Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia kicanka

na żywo super, a na zdjęciach porażka!albo odwrotnie. dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość kicia kicanka

co ma wplyw na to jak wygladamy na zdjeciach? spotkalam sie z chlopakiem poznanym przez net. na zdjeciu ktore mi wyslal wygladal fatalnie, a na spoktaniu myslalam tylko OMG, OMG OMG!! okazal sie mega przystojny, az zaniemowilam:)

Gość kicia kicanka
no ale od czego ta fotogenicznosc zalezy?:) czy da sie coś z tym zrobić? zeby ladnie wygladac na zdjeciach?

Gość innam
zalezy od budowy czaszki, ustawienia kosci, ksztaltu twarzy itp. Sa osoby, ktore sa przecietne, a na zdjeciach wygladaja zawsze bardzo ladnie i to nawet na tych z zaskoczenia i odwrotnie - osoby bardzo ladne, ktore wychodza nieciekawie.

Gość aaliinaa
to zależy jaki fotografujący ma aparat i jakie umiejętności w tym zakresie:)

Gość innam
aaliinaa, bzdura. Jezeli ktos wyglada dobrze na zdjeciu tylko wtedy kiedy fotografuje go specjalista z drogim sprzetem, to znaczy, ze za fotogeniczny nie jest. Moja siostra zawsze wychodzila swietnie na zdjeciach, nawet z najgorszyvch aparatow, kiedy jadla czy smiala sie.

Gość omgomghgsxjgvx kjgvhjnbx
ja jestem pieruńsko fotogeniczna wychodze na zdjeciach jak malowana lalka wszyscy mi pisza na naszej klasie ze by mnie na ulicy nie poznali no fakt w rzeczywistosci juz tak ładna nie jestem nie powiem ze brzydka ale nie taka jak na zdjeciach

Gość aaliinaa
ależ prawda:)Nawet jeśli ktooś w rzeczywistości nie jest piękny to taki aparat profesjonalny wręku profesjonalisty sprawia cuda,nawet jeśli osoba fotografowana nie ma na twarzy kilograma malowideł:)

Gość a ja studiuje budownictwo
no nie wiem ,wg mnie ja na zdjeciach wygladam calkiem jak nie ja...

Gość ufgatria
a ja na zdjęciach wychodzę okrutnie niekorzystnie, z tego powodu fotek unikam jak ognia, no ale czasem się nie da i jak np mam ze znajomymi fotki to nie cierpię ich oglądać, bo wszyscy jakoś fajnie się prezentują a ja koszmarnie:o

Gość aaliinaa
każdy jest fotogeniczny tylko dobrego fotografa trzeba:) ja zazdrościłam osobom,które wyglądają rewelacyjnie nawet na zdjęciach pstrykanych z zaskoczenia,bez przygotowania,bez makijażu i najzwyklejszym aparatem:)