowie i życie, że są po prostu nikim. Każdy z nas otrzymał od stwórcy jakieś predyspozycje po to żebyśmy sobie wzajemnie pomagali i się wspierali. Słowa wiersza M. Konopnickiej "Wszyscy dla wszystkich" mówią wyraźnie : "Murarz domy buduje, krawiec szyje ubrania, ale gdzieżby co uszył, gdyby nie miał mieszkania...itd". A niestety, ani murarza, ani hydraulika nie stać na to, żeby być uzdrowionym, gdy zachoruje budując pałac takiemu uzdrowicielowi. Ponieważ zasady Wszechświata (czy Stwórcy) są oczywiste rachunki kiedyś będą musiały być wyrównane - to jest pewne. Wszechświat zawsze dąży do równowagi. Tutaj też jest drogo, ale może troszkę inaczej to wygląda. Myślę, że przynajmniej trochę więcej pewności: http://www.medycynaludowa.com/pl/index.php?id=top Można także pomóc sobie samemu w wielu przypadkach, stosując np. oczyszczanie organizmu. Nie podaję linka, najlepiej wpisać w przeglądarce: Józef Słonecki .

Gość Mirek z Toronto
dzisiaj po raz pierwszy jestem na tej stronie iz ciekawoscia sledze dyskusje bioenergoterapeutach w Krakowie...Tak sie sklada ze mieszkam w Kanadzie (Toronto) I znam P. Bogdana Skrzete osobiscie. Bylem u niego wiele razy I korzysci z tych kontaktow byly zawsze ogromne. To nie tylko fizyczne uzdrowienie ale takze znaczna poprawa nastroju, poziomu energii, motywacji do zycia itp..Jesli ktos jest nieprzekonany, to proponuje maly experyment z Panem Bogdanem. Prosze mu dac 10 min na okreslenie Panstwa zdrowia... Nie znam nikogo z tak ogromna prezyzja w diagnozowaniu... Stan wszystkich narzadow I wewnetrznych systemow jest pieczolowicie okreslony I opisany. Sa podane drogi do uzdrowienia, badz to przez zabiegi u P. Bogdana badz tez konwencjonalna medycyne jesli moze pomoc. Szczegolnie warta wspomnieniaq jest wiedza o diecie, ziolach, owocach, warzywach, co jak stosowac.. Ma tez sprawdzona moc dzilania na odleglosc- mam Ojca w Polsce (81 lat) I wielokrotnie odczuwal znaczna poprawe (nie wiedzac dlaczego :-)) Co mnie osobiscie martwi to P. Bogdana dezyzja o powrocie do Polski....Ale to potencjalny zysk dla wielu potrzebujacych w Polsce a zwlaszca w Krakowie! Odnosnie zaplaty za ta pomoc- Czy oczekujemy ze to bedzie za darmo? Wiecej .. Czy szanowalibysmy osobe ktora odmienia nasze zycie (nie znajac nas kompletnie) za darmo? P. Bogdan ma troje dzieci , uczacych sie I studiujacych ktorych musi utrzymac ... Ja tez mam I Panstwo byc moze tez...I wszyscy oczekujemy sprawiedliwego wynagrodzenia za nasza prace :-) Zycze Wszystkim wiele zdrowia I pozdrawiam moj rodzinny Krakow

Gość gość
Witam. Czy ktoś na forum się orientuje czy P. Bogdan Skrzęta przyjmuje teraz w Krakowie lub może ma namiary telefoniczne, ponieważ telefony podane na stronie nie odpowiadają.

