Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

duuplloo

prosze o pomoc....

Polecane posty

6.01.2010] 00:38 [zgłoś do usunięcia] duuplloo prosze o rade facetow bo tylko wy jestescie w stani powiedziec czy mam szanse odzyskac milosc mojego zycia rozumujecie podobnie wiec prosze o rady. a wiec bylam zkims 3 lata temu nasz zwiazek trwal 4 cudowna lata bylo nam cudawnie sytuacja sie zmienila gdy poszedl do wojska...... zaczely sie klutnie ja zaczelam fisiowac balety te sprawy on chcial mnie trzymac nasmyczy dla mojego dobra a ja z nim walczylam mieszkalismy w jednaj miejscowosci potem ja sie wyprowadzilam (musialam z przyczyn rodzinnych) bylismy dalej razem ale poznalam tam kogos absolutnie nie zdradzilam go oddalam pierscionek zareczynowy nie chcial zebym odeszla to powiedzialam mu wiele przykrych zeczy nawet to zekilka razy zdradzilam wco nie bylo prawda i on tez w to nie uwierzyl.Caly czas chcial zebym wrocila pol roku sotykalismy sie ale tylko narozmowy poniewarz ja bylam z nowym po kolejnym pol roku zaszlam w ciaze chcal do mnie po porodzie wrocic ale bal sie rodzicow poniewarz sa oni bardzo zasadniczy i traktujom go jak malego dzieciaka a ma25 lat pol roku po porodzie utrzymywalismy kontakt chcielismy sie spotkac ale ja balam sie ze po nim to splynie a ja umrez zalu ze go stracilam potem po kolejnym pol roku sie zaczelo pisanie wyznawanie milosci.ale rozsadek wygral po razkolejny tym razem on zamilkl .ma kobiete jest z nia gora rok ale do dzis dnia mowi mojej siostrze ze nikogo tak nie pokocha nie mamy juz kontaktu ok.8 m-cy nie wiem czy mam sie odzywac do niego czy to ma jakies szanse czy nie wiem jedno ten czlowiek jest miloscia mojego zycia i nie potrafie nikogo pokochac.pomijajac on bardziej boi sie rodzicow niz czegokolwiek... pomocy chlopaki moze jakis dobry sposob znaci???????????

Gość krmg
nie masz zadnych szans

pocieszyliscie mnie ale dzieki moze cos wiecej na ten temat jakie uzasadnienie z glowy mezczyzny jak to wyglada???????????????w glowie faceta