Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max007

RAJSTOPY MĘSKIE

Polecane posty

Gość Max007

Dostałem pod choinkę takie rajstopy, myślałem, że to żart, że to nie męskie itd.... Ubawu w domu było co nie miara, kiedy zakładałem, powiem, że nie łatwo to na siebie wcisnąć. Zabawa, zabawą odłożyłem na półkę, ale parę dniu temu kiedy było parę minusów na termometrze włożyłem. I co ? No właśnie, każdy chciałby dowiedzieć się jak się czułem. Na początku czułem tremę, ale nie wiem przed czym i przed kim. Dziwnie się czuje nosząc rajstopy, ale komfort nie zły. Nic pod spodniami się nie fałduje, nawet i on. Ciepło i wygodnie, powoli się przekonuję.

Gość nasweter
nie przejmuję się wcale i nie zwracam uwagi na to co ludzie powiedzą, od początku zimy zakładam rajstopy damskie cieliste lub czarne DIN 40 lub 60 , kosztują grosze a pod spodnie i tak nikt mnie zagląda oprócz mojej dziewczyny , najważniejsze że mnie jest ciepło :) ale zauważyłem, że bardzo dużo kobiet pod spodniami nie noszą nic, nawet majtek nie widać , gdy kobieta się nachyli przypadkowo , gołe plecy i rowek , chyba taka moda panuje aby nie zakładać nic :)

Gość Max008
Tak zimą po lodzie hihi bez majtek

Gość Max008
Ciekawe kto zaprojektowal w tych meskich rajstopach rozporek, bo on do niczego sie nie nadaje. Jest , zeby byl. Nie wiele z niego pozytku

Gość and_4
Rajstopy Męskie , Super Pomysł powrotu do tego ciuchu . Rajstopy były i zawsze będą Męskie bo to faceci od wieków je nosili i Będą nosić - ponieważ wygoda jest ekstra i ciepło można starannie dodać dobierając grubość na różne pory Roku . Przekonały się o tym miliony Panów którzy za czeli je nosić i od tej pory już nie chorują .

Gość Adrian60den
Jak by ktoś nie wierzył, że rajstopy męskie są prezentowane na pokazach mody to proszę bardzo link poniżej: http://www.adrian-rajstopy.pl/aktualnosci.php?news_id=15 Ostatnie zdjęcie na samym dole. Osobiście bardzo podobają mi się dobrane zestawy ciuchów u tych facetów.