Gość gość
Tak, przyjmuje.Tel 12 4464264

Gość gość
moge cos powiedziec na temat pana bogdana skrzety...jak zadzwoniłam w niedziele pan na wstepie powiedzial ze mam wplacic 2000,00 za 10 zabiegów po pół godziny ktore zacznie od poniedzialku..wyslalam bo mój mąż jurek miał glejaka iv stopnia wielopostaciowego...nie dajcie sie naciagać..nie wiem czy zrobił te 10 zabiegow...z krakowa...nawet nie zapytał o zdjęcie..wiec jak to robi..w każdym razie nie pomógl ani on ani jasnowidzowie, ani bioenergoterapeuci,,ani pestki moreli, soda w syropie klonowym i wiele.. wiele innych specyfikow...nawet pani leczaca dzwiekami, ktora sprowadzilam do domu z warszawy..mój kochany jurek zmarł 11 lipca...to tylko wyłudzanie pieniedzy i gra na naszych uczuciach..walczylam...malo spałam..szukałam w internecie..a moje kochanie odeszlo...przedluzylam mu zycie i cieszylam sie z kazdej chwili i każdego dnia razem..ufałam, wierzyłam i miałam nadzieje ze mojego jurka uratuje...teraz wiem ze oszukiwano mnie na kazdym kroku...a pan skrzeta to chyba z nich najwiekszy oszust i najdrozszy...ewa.k.

Gość Mirek z Toronto
Mam kilka uwag do Pani Ewy... Doskonale rozumiem Pani bol I rozpacz bo czulem sie tak samo gdy umierala na raka trzustki( 20 lat temu) moja Mama. I zachowywalem sie tak samo! Biegalem wszedzie uczepialem sie kazdej szansy...I placilem za to. A co kupowalem ? NADZIEJE I odsuniecie bolu- mojego I mojej Mamy. Dokladnie jak u Pani...U Pani meza tez bylo ostatnie stadium raka. Czy spodziewala sie Pani ze ktos da gwarancje wyleczenia za 2000 zlotych? Czyli jak sie nie uda to prosze zwrocic moje pieniadze? Znam osobiscie P. Skrzete z czasow gdy byl w Kanadzie. Moge Pania zapewnic ze jest niezwylke skrupulatny jesli chodzi o zabiegi na odleglosc (I nie potrzebuje zdjecia zeby bezblednie wyslac energie do wybranej osoby!) Przynosi znaczaca ulge I pomoc - za kazdym razem. Hm... twierdzi Pani ze przedluzala zycie swojemu mezowi..- a moze jednak robil to ktos inny? Czy P. Bogdan jest cudotworca? Jesli tak to juz dawno mieszkal by w zlotym palacu (albo w wiezieniu za herezje). Jest za to bioenergoterapeuta z ogromna wiedza o ludzkim organizmie I bardzo silnym biopolem leczniczym (czulem mrowienie, badz pulsujaca energie wielokrotnie w jego obecnosci) Obwinianie, Pani Ewo to taka bezproduktywna reakcja.. A moze podziekowac sobie za wspaniale chwile spedzone z mezem I za to ze zrobila Pani (z pomoca innych...) wszystko zeby przedluzyc Jego zycie? Serdecznie sciskam I pozdrawiam z Kanady

Gość Mirek z Kanady
Bogdan Skrzeta to oszust. Ale karma wraca.

Gość Realman
Nie dajcie sie oszukac. Bogdan Skrzeta oszukuje.

Gość gość
Jakis zagubiony prymitywny osobnik jakies cudem tutaj zawital . Czy masz Realman jakies doswiadczenia z bioterapia? Czy kiedykolwiek widziales Bogdana Skrzete na oczy? Nie mowie o zabiegu bo bylbys juz po jednym na znaczniewyzszym poziomie..Porzuc alkohol, pracuj and soba, efekty z czasem przyjda...

Gość etienee
Na razie nie mam żadnej pomocy. Co mogę gdy mam 600 zł renty z tytułu częściowej niezdolności do pracy. chyba czas szykować trumnę z bezradności lekarzy. Moge pracować,decyzją komisji,nie ważne ,że nie w zawodzie asystentki stomatologa,mogę zamiatać ulice. Tak napisze w cv,rak szyjki macicy po radioterapii,powikłania biegunki,wirus hcv w leczeniu, kontrole co m-c hapatolog,gastroenterolog, hematolog. Albo bede na zwolnieniu,albo wtoalecie albo na kontroli. Szukam pomocy nieodpłatnej chce życ a na pomoc lekarzy liczyc nie moge.HGB- 7,3 do 9,8---przetaczenie krwi nie zgadzam sie na to,jeszcze mnie czymś za zaraża.

Gość gość
Do etienee; Nie rozumie o jakiej pomocy ,lub jej braku piszesz! To że tak zostałaś potraktowana to nie wina twoja,załamywać się nie możesz bo to będzie szkodzić, zmień nastawienie do siebie,ludzi,a to doda ci chęci do walki z chorobą. Jako doświadczony bioterapeuta powiem tak; -gdy dzwonisz do kogoś z nas, powiedz wprost ;nie mam pieniędzy na opłacanie, czy mogę prosić o darmową pomoc. Stu odmówi ale ktoś zechce pomóc. Stawiaj jasno sprawę,wiem że ludzi w takiej sytuacji jak twoja jest wielu,nie wstydź się mówić otwarcie,a ja mam przekonanie że los uśmiechnie się do Ciebie! -pozdrawiam.

Gość etienee
Problem tkwi w tym,że mam niską morfologie od niemal roku. Lekarz onkolog twierdzi,ze to powikłania po radioterapii.Na moje pytanie kto sie zajmuje leczeniem odp My leczymy chorobe zasadniczą czyli raka narządów rodnych.To zostało wyleczone,ale nikt mnie nie informował o pozniejszych mozliwych powikłaniach. Biegunki.krwawienia praktycznie uziemiaja człowieka,do tego leczenie wirusa watroby typu C Lek przy którym prawie nic nie wolno zazywac

Gość gość
Radioterapia poczyniła spustoszenie w twoim systemie immunologicznym,organizm nie morze się pozbierać i stąd te niedomagania. Może zmień lekarza,jeśli mówią że mieli wyleczyć raka, a cała reszta to ich nie interesuje, -spróbuj wprowadzić dietę bogatą w żelazo ,nie zawsze leki załatwią wszystkie problemy.

Gość gość
bioenergoterapełci to słudzy szatana tak jeden chciał wyleczyc jana pawła 2 jak mu puscił wiazanke swojej energi na odległosc bo tak terz mozna to odbila sie od papieza i trafiła w niego az spadł w krzesła i zrozumiał ze ta energia jest od szatana i sie nawrucił ja słucham Marcin Zieliński jusz wiele odsluchalem jego konferencji i naucza jak jesus uzdrawia zebu uzdrowił https://www.youtube.com/watch?v=ddGL9vFY-Ko

Gość gość
Uważaj, bo ciebie ktoś oceni!

Gość gość
A nie możesz klasycznie na rehabilitację? Do pełnej sprawności można dojść tylko poprzez rehabilitację więc lepiej się nad tym zastanów :) ZOstawiam namiary na dobry gabinet rehabilitacyjny http://rehapro.com.pl/ :)

Gość gość
Ja stwierdzam, że nie pomógł mi a wręcz zaszkodził wylądowałem później w szpitalu na 2 miesiące P. Skrzęta to człowiek egocentryczny uduchowił swoje ego i nie wie co czyni, Boże przebacz mu bo nie wie co czyni

Gość vitality donor
Oświadczenie, Człowieku nie powołuj się na Pana Boga - stawiając się ponad Nim. Tak prymitywny osobnik nie jest w stanie ocenić nawet siebie, na co wyraźnie wskazuje ten oszczerczy i pełen jadu tekst. Pokaż swoją gębę! Wymień imię i nazwisko! A skoro rzucasz gnojem w osobę publiczną, to stań odważnie do konfrontacji na argumenty i uzasadnij rozumnie swoją rozpacz, głupotę i chęć rewanżu z powodu swojej małości i dławiących cię całe życie kompleksów. Nie projektuj swojej nędzy umysłowej i kalectwa duchowego na innych, plując bezkarnie zza węgła, gdyż możesz się szybko przekonać o odpowiedzialności karnej za pomówienia, zniesławienia oraz straty moralne, finansowe i niszczące reputację porządnych i szanowanych publicznie ludzi. Za przestępstwa tego rodzaju podlegasz pod artykuł 212 i 213 KK z możliwością otrzymania wyroku 1 rok oraz kary grzywny do 100000 zł. Oczekuję publicznych przeprosin w tym samym miejscu, gdzie dokonałeś przestępstwa. W PRZECIWNYM RAZIE TY I DO CIEBIE PODOBNI, NIE BĘDZIECIE MOGLI LICZYĆ NA DALSZE POBŁAŻANIE!!! Jeżeli nie przeprosisz publicznie Miej krztę honoru raz w życiu i udowodnij racjonalnie swoje racje. Powiedz jaki potworny bagaż problemów przywlokłeś do gabinetu uzdrowiciela nasycony tysiącami życiowych błędów i czego się dowiedziałeś o sobie i nie jesteś w stanie znieść tej okrutnej prawdy.

Gość gość
Przecieram oczy ze zdumienia czytajac komentarz od goscia powyzej...Jeszcze sie nie zdarzylo zeby bioenergia przekazana przez p. Bogdana kogos skrzywdzila! Jak moze Dar, ktorego p. Skrzeta udziela z ogromnym sercem I rozumem, ktory pomogl tysiacom (wlaczajac mnie), ktory Ratuje Zycie -mogl komus zaszkodzic? Kim jestes niepodpisany gosciu?? Prowokatorem?, znudzonym dziwakiem?, a moze zlym duchem ktorego swiecona woda przeraza? W tym przypadku trzymaj sie z daleka! Sila zlych wibracji ktore wysylasz to z pewonscia za malo na P. Bogdana...Co najwyzej wroci zeby udzielic ci lekcji. Mirek z Kanady

Gość gość
-do kanadyjskiego Mirka; wcześniej pisałeś co innego,jak to z tobą jest?.

Gość Vitality Donor
gościu, Stan twojej uważności i świadomości jest tragiczny. Pomyliłeś jakiegoś Mirka-świrka - drobnego pijaczynę, bezrozumnie opluwającego mnie na wszelki wypadek z godnie reprezentującym to imię Mirkiem z Toronto. Jeżeli mnie tak samo pomyliłeś np. z chrzczącym kozie mleko wodą maniakiem religijnym otumaniającym wykształconych ludzi, to jestem skłonny ci wybaczyć głupotę i nieroztropność. Trochę skruchy i masz szansę nie być zdenominowany do poziomu wstydu ( 20 ), od którego trudno się uwolnić. Warunkowo już ci wybaczyłem mając na względzie twoje rozpaczliwe położenie podszyte po moim oświadczeniu realnym i uzasadnionym strachem. Zapamiętaj jednak, że jeszcze jeden eksces z twojej strony, a przekonasz się jak sam się ukarzesz w obliczu prawa, które wreszcie zaczyna być skuteczne w obronie krzywdzonych przez takich jak ty łajdaków i tchórzów. Nie tylko mój dom rodzinny jest twierdzą - ja również, miej to na uwadze i módl się do Ducha Świętego o Dar Rozróżniania. TWÓJ NIEUDANY TRIUMFALIZM NAD PANEM MIRKIEM Z TORONTO, KTÓRY JAKOBY KIEDYŚ COŚ ZŁEGO MÓWIŁ NA MÓJ TEMAT KOMPLETNIE SPALIŁ NA PANEWCE. JESTEŚ TYPKIEM NAWET NIE POŻAŁOWANIA GODNYM, TYPEM ŻAŁOSNYM Vitality Donor